Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
tramp3k
Kontakt:

Re: Stroje

#661 Post autor: tramp3k » 9 lut 2015, o 09:06

Na Colo narzekali piłkarze że się łatwo rwą, prują.

Mi sie jeszcze podobał pierwszy wzór z Lotto, tylko bez serducha :p.
Obrazek

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#662 Post autor: Fanatyk z Rudy » 9 lut 2015, o 09:40

Ta koszulka z lotto mom do teraz , często w nie laza , była prano wiele wiele razy i cały czas dobrze się prezentuje .

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#663 Post autor: Radvan138 » 9 lut 2015, o 13:19

Simon dobrze pedziane. Co do lepszego marketingu kiedys czytolech ze w Bayernie w dziale marketingu robi 400 osob ... Wiadomo ze im cza placic i idzie na nich kasa. Ale to ino pokazuje ze im wiekszy klub tym bardziej rozbudowany mo marketing. Bez dobrego marketingu w obecnych czasach niema szansy na sukces.
Co do tresek. To fest mi sie podobo pomysl zolto niebieski. Kiedys juz o tym godolech zeby wyjazdowy trykot bol w barwach gornego slonska

Pavlique
Kontakt:

#664 Post autor: Pavlique » 9 lut 2015, o 15:30

Godka ło poru stron a wiela tych oficjalnych koszulek meczowych klub sprzedowo w sezonie?
Wiela z Wos kupuje meczowe treski co sezon?
I'm a man who walks alone

tramp3k
Kontakt:

#665 Post autor: tramp3k » 9 lut 2015, o 15:46

Pavlique pisze:Godka ło poru stron a wiela tych oficjalnych koszulek meczowych klub sprzedowo w sezonie?
Koszulkę w barwach Górnego Śląska, w dodatku z adlerem, kupiłbym w pierwszym dniu sprzedaży.

Rafal1920
Kontakt:

#666 Post autor: Rafal1920 » 9 lut 2015, o 16:00

Jesli koszulki bylyby konkretne i przede wszystkim Ruch miolby ino taki wzor, a niy pol ligi to o sprzedaz koszulek meczowych niy cza by sie bylo martwic. Stroje w barwach GS napewno godne uwagi, ale czy do sie cos z tym zrobic nie wiem. Juz kiedys na forum sie ten temat przewijol.

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#667 Post autor: Radvan138 » 9 lut 2015, o 17:06

Pavlique pisze:Godka ło poru stron a wiela tych oficjalnych koszulek meczowych klub sprzedowo w sezonie?
jo ;)

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#668 Post autor: Duszello » 9 lut 2015, o 17:08

Rafal1920 pisze:Jesli koszulki bylyby konkretne i przede wszystkim Ruch miolby ino taki wzor, a niy pol ligi to o sprzedaz koszulek meczowych niy cza by sie bylo martwic. Stroje w barwach GS napewno godne uwagi, ale czy do sie cos z tym zrobic nie wiem. Juz kiedys na forum sie ten temat przewijol.
Szczególnie ze pól ligi mo ERKA,Weglokoks na klacie i PGNIGe.Wydaje mi sie ze to nie argument. Cena? chyba tyż nie. Dziś ześ je cool jak mosz koszulka z napisem Ruch a wokół mosz czaszki, gumbasów z bajek czy filmów abo chopka z racą No i napis je*** szczewa. Z TYM OSTATNIM SIE ZGADZOM W 100%. Moda tako minie to ino kwestia czasu tak je teroz a było w innych państwach. Wiec do koszulek meczowych obowiazkowych tyż dojdemy na to ino potrzeba czasu. Tak myśla jeszcze z 10 lot.

Awatar użytkownika
Yego

#669 Post autor: Yego » 10 lut 2015, o 09:20

tramp3k pisze:
Koszulkę w barwach Górnego Śląska, w dodatku z adlerem, kupiłbym w pierwszym dniu sprzedaży.
Mi by sie taka koszulka podobala jako wyjazdowa. Bo my mamy tradycyjne u siebie niebieskie na wyjezdzie biale, a trend w europie jest taki ze koszulki wyjazdowe sa oderwane od barw klubowych.
Albo ewentualnie tylko stroj bramkarza wyjazdowy zrobic w barwach zloto-niebieskich. Z tym herbem to raczej by nie przeszlo znajac nastawienie PZPN do napisu Oberschlesien i do historycznego herbu Gornego Slonska z kosa i mlotami pod Adlerem.
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#670 Post autor: Ozor » 10 lut 2015, o 09:46

przydały by się pasy dawno nie było, mogą być nawet pionowe.

Awatar użytkownika
Yego

#671 Post autor: Yego » 10 lut 2015, o 09:48

Ozor pisze:przydały by się pasy dawno nie było, mogą być nawet pionowe.
Mi sie te pasiaki zawsze z Auschwitz kojarzyly, niy wiym czy ino jo tak mom ale jakos nigdy ich nie lubiolech.
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

19aRtuR20
Kontakt:

#672 Post autor: 19aRtuR20 » 10 lut 2015, o 10:12

Ozor pisze:przydały by się pasy dawno nie było, mogą być nawet pionowe.
Ostatni roz byly w 2.lidze w polowie lat 90. Na pasy pewnie nie ma co liczyc dopoki koszulki nie beda dedykowane. Chociaz teraz by srednio wygladaly przy tylu sponsorach, szczegolnie na klacie (logo T-mobile, weglokoks i pgnig).

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#673 Post autor: Ozor » 10 lut 2015, o 10:25

Chociaz teraz by srednio wygladaly przy tylu sponsorach, szczegolnie na klacie (logo T-mobile, weglokoks i pgnig).
zgadzam się , na tego typu strojach efektownie wygląda jeden napis na klacie i ewentualnie rękawie.

Harpo
Kontakt:

#674 Post autor: Harpo » 10 lut 2015, o 15:52

NAJLEPSZE stroje Ruch miał za Lorensa, z logiem Samsunga, jak zdobyli pechowe 4 miejsce (Ruch II przegrał wtedy w finale PP).
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

19aRtuR20
Kontakt:

#675 Post autor: 19aRtuR20 » 10 lut 2015, o 16:25

Harpo pisze:NAJLEPSZE stroje Ruch miał za Lorensa, z logiem Samsunga, jak zdobyli pechowe 4 miejsce (Ruch II przegrał wtedy w finale PP).
Przede wszystkim były proste, bez wymyślanio. Potem wiosną 2002 były podobne z Budusem (błękitne domowe i biołe wyjazdowe). Wtedy nie było dużo reklam, do tego prosty wzór i jakoś to wyglądało. Dziś odtworzyć takie stroje jest praktycznie niemożliwe, bo na jednym rękawku 3 reklamy, na drugim dwa (chociaż widza, że w Grzybku sprzedają koszulki bez loga i herbu Chorzowa), na klacie trzy (T-Mobile, Weglokoks, PGNiG) a nawet cztery (firma koszulki), a jeszcze jest herb do tego. Na plecach też jakby bydzie chętny to reklama pod numerem. Inne czasy.

Co do trzecich strojów... wg mnie przy obecnej mentalności mediów i ogólnie ludzi niemożliwe jest, żeby na koszulkach były typowo rzeczy związane ze Śląskiem, tzn. herb czy jakieś inne "wstawki"... To wg mnie nie przeszłoby, ale zrobić jednorazowo trzeci komplet strojów byłoby łatwiej. Taki komplet mógłby być np. przez dwa sezony. Po tych dwóch latach, jeśli klub by dalej mioł w planach trzeci strój to mógłby być to np. pasiak, po kolejnych latach np. jasnobłękitne stroje jak wspomniane przez Harpo. Po prostu wyszłoby naturalnie wg mnie. Zacząłem dyskusję o tych trzecich strojach w barwach Górnego Śląska nie mając na myśli żadnych powódek politycznych czy popierania autonomii i pokazywania odrębności. Po prostu pokazać przywiązanie do regionu i wg mnie strój w barwach by przeszedł, ale już jakieś elementy Górnego Śląska mogłyby być odbierane jako polityka...

ODPOWIEDZ