[24 kolejka] GKS Bełchatów - Ruch Chorzów 16.03.15 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
scouser
Kontakt:

Re: [24 kolejka] GKS Bełchatów - Ruch Chorzów 16.03.15 18:0

#166 Post autor: scouser » 17 mar 2015, o 17:05

Thoth pisze:to moze mie oswiecisz bo jo nie widza za wielu aspektów skuli ktorych by nom go ktokolwiek mógł zazdroscic a jakos nie umia odczytywać twoich ukrytych mysli
szczerze ci powiem że nie wiem, to są słowa ludzi z innych klubów, bez wdawania się w szczegóły. jesli ktoś oczekuje od Mosóra że przy takiej sytuacji finansowej będzie w stanie załatwić zawodników z górnej półki to polecom przynajmniej aspiryna, człowiek na takim stanowisku w klubie dostaje wytyczne w jakich przedziałach finansowych może się poruszać i na tym pracuje, proste. nie mozna winić Mosóra za to że np Korzym wybrał Bielsko czy iny zawodnik Jagiellonie, zaproponował to na co nas stać. ja się osobiście cieszę że sam klub a wtym i Mosór potrafi pracować przy okrojonym budżecie na wypłaty, wole takie rozwiązanie niż to co teraz przezywają te ku***ska z zabrza bo im sie w pewnym czasie wymarzyły stadiony świata i podbój europy. dziś za to płacą mieszkańcy zabrza, u nas jeszzce jako tako to funkcjonuje bo bierzmy tylko tyle na ile nas stać.

widza Tommy że żydorus ci w gowie poprzewracoł hehe, a pamiętej że tyś jest wkońcu kibicem ćwierćwiekowców w wydaniu krajowym
zazdroszcza nam Mosora - tego nieudacznika łehehe co on zrobil ( co robi) takiego zeby go ktokolwiek mogl nam zazdroscic
KONKRETY!
to może z innej strony, to ty nos tu wszystkich oświeć jak ty być to wszystko pochytoł zajmumąc stanowisko tego nieudacznika. ale KONKRETY!

Awatar użytkownika
HullCityFC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#167 Post autor: HullCityFC » 17 mar 2015, o 17:46

Putnocky podobno byl proponowany przez menedzera kilku polskim klubom

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: ZYGa91 » 17 mar 2015, o 19:01

HullCityFC pisze:Putnocky podobno byl proponowany przez menedzera kilku polskim klubom

Putnocky sam gadał, że do Ruchu skierował go Frantisek Kundra, jego znajomy ("grał" u nas kiedyś), a agent nie miał z tym transferem nic wspólnego.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

19aRtuR20
Kontakt:

#169 Post autor: 19aRtuR20 » 17 mar 2015, o 19:19

ZYGa91 pisze:
HullCityFC pisze:Putnocky podobno byl proponowany przez menedzera kilku polskim klubom

Putnocky sam gadał, że do Ruchu skierował go Frantisek Kundra, jego znajomy ("grał" u nas kiedyś), a agent nie miał z tym transferem nic wspólnego.
Ale i tak chyba był oferowany... Chyba nawet Kocian coś wspominoł o tym przed szpilem Ruch-Pogoń, ino że pedzioł, że oni majom Janukiewicza.

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#170 Post autor: Radvan138 » 17 mar 2015, o 19:24

ZYGa91 pisze:

ja wrazil go do malucha i przyjechol z nim...

jedno nie wykluczo drugiego. agent mogl go oferowac, ten sie spytol Franka i ten polecil mu Ruch. no i zdecydowol sie zeby grac u nos...

Dorcia
Kontakt:

#171 Post autor: Dorcia » 17 mar 2015, o 20:52

west72 pisze:Meczu niestety ne widziałem więc wstrzymam się z komentarzem.Viśnia i Puto zrobili co do nich należało :padam: :padam: :padam: .Jesteśmy dalej w grze i oby z Zawiszą też się udało. Dorcia pozdRawiam :hyhy:
Dzieki i tyż pozdRawiom :)
Proponuja iść małymi krokami ale o tym już w innym temacie.

pedro-sbl
Kontakt:

#172 Post autor: pedro-sbl » 17 mar 2015, o 21:31

- Mogłem zostać w moim ostatnim klubie, czyli drużynie z Rużomberku. Uznałem jednak, że warto spróbować czegoś nowego. Propozycja z Polski pojawiła się nagle i nie działo się to za sprawą menedżera. To Frantisek Kundra, były gracz Ruchu, zaproponował mi grę w Chorzowie. Z Frankiem znamy się od dawna, razem pochodzimy z Bardejowa - mówi Putnocky, który w słowackiej lidze rozegrał ponad 200 spotkań
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

RuRek

#173 Post autor: RuRek » 18 mar 2015, o 12:18

Downo żem niy widzioł takiego tormana w lidze jak Putnocky. W kożdym elemyncie jest na b. dobrym poziomie.
Campeones!

Awatar użytkownika
rafraf32
Kontakt:

#174 Post autor: rafraf32 » 18 mar 2015, o 12:29

RuRek pisze:Downo żem niy widzioł takiego tormana w lidze jak Putnocky. W kożdym elemyncie jest na b. dobrym poziomie.
jedyny, mały mankament widza przy wybijaniu bali nogą ... trocha nerwowo to robi ..., ale mo na czym pracować na treningach, bo Richard na pewno to tyż widzi ...
"W życiu piękne są tylko szpile ! "

RuRek

#175 Post autor: RuRek » 18 mar 2015, o 13:24

prawie zawsze wybijo do srodka pola, niy wiym skond mosz takie zdanie.
Campeones!

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#176 Post autor: AdiC » 18 mar 2015, o 15:18

RuRek pisze:prawie zawsze wybijo do srodka pola, niy wiym skond mosz takie zdanie.
myśla że kilka razy te zagrania były zbyt krótkie co przy naszych obrońcach wywołuje przypływ adrenaliny u widzów
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#177 Post autor: Thoth » 19 mar 2015, o 08:44

scouser pisze:
Thoth pisze:to moze mie oswiecisz bo jo nie widza za wielu aspektów skuli ktorych by nom go ktokolwiek mógł zazdroscic a jakos nie umia odczytywać twoich ukrytych mysli
szczerze ci powiem że nie wiem, to są słowa ludzi z innych klubów, bez wdawania się w szczegóły. jesli ktoś oczekuje od Mosóra że przy takiej sytuacji finansowej będzie w stanie załatwić zawodników z górnej półki to polecom przynajmniej aspiryna, człowiek na takim stanowisku w klubie dostaje wytyczne w jakich przedziałach finansowych może się poruszać i na tym pracuje, proste. nie mozna winić Mosóra za to że np Korzym wybrał Bielsko czy iny zawodnik Jagiellonie, zaproponował to na co nas stać. ja się osobiście cieszę że sam klub a wtym i Mosór potrafi pracować przy okrojonym budżecie na wypłaty, wole takie rozwiązanie niż to co teraz przezywają te ku***ska z zabrza bo im sie w pewnym czasie wymarzyły stadiony świata i podbój europy. dziś za to płacą mieszkańcy zabrza, u nas jeszzce jako tako to funkcjonuje bo bierzmy tylko tyle na ile nas stać.

widza Tommy że żydorus ci w gowie poprzewracoł hehe, a pamiętej że tyś jest wkońcu kibicem ćwierćwiekowców w wydaniu krajowym
zazdroszcza nam Mosora - tego nieudacznika łehehe co on zrobil ( co robi) takiego zeby go ktokolwiek mogl nam zazdroscic
KONKRETY!
scouser nie wiesz wiec jo zech ci pomógl i pedzioł z jakiego powodu nom zazdroszcza Mirosława bo co by nie pedzieć to członek zarzadu pzpn to jest jakos figura ;) jo wiem ze budzet nos ograniczo i przegrywomy ale pierwsze z brzegu przypominosz sie akcja z kwiekiem? jo wiem ze wyszło dobrze bo ciul u nos nie wyladowoł ale takie numeryrobi ponoć dobry dyrektor kerego nom zazdroszcza :przestraszony: :przestraszony: wybocz ale cos tu jest nie tak ;)
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Stona
Kontakt:

#178 Post autor: Stona » 19 mar 2015, o 09:48

a ja myślę, że wiekszość trafionych transferów bramkarzy to jest w dużej mierze Ryszard Kołodziejczyk, przecież przez jego ręce przechodzą ci testowani tormani i to on udziela odpowiedzi kogo na co stać, dla mnie to taki cichociemny niedoceniany fachowiec.
za Tobą pójde w ogień, wode..

miechowiner13
Kontakt:

#179 Post autor: miechowiner13 » 19 mar 2015, o 11:05

S_Klimzowiec pisze:a ja myślę, że wiekszość trafionych transferów bramkarzy to jest w dużej mierze Ryszard Kołodziejczyk, przecież przez jego ręce przechodzą ci testowani tormani i to on udziela odpowiedzi kogo na co stać, dla mnie to taki cichociemny niedoceniany fachowiec.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Stona
Kontakt:

#180 Post autor: Stona » 19 mar 2015, o 11:09

rozwiń myśl a nie pierdź emotikonkami, poza bramkarzem Franke nigdy nie było problemów w bramce
za Tobą pójde w ogień, wode..

Zablokowany