Transfery - zima 14/15
-
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 14/15
W sumie fakt - opcja idealno to koniec w czerwcu. Szkoda, żeby sie wychowanek Ruchu na koniec kariery kajs musiol odłazić. Jak podpisywoł razym ze Stawarem nowo umowa w 2012 to właśnie tak myślołch, że skończy po tym kontrakcie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepszy sezon jako zawodnik miał jak odchodził(uciekał) do Korony , jeden jedyny w którym był wyróżniającym się wtedy zawodnikiem potem już tylko pojedyncze mecze.
Pora zawiesić buty na kołku lub podążyć śladem Mariusza Masternaka ( jak sprawdziłem że gra w Tychach i to ten sam to byłem zszokowany
) tam jeszcze pogra no chyba że nie lubi się z Hajtą.
Pora zawiesić buty na kołku lub podążyć śladem Mariusza Masternaka ( jak sprawdziłem że gra w Tychach i to ten sam to byłem zszokowany

-
- Kontakt:
Masternak podpisał kontrakt z Nadwiślanem Góra - to jest poziom liga niżyj niż Tychy
I'm a man who walks alone
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wiem ale w zeszłej rundzie jeszcze grał jak się nie mylę , epoka od 1998 -2004 w Ruchu to masa czasu temu.Pavlique pisze:Masternak podpisał kontrakt z Nadwiślanem Góra - to jest poziom liga niżyj niż Tychy
-
- Kontakt:
hu* mnie strzelo jak widza polityka transferowo smagora i jego pachołków. Walczymy o utrzymanie, zajmujemy 15 miejsce w tabeli a smagor zamiast wzmocnić skład to jeszcze wyprzedaje najlepszych zawodników.
-
- Kontakt:
nie bronia Smagora ale nie mo nic do godki z Dziwnielem19kyjok20 pisze:hu* mnie strzelo jak widza polityka transferowo smagora i jego pachołków. Walczymy o utrzymanie, zajmujemy 15 miejsce w tabeli a smagor zamiast wzmocnić skład to jeszcze wyprzedaje najlepszych zawodników.
-
- Kontakt:
Teraz cie ch** strzzylo a za pol roku bydom cie dwa ch*** strzylac jak ch*** dostanymy za np. Dziwniela i lamynt ze zas za darmo puszczomy zawodnikow a mysla ze Daniel nie byl az tak dobrym zawodnikiem zeby go nie zastapic , lepsi odchodzili ..... a nie wierza ze spadnymy .... jak zawsze plusy i minusy w takich sprawach
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

-
- Kontakt:
a co z Kowalskim i Babiarzem? Zostają do czerwca?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
muszą zostać, mają kontrakty ważne.marcin2213 pisze:a co z Kowalskim i Babiarzem? Zostają do czerwca?
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Dziwniel to bardzo dobry zawodnik, ale Waldek nie powinien miec problemow z jego zastapieniem. Miol suma odstepnego w kontrakcie, ktos ta suma wyklado wiec zawodnik odchodzi. Za niego Gigi, przed nim Mazek jak podpisze i walczymy dali. Zawsze na lewy obronie moze zagrac tyz Skuter 

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Zagrać na lewej obronie to moga nawet jo. Ino z jakim efektem?Rafal1920 pisze:Dziwniel to bardzo dobry zawodnik, ale Waldek nie powinien miec problemow z jego zastapieniem. Miol suma odstepnego w kontrakcie, ktos ta suma wyklado wiec zawodnik odchodzi. Za niego Gigi, przed nim Mazek jak podpisze i walczymy dali. Zawsze na lewy obronie moze zagrac tyz Skuter
-
- Kontakt:
Jak my robili v-ce majstra czesto grol na ty pozycji z dobrym efektem. Ale wiadomo to juz bylo jakis czas temu.
- FC_Radlin
- Kontakt:
WF o Mazku "zostały tylko formalności" 

Nie jestem oficjalnym profilem Niebieskiego Radlina! 

-
-
- Kontakt:
Łon mo chyba lipstaRuRek pisze:Licza na niego. Podobo mi sie.