Leszek Błażyński pisze:Sekulski zostaje w Stali Stalowa Wola. Drużyna walczy o awans do I ligi i nie chcą go puścić. Latem chyba trafi do Ruchu.
Transfery - zima 14/15
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 14/15
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
- Yego
To trafi do nas za darmo, jesli sie nie spoznimy i juz teraz kontrakt od lata z Sekulskim podpiszemy
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Wg mie nie ma co robić katastrofy. Dźwigała niy groł ostatnio, wcale nie jest pedziane, że by u nos pogroł, a co dopiero, że by był wzmocnieniem. To samo z Sekulskim, przy Kuświku w obecny sytuacji nie mo szans pograć Visnakovs, a co dopiero Sekulski. Straciłby ino runda.
- Radvan138
- Kontakt:
ino ze z Visnia bardziej mi sie wydaje ze niegro przez Waldka, kery to niechce/boi sie/ nie moze grac na 2 napastnikow.19aRtuR20 pisze:Wg mie nie ma co robić katastrofy. Dźwigała niy groł ostatnio, wcale nie jest pedziane, że by u nos pogroł, a co dopiero, że by był wzmocnieniem. To samo z Sekulskim, przy Kuświku w obecny sytuacji nie mo szans pograć Visnakovs, a co dopiero Sekulski. Straciłby ino runda.
-
- Kontakt:
Kiedyś tak walczyli o Janika i jak się okazało niewypał.
No, ale nie umniejszając nikomu to dzisiaj wielki dzień Mirosława, dwa kosze. Za to ile kasy zaoszczędził.
Ciekawe jak poszły testy Skutera i Stawara
Dodam, że testowali nowe opony
Taki żarcik na koniec okna
No, ale nie umniejszając nikomu to dzisiaj wielki dzień Mirosława, dwa kosze. Za to ile kasy zaoszczędził.
Ciekawe jak poszły testy Skutera i Stawara
Dodam, że testowali nowe opony

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Yego
Katastrofy nie ma, ale jesli zalozymy ze Sekulski ma w pewnym stopniu zastapic Kuswika to nie zaszkodziloby mu polroczne zgranie sie z zespolem, i krotkie wejscia na meczach ekstraklasy. Ale na razie jest Efir jest Visna wiec nie jest tragicznie w ataku z obsada. Wazne jest zeby Sekulskiego sciagnac latem bo konkurencja nie spi.19aRtuR20 pisze:Wg mie nie ma co robić katastrofy. Dźwigała niy groł ostatnio, wcale nie jest pedziane, że by u nos pogroł, a co dopiero, że by był wzmocnieniem. To samo z Sekulskim, przy Kuświku w obecny sytuacji nie mo szans pograć Visnakovs, a co dopiero Sekulski. Straciłby ino runda.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Tragicznie nie jest, w pierwszej lidze z takim atakiem będziemy rządzićYego pisze: Ale na razie jest Efir jest Visna wiec nie jest tragicznie w ataku z obsada. Wazne jest zeby Sekulskiego sciagnac latem bo konkurencja nie spi.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tam już ich dawno nie będzieruchfans pisze:Tragicznie nie jest, w pierwszej lidze z takim atakiem będziemy rządzićYego pisze: Ale na razie jest Efir jest Visna wiec nie jest tragicznie w ataku z obsada. Wazne jest zeby Sekulskiego sciagnac latem bo konkurencja nie spi.
-
- Kontakt:
Czasami odnosza wrazynie ze tukej 95% forum czeko az Ruch spadnie.
-
- Kontakt:
Zeby pedziec 'a niy godolch?'marek79 pisze:Czasami odnosza wrazynie ze tukej 95% forum czeko az Ruch spadnie.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Bo to sa takie dupne kibice sprzed komputera kere Cicho widza roz na rok.
-
- Kontakt:
Tak się składa, że na Ruch chodze a właściwie dojeżdżam z Mikołowa od 1999 roku. Przeżyłem spadek, lata gry w II lidze. Chodziłem na mecze z Aluminium Konin, MKS Mława. Byłem na meczu z Amicą kiedy na trybunach było 750 osób jeszcze przed spadkiem w 2003 roku itd.Więc nie pieprz mi, że Cicha 6 widze raz na rok.niebieskifanatyk pisze:Bo to sa takie dupne kibice sprzed komputera kere Cicho widza roz na rok.
Wracając do sedna to gdybym nie wierzył nie przychodziłbym na mecze. Nie wyobrażam sobie spadku bo doskonale pamiętam spadek sprzed dwunastu lat, pamiętam przedostatni mecz sezonu kiedy piłkarz wschodnich sąsiadów niejaki Radosław Sobolewski w barwach Groclinu strzałem z dystansu sprawił, że zremisowaliśmy i w ostatniej kolejce nie wszystko zależało od nas. Przez trzy tygodnie nie mogłem dojść do siebie, schudłem pięć kilo.
Więcej jest dupczenia w tym temacie niż konkretów. Na boisku chce widzieć walkę jeśli brakuje umiejętności. Jeśli gramy o utrzymanie i w ostatnich 10 minutach siłą ambicji i woli nie jesteśmy w stanie stworzyć zagrożenia pod bramką to jestem zaniepokojony tym bardziej, że w tabeli widać jakie mamy problemy.
Jestem realistą i szlag mnie trafia kiedy niektórzy piszą tu jakieś pierdoły o pierwszej ósemce. Póki co jesteśmy w czornej życi a wszyscy się cieszą, że będą dzielone punkty. Potem jest jeszcze 7 meczy w których się trzeba utrzymać, ale niektórzy tutaj żyją w innej bajce
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ruchfans pisze:Tak się składa, że na Ruch chodze a właściwie dojeżdżam z Mikołowa od 1999 roku. Przeżyłem spadek, lata gry w II lidze. Chodziłem na mecze z Aluminium Konin, MKS Mława. Byłem na meczu z Amicą kiedy na trybunach było 750 osób jeszcze przed spadkiem w 2003 roku itd.niebieskifanatyk pisze:Bo to sa takie dupne kibice sprzed komputera kere Cicho widza roz na rok.
Ale jak ze Stomilem Olsztyn było roz 500 osób toś niy boł

ZAWSZE NIYBIESKI
-
- Kontakt:
Mosz na myśli mecz co my wygrali 7 : 0 ?
-
- Kontakt:
czy ja pisze do ciebie? chyba nie, wiec wara! Pisze o tych kerzy ino umia duzo na forum pisac a klub maja w du***.ruchfans pisze:Tak się składa, że na Ruch chodze a właściwie dojeżdżam z Mikołowa od 1999 roku. Przeżyłem spadek, lata gry w II lidze. Chodziłem na mecze z Aluminium Konin, MKS Mława. Byłem na meczu z Amicą kiedy na trybunach było 750 osób jeszcze przed spadkiem w 2003 roku itd.Więc nie pieprz mi, że Cicha 6 widze raz na rok.niebieskifanatyk pisze:Bo to sa takie dupne kibice sprzed komputera kere Cicho widza roz na rok.
Wracając do sedna to gdybym nie wierzył nie przychodziłbym na mecze. Nie wyobrażam sobie spadku bo doskonale pamiętam spadek sprzed dwunastu lat, pamiętam przedostatni mecz sezonu kiedy piłkarz wschodnich sąsiadów niejaki Radosław Sobolewski w barwach Groclinu strzałem z dystansu sprawił, że zremisowaliśmy i w ostatniej kolejce nie wszystko zależało od nas. Przez trzy tygodnie nie mogłem dojść do siebie, schudłem pięć kilo.
Więcej jest dupczenia w tym temacie niż konkretów. Na boisku chce widzieć walkę jeśli brakuje umiejętności. Jeśli gramy o utrzymanie i w ostatnich 10 minutach siłą ambicji i woli nie jesteśmy w stanie stworzyć zagrożenia pod bramką to jestem zaniepokojony tym bardziej, że w tabeli widać jakie mamy problemy.
Jestem realistą i szlag mnie trafia kiedy niektórzy piszą tu jakieś pierdoły o pierwszej ósemce. Póki co jesteśmy w czornej życi a wszyscy się cieszą, że będą dzielone punkty. Potem jest jeszcze 7 meczy w których się trzeba utrzymać, ale niektórzy tutaj żyją w innej bajce
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]