[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
ewald pisze:szkoda meczu, przegrany na własne życzenie.
po szpilu mam jeszcze jedna refleksje. nie dziwie sie, ze w calym kraju jest takie a nie inne zdanie o Ślązakach. scena, w ktorej kilku chopow pyskowalo i pokazywalo faki kobietom z dzieciom, które przyjechaly z Bydgoszczy bylo fest slabe. nie dziwota ze mają nas za roboli i wulców. sami sobie wystawiamy takie świadectwo
Tak czytom i czytom, i coroz mni rzeczy mie dziwi... poczatek całkiem sensowny...niebieski szatan pisze:Moim zdaniem Waldek jest w dużej mierze winien tej porażki. Gramy u siebie z ostatnią drużyna w tabeli mecz o 6 punktów i wychodzimy jednym napastnikiem. W drugiej połowie wpuszcza drugiego napadziora i robi dwa zasadnicze błędy. Wpuszcza będącego bez formy Visniakovsa a nie Efira, który sporo wniósł w Bełchatowie. Co gorsza cofa Figo, który o dziwo całkiem nieźle sobie poczynał w pierwszej połowie, na pozycję defensywnego pomocnika czyli sprawia, że de facto gramy w dziewięciu. Bez sens totalny. Trzeba było grać z przodu z Efirem i Kuświkiem, a za nimi Figo, a Surmie zostawić zadania defensywne. Tak należy grac z tak słabym Zawiszą. No cóż gdyby trenerem był Kocian to pewnie po takim meczu wyleciałby z hukiem, ale Waldek może nas spokojnie ciągnąc, aż na samo dno....
Ciężko jest być optymistą po wczorajszym meczu, czy ogólnie tych meczach w tym roku (czy nawet sezonie), bo tak patrząc to nie pamietam ostatniego fajnego meczu, do którego z chęcią by sie wróciło. Jednak nie ma co na razie popadać w skrajny pesymizm. Mamy kontakt z kilkoma drużynami nad nami, mamy dwa ważne mecze (Cracovia i Korona), a przede wszystkim podział punktów - to tam kluczowy będzie początek rundy finałowej.Konrad pisze:Mam nadzieję, że nie będę złym prorokiem, ale patrząc na zaangażowanie naszych kopaczy, brak pomysłu na grę, poziom umiejętności sądzę, że mamy naprawdę bardzo nikłe szanse na utrzymanie. Chciałbym móc to odszczekać, ale jeśli u siebie nie potrafimy zdobywać punktów z drużynami, które razem z nami walczą o utrzymanie extraklapie, to ku*** gdzie i kiedy zaczniemy je zdobywać? Z żabami, Jagą ległą? Można mnie uznać za skrajnego pesymistę, ale ja już kompletnie nie widzę światełka w tunelu - połowa składu jest do w..dolenia, ale to trzeba było zrobić po ostatnim meczu w grudniu. Pozostał status quo, a my topimy się dalej w tym cholernym maraźmie, z romantycznymi bezpodstawnymi nadziejami na znów wielki Ruch....
to samo chciołch napisaćKonrad pisze:Mam nadzieję, że nie będę złym prorokiem, ale patrząc na zaangażowanie naszych kopaczy, brak pomysłu na grę, poziom umiejętności sądzę, że mamy naprawdę bardzo nikłe szanse na utrzymanie. Chciałbym móc to odszczekać, ale jeśli u siebie nie potrafimy zdobywać punktów z drużynami, które razem z nami walczą o utrzymanie extraklapie, to ku*** gdzie i kiedy zaczniemy je zdobywać? Z żabami, Jagą ległą? Można mnie uznać za skrajnego pesymistę, ale ja już kompletnie nie widzę światełka w tunelu - połowa składu jest do w..dolenia, ale to trzeba było zrobić po ostatnim meczu w grudniu. Pozostał status quo, a my topimy się dalej w tym cholernym maraźmie, z romantycznymi bezpodstawnymi nadziejami na znów wielki Ruch....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości