Na pocieszenie przyjmuja ze nie można zagrać 2 tak słabych meczy pod rząd co się tyczy zarówno duetu skrzydłowych jak i całej drużyny. Licza na 3 punkty bo osobiście nie ma dla mnie ważniejszych wygranych w lidze niż nad szczewami i PogoniąMr. Fantastic pisze:Chyba nie ulega wątpliwości, że musimy przede wszystkim wygrywać u siebie a na wyjeździe chociaż nie przegrywać.
Żeby się to mogło udać to przede wszystkim na Cichej musimy zagrać bardziej ofensywnym ustawieniem. Co zresztą już wcześniej wielu pisało.
I widze dwa sposoby: 1. Ustawienie z dwoma napastnikami. 2. Za Babiarza wprowadzić np Elfira i dać go na ofensywnego pomocnika, bądź takiego cofniętego napastnika.
Coś napewno trzeba zmienić!
PS. Napewno skrzydłowych bo to co gra Kowal i Zieniu to... strach sie bać.
[23 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin 6.03.15 18:00
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [23 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin 6.03.15 18:0
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na jesien potrafili 6 razy albo wiecej razy z rzedu xhujowo zagrac
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- pepson19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chopy wiyncyj optymizmu! MY som kibice RUCHU kto mo wierzyc jak nie my?:)
- jaRo 1920
- Kontakt:
Efir przed Kuświkiem kosztem Starzyńskeigo19gorek20 pisze:A z kogo zrezygnujesz przy 2 napastnikow ?
Jesli z Starzynskiego to juz wole grac z 1 napastnikiem
Jesli z Babiarza i wychodzimy Surma Starzynski to pamietaj ze jak gralismy 2 napastnikow i zdobywalismy 2 miejsce to na srodku pomocy mielismy swietnych w destrukcji swietnych przygotowanych fizycznie ( kazdy zapierdalal ) pare Malina-Straka na dodatek wchodzil typowy przecinak Lisowski

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Typuję, że będą trzy zmiany-Malina za Grodzickiego, Gigołajew za Kowalskiego i Kuświk za Visniakovsa.
Uj mnie obchodzi w jakim stylu, ale mamy wyszarpać te 3 punkty, nic innego nas nie ratuje.
Kocian zaczyna mieć powolutku ciepło w Szczecinie, tak czytając opinie kibiców Pogoni to, delikatnie mówiąc, nie są zachwyceni jego pracą, ani tym jak Pogoń prezentuje się na wiosnę. Robak, Murawski, Aka, strzały z dystansu Rogalskiego-to chyba największe zagrożenie.
Borski sędziuje
Uj mnie obchodzi w jakim stylu, ale mamy wyszarpać te 3 punkty, nic innego nas nie ratuje.
Kocian zaczyna mieć powolutku ciepło w Szczecinie, tak czytając opinie kibiców Pogoni to, delikatnie mówiąc, nie są zachwyceni jego pracą, ani tym jak Pogoń prezentuje się na wiosnę. Robak, Murawski, Aka, strzały z dystansu Rogalskiego-to chyba największe zagrożenie.
Borski sędziuje

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Że tak powiem gorko to już momy chyba od połowy rundy jesiennej,i ciągle słyszymy i wmawiamy sobie ,że już teraz już w najbliższym meczu ,jak nie teraz to kiedy ,a w tabeli wszyscy punktują i grupa bezpieczna nam odjeżdża.simonsays pisze:Gryź trowa, innego wyjścia nie ma.
Najgorsze jest to, że są momenty, że osaczamy rywala a i tak na koniec niewiele z tego jest. Zajmujemy 15 miejsce w lidze z 4 punktami straty, a ja nadal jestem spokojny o utrzymanie i wiem, ze nasi pilkarze sa wiecej warci niz pozycja w tabeli. Nie wiem w sumie czemu...
Do boju Nibiescy bo bydzie gorko!!
Teraz w meczu z Pogonią jest decydujący moment aby wyrwać się z marazmu .Trzeba zdecydowanie postawić na atak ,przełamać złą passę z Pogonią,wygrać zdecydowanie co doda kopa do odbicia się od dna.
Drużyna musi uwierzyć ,że potrafi dominować nad przeciwnikiem i dążyć do zdobycia kolejnych bramek.Tylko tak uwierzę ,że tym razem Waldiemu też się uda.Ruch już nie ma żadnego marginesu błędu w meczach u siebie, musimy kasować komplety punktów i przywieźć jeszcze ile się da z wyjazdów.Obawiam się ,że wtopa z Pogonią wepchnie nas w dól z którego nie wygrzebiemy się na długie lata.
Chorzów grać K...... ......ć !!!
Jeszcze co do Kibiców to myślę ,że w piątek bardziej będzie potrzebowała nas drużyna niż Janek(z całym szacunkiem dla trenera) więc radzę zachować odpowiednie proporcje ,tym bardziej ,że miejsce w którym jest teraz Ruch to w dużej mierze zasługa tego pana...............
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Wymiana pół składu pewnie nie wiele do, trzeba znaleźć jeden dwa punkty dla których zmiana coś ulepszy, a nie wywracać wszystko do góry nogami.
- Yego
przy obecnej sytuacji w tabeli to remis jest dla nas tez wtopa. MUSIMY wygrac, meczy coraz mniej i robi sie goraco.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Malina wraco. To może do spokój w defensywie.
W ofensywie niech gro Kuświk, za nim Efir a za nim Luis i Surmik. Na lewym skrzydle Gigi od początku.
W ofensywie niech gro Kuświk, za nim Efir a za nim Luis i Surmik. Na lewym skrzydle Gigi od początku.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no tak to będzie jutro prawdopodobnie wyglądać właśnieHKSADIK pisze:Typuję, że będą trzy zmiany-Malina za Grodzickiego, Gigołajew za Kowalskiego i Kuświk za Visniakovsa.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
trzy punkty jutro muszą być, nie ma innej opcji, jeśli chcemy marzyć o utrzymaniu, kto by pomyślał na początku sezonu, że tak to będzie wyglądać

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Janek traci bramki w końcówce.
W 80 minucie,jak dalij bydzie 0-0,podwójno zmiana i jazda z kur**mi!!!
W 80 minucie,jak dalij bydzie 0-0,podwójno zmiana i jazda z kur**mi!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Czymu Waldek nie postawi na dwóch napastników. Visniakovs i Kuświk powinni zagrać razym. Z kim jak z kim ale z taką Pogonią i to jeszcze u siebie można chyba sobie na to pozwolić. Nie może być tak że bydymy czekać na to co zrobi przeciwnik ino trzeba ruszyć na nich od razu , zresztą przy naszej obronie to lepij jakby Pogoń w ogóle nie wychodzi dalij jak 30 metrów od naszyj bramki.
- Yego
Tez mnie to dziwi z tym brakiem 2 napastnikow. WF slynal z tego systemu i sytem sie sprawdzal. Mamy 3 napadziorow w kadrze i mozna nimi zonglowac.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Mamy nóż na gardle, a WF stawia na asekuracyjną i zachowawczą grę. No i ma problem z reagowaniem na sytuacje na boisku po przez późnie dokonywanie zmian. Dlatego NIESTETY remis biore w ciemno 

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Ruch w tym roku wygrywoł wszystkie drugie połowy
Trocha optymizmu, cza poprawić pierwszo i bydzie dobrze.
Fajnie by było zrobić spokojne zwycięstwo, np. 2-0 do przerwy i spokojno gra... Wartko strzelić gola to podstawa

Fajnie by było zrobić spokojne zwycięstwo, np. 2-0 do przerwy i spokojno gra... Wartko strzelić gola to podstawa