Górna ósemkaDuszello pisze:W kolejnych dwóch szpilach muszemy zdobyć 6 punktów bo w innym przypadku bydzie fest gorko i raczy mogemy zapomnieć o górny ósemce.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Górna ósemkaDuszello pisze:W kolejnych dwóch szpilach muszemy zdobyć 6 punktów bo w innym przypadku bydzie fest gorko i raczy mogemy zapomnieć o górny ósemce.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Harpo pisze:...pasjonująca dyskusja na temat piątkowego meczu
oftop: @Witek46: BO? Za duża strata? Zły układ meczy? Za słaba drużyna?
wszystko razem do kupy.Nie bądź fantastą samo utrzymanie będzie sporym sukcesem.Harpo pisze:...pasjonująca dyskusja na temat piątkowego meczu
oftop: @Witek46: BO? Za duża strata? Zły układ meczy? Za słaba drużyna?
Nie ma juz takiej opcji, trzeba zbierac punkty ile sie da, ale gromy tak czy tak w dolnej osemce.Witek46 pisze:Górna ósemkaDuszello pisze:W kolejnych dwóch szpilach muszemy zdobyć 6 punktów bo w innym przypadku bydzie fest gorko i raczy mogemy zapomnieć o górny ósemce.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]Kocham to forum. Tak dawno nie zaglądałem i to był błąd. Górna ósemka
A czy ja coś mówiłem?Ozor pisze:.Nie bądź fantastą samo utrzymanie będzie sporym sukcesem.
ja też liczę na 8semkę, bo zawsze kibic wierzy w sukces, ale widać jesteś fest optymistą, myslalem ze ludzie z takim stazem dają max 5 % szans albo wierzą wiernie w utrzymanie, bo jakby nie patrzeć jestesmy kandydatem nr 2 do spadkuElmer pisze:Patrząc na terminarz jeszcze wszystko jest możliwe. Wszyscy liczą na ósemkę, bo rok temu wyszli z trudnej sytuacji. Teraz będzie ciężko, bo kolejek mniej. Na teraz szansę na górną ósemkę oceniam na 30%, ale sytuacja na pewno się zmieni po dwóch kolejkach i meczach u siebie. Dlatego w tym wszystkim tym bardziej żal kartki Kuświka.
A co do Lechii to dla mnie oni jacyś sztuczni w tym wszystkim. Mam wrażenie, że atmosfera tam jest udawana, więcej dymu niż ognia, także na ławce. Do tego media podkręcają wszystko
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Wilk i 39 gości