[21 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 22.02.15 15:30
-
- Kontakt:
Re: [21 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów 22.02.15 15:30
Było widać różnica między Ruchem a Lechem. Jakby musieli to by nos rozklepali... Wg mie niy było aż tak źle w drugi połowie... Teraz podstawa to wygrać z Lechia...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
Fornalik ta sama taktyka co Kocian ,zamiast reagować na to co się dzieje na boisku i robić zmiany wcześniej ,to 15 min do końca dopiero wymuszona zmian i potem taktyczna w 88min !!! Jak byśmy wygrywali,do tego zamiast szybko grać do przodu to obrona z Grodzickim gra na czas sobie.
Grodzicki,Stawarczyk,Kowalski,Babiarz do wymiany.
Grodzicki,Stawarczyk,Kowalski,Babiarz do wymiany.
-
- Kontakt:
od zawsze dostajemy tam wp***dol wiec dzisiaj nawet na remis nie liczylem. Czy to przy walce o majstra 4-0/ walce o utrzymanie 4-0/ czy za Kociana 4-2 i 4-0 ( jeszcze byla szansa na 2 miejsce ). Dzisiaj sie milo zaskoczylem bo stworzylismy kilka bardzo dobrych sytuacji i okazalo sie Lech wcale nie jest taki grozny. Tak czy siak utrzymanie zdobywa sie gra u siebie.
Na boisku najlepsi Zienczuk i Starzynski
Na boisku najlepsi Zienczuk i Starzynski
-
- Kontakt:
Wez ciuliku oderwij sie od kompa bo mamusia na kolacje wola.. Idiotanrsl-halemba pisze:Drugo połowa dobro przesunięcie Gigo do pomocy dobry ruch, za pozno zmiany, ogolnie porażka w liczona przed sezonem wiec mnie to nie ruszo..
cheapgun, morda w kubeł pajacu
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zdecydowała skuteczność ,pyry strzeliły wszystko co miały my z 8 celnych strzałów tylko jeden w bramie.Gdyby przynajmniej raz wpadło Zieniowi było by na remis mimo ,że piłkarsko i indywidualnie Lech ma lepszy zespół.Było blisko ale jeszcze nie tym razem.Szkoda kartki Kuświka :-/
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Akurat wg mnie Zieńczuk był na boisku najlepszy.marek79 pisze:Nastympny szpil bez Kowalskiego, Zienczuka i Starzynskiego a bydzie dobrze.

-
- Kontakt:
szkoda zesrania sie do przerwy. 2 polowa do nos. muszymy wierzyc w waldka ale lon musi przestac slepo wierzyc w Zienia. tyn chop 2 tory zawalil. cza zaczac stawiac na Oleksego z Gigo bo rusek som w obronie nic niy pochyto a do przodku to umi pocis. wszyskie te ciekawe akcje w 2 polowie z udzialym ruska. i bez to niy rozumia jak mozna go zmienic z kwiotkiym???? Zieniu idzie nazot na lewo strona kaj mu calo 1 polowa nic niy szlo. Marek swoje zrobil podajac do Gigo ale powiniyn zlyz i jestech swiyncie przekonany ze z ruskiym i Kwiotkiym by my tyn 2 tor wcisli bo pyry slably w hu*.
ps czy yno jo widziolech reka po rogu naszym na poczatku 2 polowy?
ps czy yno jo widziolech reka po rogu naszym na poczatku 2 polowy?
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Remis był blisko ale lepsi nie byli... Oni poprostu lepiej nie potrafią. Pod dwóch meczach lepiej zwycięstwo i porażka niż dwa remisy. GRamy dalej ! głowy do góRy !!!
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla mnie też Starzyński najlepszy i to nie skuli bramy, bo kilka razy bardzo fajnie rozegroł i przerzucił w tempo piłkę, ale akurat fakt też taki, że dziś nie mioł zbyt dużej konkurencji.
Co do reszty to tak jak pisałem u nos praktycznie kompletnych graczy nie ma zawsze jest coś za coś.
Jak Zieńczuk potrafi zagrać dobrą piłkę to już w destrukcji słabizna. Oleksy zaś póki co dla mnie jako tako w defensywie, ale w ofensywie bardzo słabo.
Jo rozumia, że nie można mieć wszystkiego super, ale żeby te pozostałe rzeczy były przynajmniej przyzwoite.
Fakt też jest taki, że w pierwszej połowie miałem wrażenie, że nasze akcje się kleją, a zdupili my tą połowę 2-0 w drugiej po za pierwszymi trzema minutami było oim zdaniem odwrotnie, a udało się ją niby wygrać.
Zresztą dla mnie znamienne jest moje uczucie, że tak nisko porażka dawno w Poznaniu nie było, a z drugiej strony też tak daleko od wygranej też dawno nie było, od razu czuło się, że spieprzą, nawet te ostatnie 4-2, 4-0, były czasami początkowo, a czasami nawet dłużej chwile, że wydawało się, że coś może z tego być, a dziś szybki tor, potem elwer i właściwie człowiek od razu mioł wrażenie przez 85 minut, że to musi być porażka. Ostatnie minuty też strasznie kijowe kaj właściwie nie potrafili przejąć piłki i przejść spokojnie pod pole karne Lecha.
Co do reszty to tak jak pisałem u nos praktycznie kompletnych graczy nie ma zawsze jest coś za coś.
Jak Zieńczuk potrafi zagrać dobrą piłkę to już w destrukcji słabizna. Oleksy zaś póki co dla mnie jako tako w defensywie, ale w ofensywie bardzo słabo.
Jo rozumia, że nie można mieć wszystkiego super, ale żeby te pozostałe rzeczy były przynajmniej przyzwoite.
Fakt też jest taki, że w pierwszej połowie miałem wrażenie, że nasze akcje się kleją, a zdupili my tą połowę 2-0 w drugiej po za pierwszymi trzema minutami było oim zdaniem odwrotnie, a udało się ją niby wygrać.
Zresztą dla mnie znamienne jest moje uczucie, że tak nisko porażka dawno w Poznaniu nie było, a z drugiej strony też tak daleko od wygranej też dawno nie było, od razu czuło się, że spieprzą, nawet te ostatnie 4-2, 4-0, były czasami początkowo, a czasami nawet dłużej chwile, że wydawało się, że coś może z tego być, a dziś szybki tor, potem elwer i właściwie człowiek od razu mioł wrażenie przez 85 minut, że to musi być porażka. Ostatnie minuty też strasznie kijowe kaj właściwie nie potrafili przejąć piłki i przejść spokojnie pod pole karne Lecha.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2015, o 17:53 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Strata punktów do przewidzenia, mimo wszystko pokazali, że potrafią zagrozić Lechowi, który nic wielkiego nie zagrał, ale indywidualnymi umiejętnościami przewyższa nas.
Teraz Lechia i Pogoń i tutaj trzeba wyciągnąć maks. Pozostałe wyniki nie były w tej kolejce najgorsze, jeszcze żeby Korona nie wygrała.
Zgadzam się, przesunięcie Gigołajewa do pomocy było dobrym ruchem, on się na obronę nie nadaje. W następnym meczu na lewej myślę że zagra Oleksy.
Kuświk bez sensu, ale miał rację, bo menda nic nie doliczył, a rozpieszczone dziecko z Amiki symulowało przez pół minuty. Jest Edek i jest Kefir, na pewno będą chcieli się pokazać
Teraz Lechia i Pogoń i tutaj trzeba wyciągnąć maks. Pozostałe wyniki nie były w tej kolejce najgorsze, jeszcze żeby Korona nie wygrała.
Zgadzam się, przesunięcie Gigołajewa do pomocy było dobrym ruchem, on się na obronę nie nadaje. W następnym meczu na lewej myślę że zagra Oleksy.
Kuświk bez sensu, ale miał rację, bo menda nic nie doliczył, a rozpieszczone dziecko z Amiki symulowało przez pół minuty. Jest Edek i jest Kefir, na pewno będą chcieli się pokazać
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Zdecydowała skuteczność ,pyry strzeliły wszystko co miały my z 8 celnych strzałów tylko jeden w bramie
haha fajno skuteczność- elwra niy szczelili

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
FredyKruger pisze:Zdecydowała skuteczność ,pyry strzeliły wszystko co miały my z 8 celnych strzałów tylko jeden w bramie
haha fajno skuteczność- elwra niy szczelili
Elwra szczelil ... ino Putnocky zlapol.
-
Duet Stawarczyk-Grodzicki nam jeszcze nerwów napsuje!Po cichu liczyłem na remis nie udało sie.Teraz Lechia i trzeba wyszarpać zwyciestwo choć bez Kuświka bedzie cieżko ale u siebie po prostu trzeba wygrywac jak chcemy sie utrzymać.
-
- Kontakt:
No to szykuje sie pojedynek gigantów Waldemar Fornalik kontra Jan Kocian. Który lepszy trenejro niechaj rostrzygnie bezpośredni pojedynekTeraz Lechia i Pogoń i tutaj trzeba wyciągnąć maks

Ostatnio zmieniony 22 lut 2015, o 18:04 przez FredyKruger, łącznie zmieniany 1 raz.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Trzeba liczyc na wykartkowanie sie Pogoni ( podstawowa dwojka srodkowych obroncow + Murawski )