Nawet 40 by niedało rady heheehh 4 kolesi hheeheehhehhe fajnie by pozniej [ po miesiacu jakby to odsniezyli ] wygladaliANABOLICA pisze:Ale jakoś sparingi umieją grać na śniegu... Ja bym wypożyczył 4 kolesi z łopatami, żeby poodśnieżali boisko przed szpilem, bo przecież nie ma u nas takiej hardej zimy po -21
INAUGURACJA PRZESUNIETA ???
- Lutz
- Kontakt:
Podejrzewom , że to przsuniyncie ty kolejki tak naprowdy nic niy do. Jak już kajś ktoś wspominoł , choby sie ociepliło , przestało sypać i zaczęła sie odwilż .....jak to wszystko zacznie topnieć to na tym bajorze niy zagromy jeszcze prze nastympne 3 tydnie . Niy wiym jak oni to chcą zrobić , ale tyn śniyg musi raus!!
No czego się nierobi za flacheTAU1920ZEN pisze:http://www.ruch.chorzow.pl/kibice/foto/ ... ag0010.jpgANABOLICA pisze: Ja bym wypożyczył 4 kolesi z łopatami, żeby poodśnieżali boisko przed szpilem, bo przecież nie ma u nas takiej hardej zimy po -21
Dobre ......NAPRAWDE dobre :lol:
- Neo
- Kontakt:
Z tego co wiem to karnety na Klub Kibica będa obowiązywać przez jakiś czas na sektor 6, a po wykonaniu wylewki na sektorze 7, będzie już normalnie, czyli na 7 sektorze.maciek73 pisze:Chyba ze Szczaką tyż nie zagrają.
I pytanie?
A co z sektorami 7,10,1, czyna nie tyz bedą karnety, czy ino bilety jednorazowe??? (Czy jest tak, że na karnety jest wyznaczono ino prosto naprzeciw trybuny i trybuna???)
PozdRo

- 19r20
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
nie boj sie, i tak nikt nie bedzie siedziol!!to roz, a 2 ze te krzeselka nam sie przydadza do kilku ciekawych rzeczy, jakich??dowiecie sie wswoim czasie, czyli na poszczegolnych meczach!COBRA pisze:Ja pi***ole!!! To wogole nie jest pomyslane bo po hu* nam krzeselka w mlynie?W mlynie sie stoi a nie siedzi!Tak samo poco krzeselka w sektorze do przyjezdnych???Ktos bez gowy to rozp;anowol