Mi sie jeszcze podobał pierwszy wzór z Lotto, tylko bez serducha :p.

Koszulkę w barwach Górnego Śląska, w dodatku z adlerem, kupiłbym w pierwszym dniu sprzedaży.Pavlique pisze:Godka ło poru stron a wiela tych oficjalnych koszulek meczowych klub sprzedowo w sezonie?
Wiela z Wos kupuje meczowe treski co sezon?
joPavlique pisze:Godka ło poru stron a wiela tych oficjalnych koszulek meczowych klub sprzedowo w sezonie?
Szczególnie ze pól ligi mo ERKA,Weglokoks na klacie i PGNIGe.Wydaje mi sie ze to nie argument. Cena? chyba tyż nie. Dziś ześ je cool jak mosz koszulka z napisem Ruch a wokół mosz czaszki, gumbasów z bajek czy filmów abo chopka z racą No i napis je*** szczewa. Z TYM OSTATNIM SIE ZGADZOM W 100%. Moda tako minie to ino kwestia czasu tak je teroz a było w innych państwach. Wiec do koszulek meczowych obowiazkowych tyż dojdemy na to ino potrzeba czasu. Tak myśla jeszcze z 10 lot.Rafal1920 pisze:Jesli koszulki bylyby konkretne i przede wszystkim Ruch miolby ino taki wzor, a niy pol ligi to o sprzedaz koszulek meczowych niy cza by sie bylo martwic. Stroje w barwach GS napewno godne uwagi, ale czy do sie cos z tym zrobic nie wiem. Juz kiedys na forum sie ten temat przewijol.
Mi by sie taka koszulka podobala jako wyjazdowa. Bo my mamy tradycyjne u siebie niebieskie na wyjezdzie biale, a trend w europie jest taki ze koszulki wyjazdowe sa oderwane od barw klubowych.tramp3k pisze:Koszulkę w barwach Górnego Śląska, w dodatku z adlerem, kupiłbym w pierwszym dniu sprzedaży.Pavlique pisze:Godka ło poru stron a wiela tych oficjalnych koszulek meczowych klub sprzedowo w sezonie?
Mi sie te pasiaki zawsze z Auschwitz kojarzyly, niy wiym czy ino jo tak mom ale jakos nigdy ich nie lubiolech.Ozor pisze:przydały by się pasy dawno nie było, mogą być nawet pionowe.
Ostatni roz byly w 2.lidze w polowie lat 90. Na pasy pewnie nie ma co liczyc dopoki koszulki nie beda dedykowane. Chociaz teraz by srednio wygladaly przy tylu sponsorach, szczegolnie na klacie (logo T-mobile, weglokoks i pgnig).Ozor pisze:przydały by się pasy dawno nie było, mogą być nawet pionowe.
zgadzam się , na tego typu strojach efektownie wygląda jeden napis na klacie i ewentualnie rękawie.Chociaz teraz by srednio wygladaly przy tylu sponsorach, szczegolnie na klacie (logo T-mobile, weglokoks i pgnig).
Przede wszystkim były proste, bez wymyślanio. Potem wiosną 2002 były podobne z Budusem (błękitne domowe i biołe wyjazdowe). Wtedy nie było dużo reklam, do tego prosty wzór i jakoś to wyglądało. Dziś odtworzyć takie stroje jest praktycznie niemożliwe, bo na jednym rękawku 3 reklamy, na drugim dwa (chociaż widza, że w Grzybku sprzedają koszulki bez loga i herbu Chorzowa), na klacie trzy (T-Mobile, Weglokoks, PGNiG) a nawet cztery (firma koszulki), a jeszcze jest herb do tego. Na plecach też jakby bydzie chętny to reklama pod numerem. Inne czasy.Harpo pisze:NAJLEPSZE stroje Ruch miał za Lorensa, z logiem Samsunga, jak zdobyli pechowe 4 miejsce (Ruch II przegrał wtedy w finale PP).
Użytkownicy przeglądający to forum: ASCETO, Google Adsense [Bot] i 76 gości