[20 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 14.02.15 15:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
cheapgun
Kontakt:

Re: [20 kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice 14.02.15 15:

#76 Post autor: cheapgun » 14 lut 2015, o 22:31

adamo_R pisze:
cheapgun pisze:
adamo_R pisze:
cheapgun pisze: Kaminski nam wiele razy ratowal dupe
No i co z tego ? To jes jego robota. Poza tym Kamyk niepewny na przedpolu, a to sól na jego pozycji. odszedł i nie mom zamiaru za nim płakać.
Putnocky lepszy niz Kamyk.
Waldek zdecydowanie lepszy niż Janek :cwaniak:
Juz pomijajac to, ze po poczatku to sie jedynie kaplony ocenia to za brak obiektywizmu to powinienes zolto zobaczyc. Nie wiem jak dorosly czlowiek moze cokolwiek oceniac po 90 minutach. Nawet po jednorazowym dobrym dupczeniu.
Zółto to mos chyba na pysku i nie wiadomo od czego. Nie zgaduja. Oceniłem nie tylko po dzisiejszych 90 minutach, ale po wcześniejszych minutach jak to Twój piękny Pan Kocian Jan przygotował ekipe na bój w lidze. Przyjdzie czas całkowitej weryfikacji, jak po sezonie da bojowego ducha Pogoni. Nawet jednorazowe dupczenie jest lepsze, jak Twoja bezgraniczna miłość do Janka.
Ja tylko wole ocenic po kilku szpilach a nie jednym (i to takim, ze roznie mogloby byc. Nasze szczescie, ze skonczylo sie korzystnie dla Nas :) ). Moze dlatego, ze nie mam cisnienia na Waldka.. A co do oceny pracy Janka, zapoznaj sie z wynikami ostatniej sondy na Niebiescy.pl. To, ze jestes wielbladem nie znaczy, ze wszyscy na rozkaz maja byc garbaci
Niebieski Chropaczów

Roni2580

#77 Post autor: Roni2580 » 14 lut 2015, o 22:39

cheapgun pisze:
adamo_R pisze:
cheapgun pisze:
adamo_R pisze:
No i co z tego ? To jes jego robota. Poza tym Kamyk niepewny na przedpolu, a to sól na jego pozycji. odszedł i nie mom zamiaru za nim płakać.
Juz pomijajac to, ze po poczatku to sie jedynie kaplony ocenia to za brak obiektywizmu to powinienes zolto zobaczyc. Nie wiem jak dorosly czlowiek moze cokolwiek oceniac po 90 minutach. Nawet po jednorazowym dobrym dupczeniu.
Zółto to mos chyba na pysku i nie wiadomo od czego. Nie zgaduja. Oceniłem nie tylko po dzisiejszych 90 minutach, ale po wcześniejszych minutach jak to Twój piękny Pan Kocian Jan przygotował ekipe na bój w lidze. Przyjdzie czas całkowitej weryfikacji, jak po sezonie da bojowego ducha Pogoni. Nawet jednorazowe dupczenie jest lepsze, jak Twoja bezgraniczna miłość do Janka.
Ja tylko wole ocenic po kilku szpilach a nie jednym (i to takim, ze roznie mogloby byc. Nasze szczescie, ze skonczylo sie korzystnie dla Nas :) ). Moze dlatego, ze nie mam cisnienia na Waldka.. A co do oceny pracy Janka, zapoznaj sie z wynikami ostatniej sondy na Niebiescy.pl. To, ze jestes wielbladem nie znaczy, ze wszyscy na rozkaz maja byc garbaci
Chopie dej sie już pokój, to, że łazisz od 2 lat na szpile nie oznacza, że historia tego klubu to ino ostatnie 2 lata, Kocian był spoko, zrobił dobrą rundę ale potem dał ciała, Fornalik uratował nam dupę, po raz kolejny.

cheapgun
Kontakt:

#78 Post autor: cheapgun » 14 lut 2015, o 22:44

Roni2580 pisze:
cheapgun pisze:
adamo_R pisze:
cheapgun pisze:
adamo_R pisze:
Chopie dej sie już pokój, to, że łazisz od 2 lat na szpile nie oznacza, że historia tego klubu to ino ostatnie 2 lata, Kocian był spoko, zrobił dobrą rundę ale potem dał ciała, Fornalik uratował nam dupę, po raz kolejny.
:rotfl: No ok, argument ostatniej szansy, czego sie wiecej spodziewac :D Pierwszy szpil to Ruch - Widzew 1:0 (1982 rok), styknie.. Nie rozliczaj mnie z kibbicowania przez pryzmat rejestracji na forum. Z Fornalikami chodzilem do budy i mam powody by chwalic ich prace.. Ruch znam jakby z perspektywy wiekszej ilosci trenerow niz Waldek. I Ty se odpusc, chopie
Niebieski Chropaczów

daro75

#79 Post autor: daro75 » 14 lut 2015, o 22:48

cheapgun pilnuj tej suki (psa) a o sprawach Ruchu trzymaj sie z daleka
dokladnie KING nam du9sko uratowal nie jeden raz, i teraz znowu nam ratuje, a kim jest trener Slowak??? fajny mamy z nim 3 miejsce, tylko ze to taki niejaki bez sukcesow....
WALDEK KING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheapgun
Kontakt:

#80 Post autor: cheapgun » 14 lut 2015, o 22:50

wyslij mu walentynke i serduszko z dedykacja
Niebieski Chropaczów

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: HKSADIK » 14 lut 2015, o 23:03

Podsumowując to Ruch jest obecnie Waldka Fornalika i druga połowa to było to co chcemy oglądać!!!

2-0, 3 punkty, brawo, brawo, brawo Niebiescy, brawo Waldek King !!!! :padam:

marek79
Kontakt:

#82 Post autor: marek79 » 14 lut 2015, o 23:29

Ja pi***ole ludzie ogarnijcie sie. Na ch** te nerwy.

Byl Janek i zdobyl 3 plac i za to mo szacunek.
Tera je Waldek i ogarnio utrzymanie. Zarowno Janek i Waldek reprezentowali niebieskie barwy i za to nalezy im sie szacunek.

Czymu tak latwo idzie kogos zgnoic, oczernic i umniejszac czyjes osiagniyncia?

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#83 Post autor: atleticomadryt » 15 lut 2015, o 01:59

Trener, ktory osiagnal dobry wynik z Ruchem delikatnie ujmujac w nielatwych warunkach pracy zasluguje na duza pochwale.
Szacunek dla trenerow MW, WF i JK, ktorzy wniesli pewna jakosc do druzyny dzwigajac na wyzszy poziom sportowy.
Kazde zwyciestwo przesuwa granice rzeczy wczesniej niemozliwych do zdobycia.
Wazne 3 pkt. za, ktore dziekujemy i jutro zapominamy, a poprzeczka idzie w gore.
Walczyc, walczyc i jeszcze raz walczyc do upadlego zostawiajac serce na boisku, a napewno bedzie dobrze.

„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

Awatar użytkownika
OSH
Kontakt:

#84 Post autor: OSH » 15 lut 2015, o 03:34

Gicior, jadymy dalyj. Co bydzie to bydzie, a bydzie coroz lepij :)
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...
Obrazek

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: Ozor » 15 lut 2015, o 07:55

sukces to bydzie jak sie utrzimiymy i to pieronowy , wczoraj boł ino jedyn mały kroczek w dobrym kierunku ale bez takich niy bydzie szczynsliwego konca.
Tak że dziynkuja i czekom na wiyncyj :)

_pnwk_
Kontakt:

#86 Post autor: _pnwk_ » 15 lut 2015, o 09:12

Skończcie sie wadzić! Wazne 3pkt zostaly u nos!
brawo NIEBIESCY!!!

Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

DZIES10NA
Kontakt:

#87 Post autor: DZIES10NA » 15 lut 2015, o 10:16

Dokładnie .... 3 pkt ważne i tyle
Z Amica defensywa i kontry każdy pkt jest w tej chwili na waga majstra ;)
Mazaka - Kowala na skrzydła szybkich bydzie dobrze...

Obrazek

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: HKSADIK » 15 lut 2015, o 10:19

Na razie to Kwiatkowski jest wyżej w hierarchii od Mazka :P

Ehh, żeby tak przedłużyć kontrakt z Kuświkiem :niepewny:

wiesiek1
Kontakt:

#89 Post autor: wiesiek1 » 15 lut 2015, o 10:27

Tak patrze w CV tego Putnockiego i to jak gral wczoraj i mam wrazenie, ze sie chyba z kims poklocil w tym Slovanie na jesien zeszlego sezonu.Dawno u nas nie bylo bramkarza o takich umiejetnosciach.

Ciesza 3 pkt. Jednak najblizsze 3 mecze to musi byc minimum 6 pkt. Dopiero wtedy zlapiemy prawdziwy kontakt.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#90 Post autor: west72 » 15 lut 2015, o 11:55

Cieszą punkty,cieszy wiara w zwycięstwo .Z hurraoptymizmem, bym sie nie spieszył bo po pierwsze różnie mogło być gdyby nie fenomenalna parada po strzale Wilczka,ale równie dobrze powinniśmy prowadzić po strzale Zienia więc spoko,pierwsze koty za płoty.Mam wrażenie ,że niebawem znowy będziemy dominować w lidze fizycznie a to powinno przynieść oczekiwane efekty w postaci lepszych drugich połówek i końcówek a z tym za Janka K było kiepsko w lidze bo bardzo dużo bramek i punktów traciliśmy w końcówkach spotkań.Jeśli koncentracja będzie na jeszcze wyższym poziomie,bo nie da sie ukryć ,że swoje błędy w obronie też popełniliśmy to powinno być dobrze.Cieszy kolejna bframka ""Kuśwy"" i to na dziś powinien być priorytet dla nowego kontraktu dla Grześka.To nie Figo jest naszym najcenniejszym piłkarzem ale właśnie Grześ.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Zablokowany