Transfery - zima 14/15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
viperR
Kontakt:

Re: Transfery - zima 14/15

#1006 Post autor: viperR » 23 sty 2015, o 19:52

grzej pisze:@odnośnie Mazka i transakcji z klubem warszawskim pewnie jest tak jak z Efirem, za darmochę przyszedł, ale w kontrakcie jest kwota odkupu, w dowolnym momencie za tzw. frytki
@odnośnie Trojaka, to muszę przyznać, że dawno młody w Ruchu nie zrobił na mnie tak dobrego wrażenia, jak się będzie dalej tak rozwijał i nie uderzy mu soda, możemy mieć kawał środkowego pomocnika, który gra i w defensywie i w ofensywie. Te pół roku przy starych wyjadaczach może go wiele nauczyć
Szczególnie jak motywować go będzie Figo ;)

_pnwk_
Kontakt:

#1007 Post autor: _pnwk_ » 23 sty 2015, o 20:40

Danch to cwelisko i przerzut!!! Niy a synsu o nim dyskutować!
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1008 Post autor: arango-mokre » 23 sty 2015, o 20:42

zapewne w Turcji będa jeszcze kogos testować

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1009 Post autor: HKSADIK » 24 sty 2015, o 12:07

L. Bartnicki na TT pisze:Michał Rzuchowski najpiękniejszą bramkę w życiu zdobył w Grudziądzu, a teraz być może będzie na nim występował bardzo często.

Awatar użytkownika
Midway
Kontakt:

#1010 Post autor: Midway » 24 sty 2015, o 14:05

W meczu Olimpii z Lechią testowany był Michał Rzuchowski z Ruchu Chorzów.
Pierwszy mecz na Cichej 6: 10.04.2004: Ruch Chorzów 2-2 Podbeskidzie Bielsko Biała
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1011 Post autor: Paveel » 25 sty 2015, o 13:02

slask.sport.pl pisze:Kadra Ruchu Chorzów na zgrupowanie w tureckim Side liczy 25 nazwisk. Niewykluczone jednak, że do zespołu dołączą kolejni gracze.

Takie wyjazdowe testy już się w przeszłości zdarzyły i wszystko wskazuje na to, że teraz będzie podobnie.

- Można teoretycznie powiedzieć, że kadra jest już zamknięta. Stara piłkarska prawda mówi jednak, że jeżeli masz okazję sprawdzić lewego obrońcę i napastnika, to nigdy z tej okazji nie rezygnuj - uśmiecha się Dariusz Smagorowicz, prezes niebieskich, który tym samym daje do zrozumienia, że kandydaci na takie pozycje mogą jeszcze dołączyć do zespołu z Cichej.

- W grę wchodzą oczywiście testy obcokrajowców. Trudno sobie przecież wyobrazić, żebyśmy ściągali na sparingi kogoś z Polski - dodaje.
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

19aRtuR20
Kontakt:

#1012 Post autor: 19aRtuR20 » 25 sty 2015, o 13:55

Paveel pisze:
slask.sport.pl pisze:Kadra Ruchu Chorzów na zgrupowanie w tureckim Side liczy 25 nazwisk. Niewykluczone jednak, że do zespołu dołączą kolejni gracze.

Takie wyjazdowe testy już się w przeszłości zdarzyły i wszystko wskazuje na to, że teraz będzie podobnie.

- Można teoretycznie powiedzieć, że kadra jest już zamknięta. Stara piłkarska prawda mówi jednak, że jeżeli masz okazję sprawdzić lewego obrońcę i napastnika, to nigdy z tej okazji nie rezygnuj - uśmiecha się Dariusz Smagorowicz, prezes niebieskich, który tym samym daje do zrozumienia, że kandydaci na takie pozycje mogą jeszcze dołączyć do zespołu z Cichej.

- W grę wchodzą oczywiście testy obcokrajowców. Trudno sobie przecież wyobrazić, żebyśmy ściągali na sparingi kogoś z Polski - dodaje.
Zawsze mogymy jakiś turystów sprawdzić :) Wg mie szanse ino teoretyczne, żeby ftoś podpisoł, oprócz Oleksego, bo jego cza jak nojszybci podpisać i mieć kadra kompletno.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1013 Post autor: heli » 25 sty 2015, o 17:39

Z Polski pewnie nikogo nie będa ściągać, ale już Polaków mieszkających w sąsiednich hotelach to kto wie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1014 Post autor: Mirek » 25 sty 2015, o 19:09

abo nawet z tego samego hotelu :P

pbb
Kontakt:

#1015 Post autor: pbb » 25 sty 2015, o 21:42

Niech mnie ktoś poprawi, jeśli Rzuchowski odejdzie do Grudziądza ( mam nadzieje, że chociaż na wypożyczenie), to chyba nikt nie zostanie z całego letniego zaciągu ?
Ładna laurka dla naszego dyr. sportowego.. Nie przypominam sobie takiego "przewrotu" w klubie w którym nie doszło do jakiegoś finansowego krachu czy choćby zmiany .. polityki transferowej. A u nas chyba nie doszło, chyba, że (znowu) doszło ?:P

Przy okazji, kojarzy ktoś nazwisko tego gruzińskiego juniora stopera który do nas trafił ze 3 lata temu, ciekaw jestem jego losów..

NiebieskiChorzów
Kontakt:

#1016 Post autor: NiebieskiChorzów » 25 sty 2015, o 21:45

Chodzi Ci o Narmanie??

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

19aRtuR20
Kontakt:

#1017 Post autor: 19aRtuR20 » 25 sty 2015, o 21:47

pbb pisze:Niech mnie ktoś poprawi, jeśli Rzuchowski odejdzie do Grudziądza ( mam nadzieje, że chociaż na wypożyczenie), to chyba nikt nie zostanie z całego letniego zaciągu ?
Ładna laurka dla naszego dyr. sportowego.. Nie przypominam sobie takiego "przewrotu" w klubie w którym nie doszło do jakiegoś finansowego krachu czy choćby zmiany .. polityki transferowej. A u nas chyba nie doszło, chyba, że (znowu) doszło ?:P

Przy okazji, kojarzy ktoś nazwisko tego gruzińskiego juniora stopera który do nas trafił ze 3 lata temu, ciekaw jestem jego losów..
Z tych co przyszli latem zostali Skaba, Kuś, Szewczyk, Efir i Visnakovs.

Nika Narmania odszedl z Ruchu, w sezonie 2013/2014 pogroł w Hiszpanii, możliwe, że na erasmusie ;)

pbb
Kontakt:

#1018 Post autor: pbb » 25 sty 2015, o 23:15

19aRtuR20 pisze:
pbb pisze:Niech mnie ktoś poprawi, jeśli Rzuchowski odejdzie do Grudziądza ( mam nadzieje, że chociaż na wypożyczenie), to chyba nikt nie zostanie z całego letniego zaciągu ?

Z tych co przyszli latem zostali Skaba, Kuś, Szewczyk, Efir i Visnakovs.

Nika Narmania odszedl z Ruchu, w sezonie 2013/2014 pogroł w Hiszpanii, możliwe, że na erasmusie ;)
to żech trocha odlecioł ;)
o niego mi chodziło, dzięki

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1019 Post autor: HKSADIK » 26 sty 2015, o 09:35

katowickisport.pl pisze:Sztab szkoleniowy Niebieskich w tym sparingu będzie się przyglądał m.in. Pawłowi Oleksemu. On jako jedyny z kadry, która poleciała do Turcji, nie ma kontraktu. I... na razie nie wiadomo, czy go w ogóle będzie miał. Ruch poszukuje zastępcy Daniela Dziwniela, który został wytransferowany do Szwajcarii. Patrząc czysto sportowo, 23-letni defensor zbiera niezłe oceny, ale według naszych informacji nie ma na razie porozumienia z agentem zawodnika.

Chorzowscy działacze nie ukrywają, że być może już dziś albo w kolejnych meczach pojawią się na testach zagraniczni zawodnicy, w tym lewy obrońca.

Awatar użytkownika
Yego

#1020 Post autor: Yego » 26 sty 2015, o 09:40

HKSADIK pisze:
katowickisport.pl pisze:Sztab szkoleniowy Niebieskich w tym sparingu będzie się przyglądał m.in. Pawłowi Oleksemu. On jako jedyny z kadry, która poleciała do Turcji, nie ma kontraktu. I... na razie nie wiadomo, czy go w ogóle będzie miał. Ruch poszukuje zastępcy Daniela Dziwniela, który został wytransferowany do Szwajcarii. Patrząc czysto sportowo, 23-letni defensor zbiera niezłe oceny, ale według naszych informacji nie ma na razie porozumienia z agentem zawodnika.

Chorzowscy działacze nie ukrywają, że być może już dziś albo w kolejnych meczach pojawią się na testach zagraniczni zawodnicy, w tym lewy obrońca.
Czyli wnioskuje ze zawodnik chce, Ruch chce, Fornalik chce, ale menago ma za niska premie czy co?
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Zablokowany