Oby ta dynamika się przydawała, a nie tylko jeździec bez głowy i jazda do przodu.Zip pisze:Dawno nie mieliśmy chyba tak dynamicznego skrzydłowego
Oby ta dynamika się przydawała, a nie tylko jeździec bez głowy i jazda do przodu.Zip pisze:Dawno nie mieliśmy chyba tak dynamicznego skrzydłowego
Niy mylisz siePaveel pisze:
chyba nowy wzór koszulki jeśli się nie mylę
Trojak to taki typowy box to box, świetne warunki fizyczne, z Rozwojem widac go było wszędzie, przy ataku i podczas obrony.Zip pisze:Trojaka widziałem tylko w sparingach i wiadomo jak to ze sparingami jest, ale synek prezentował się lepiej niż dobrze. Wysoki, silny, koordynacja jest (w przeciwieństwie do Helika) no i czysto piłkarsko bardzo OK. Ale na jakiej pozycji gra? Ofensywny pomocnik, czy jednak może być alternatywą dla Babiarza, jakby nie przedłużył kontraktu?
a co nikierzy godali jaki to lon niybieski je i chcieli cwela u nos....90 minut pisze: - Cieszę się, że sprawa została załatwiona po mojej myśli i będę mógł spokojnie zająć się grą. Górnik to klub, który mam w sercu i postanowiłem przedłużyć umowę do połowy 2018 roku - powiedział Danch.
na sparingu z Rozwojem ktoś powiedział że fizycznie jest jak Steven Gerrard hehegrzej pisze: @odnośnie Trojaka, to muszę przyznać, że dawno młody w Ruchu nie zrobił na mnie tak dobrego wrażenia, jak się będzie dalej tak rozwijał i nie uderzy mu soda, możemy mieć kawał środkowego pomocnika, który gra i w defensywie i w ofensywie. Te pół roku przy starych wyjadaczach może go wiele nauczyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], JoKeRoNŁ i 96 gości