Ruch-Gks Bełchatow
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
To nie jest miejsce zebysmy my jako moderatorzy sie tu spierali ale mysle ze takie rzeczy sie ustala niejednoglosnie
. Rzecz w tym ze sztywna regula 5 dni mi sie nie podoba i ja nie bede kasowal innych tematow ktore ktos zalozy o dzien za wczesnie. a co jak neo je***e net w doma?
za duzo tu sztywnego i tyle. po prostu wedle uznania powinno sie dane tematy kasowac i tyle, bo obawiam sie ze te reguly w koncu zajda za daleko. tak naprawde to sa przeciez pierdoly - wystarczy dac komus ostrzezenie za zalozenie glupiego tematu - czy to o meczu, czy o czymkolwiek innym, i ten ktos za drugim razem traci dostep do forum na tydzien. a za trzecim ogolnie wylatuje i tyle. ja widze to tak i nie podoba mi sie ze ktos ma monopol na zakladanie tematow - bez sensu. zamiast rozladowywac atmosfere to jeszcze bardziej zaczyna ona byc przez takie rzeczy napieta. to moje zdanie Bolek wiec nie iwem czemu mam 'tak nie pisac'
pozdRo 

- THOMY
- Kontakt:
temat na tydzien przed meczem wystarczajaco styknie, co sie tu wielce mobilizowac, przeca kozdy musi wiedziec i znac spielplan
-zaklodom tymat - mecz- przeciwnik
-pisza cos o przeciwniku (druzynie)
-kto bydzie syndziowol
-pisza o nos (mniyj wiyncy sklad, fto niymoze grac, kontuzjowany, itd i to powinno styknoc
i to wszysko by musiol napisac tyn a tyn som co zaklodo tymat
a potym dyskutujymy i piszymy co nom sie podobo na dany(szpil, kolyjka)
p.s. umie na forum jak bochum co sobota gro to mod zaklodo tymat dopiyro w czwortek, i to styknie
powodzenia
-zaklodom tymat - mecz- przeciwnik
-pisza cos o przeciwniku (druzynie)
-kto bydzie syndziowol
-pisza o nos (mniyj wiyncy sklad, fto niymoze grac, kontuzjowany, itd i to powinno styknoc
i to wszysko by musiol napisac tyn a tyn som co zaklodo tymat
a potym dyskutujymy i piszymy co nom sie podobo na dany(szpil, kolyjka)
p.s. umie na forum jak bochum co sobota gro to mod zaklodo tymat dopiyro w czwortek, i to styknie
powodzenia

http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
ja uważam tak jak Lukas, że bezsensu jest na sztywno ustalać ilość dni 5,7, 14 to chyba nie o to chodzi, jak ktoś uważa, że temat powinien być założony, bo np. coś się wydarzyło odnośnie meczu, bo ma ktoś coś do powiedzenia o nim to po prostu zaklada. A modowie powinni uznać, czy jest to odpowiedni temat w odpowiednim czasie z odpowiednią treścią i czy go zostawić czy usunąć i dać ostrzeżenie założycielowi.
Jo sie już nie umia doczekać, mom nadzieja, że mecz pozytywnie zweryfikuje nasze nadzieje na awans, wiadomo, że to pierwszy mecz, ale my raczej za dużo punktów tracić nie możemy jesli mamy walczyć o awans. Wierze w zwycięstwo. Jeśli chodzi o skład to ciężko mi się wypowiedzieć bo widziołch ino jeden sparing i to jeszcze przed wyjazdem, ale może po meczu z Odrą będzie coś szło pedzieć więcej. Ale na teraz, to uważom, że tak:
Nowak - Kuczma, Pokładowski, Mosór, Unierzyński - Molek, Adamski, Sibk, Błażejewski - Kaczorowski, Bizacki. Ale są jeszcze modzi no i w następnych meczach Bartos i Śrutwa.
Jo sie już nie umia doczekać, mom nadzieja, że mecz pozytywnie zweryfikuje nasze nadzieje na awans, wiadomo, że to pierwszy mecz, ale my raczej za dużo punktów tracić nie możemy jesli mamy walczyć o awans. Wierze w zwycięstwo. Jeśli chodzi o skład to ciężko mi się wypowiedzieć bo widziołch ino jeden sparing i to jeszcze przed wyjazdem, ale może po meczu z Odrą będzie coś szło pedzieć więcej. Ale na teraz, to uważom, że tak:
Nowak - Kuczma, Pokładowski, Mosór, Unierzyński - Molek, Adamski, Sibk, Błażejewski - Kaczorowski, Bizacki. Ale są jeszcze modzi no i w następnych meczach Bartos i Śrutwa.
-
- Kontakt:
- brykol-chorzow
- Kontakt:
-
- Kontakt:
o Edim to żech zapomnioł kompletnieKkubicki pisze:Mysle ze jednak zagra Stanford za Mola i Pepe za Kaczora, ale skladu pewnie jeszcze i trener nie ma wykrystalizowanego
no jo wiedzioł, że o kimś zapomnioł pisołch z pamięci, co prawda o Pepe żech myśloł i chyba bedzie mioł ciezko sie przbic tak od razu szczególnie jak wrócą wszyscy do składu choć jo go akurat tak jak pisołch w grze dawno nie widzioł i ten skład to tak po prostu na nosa. ale zapomniołch o Stanfordzie, a więc Edi za Kaczorowskiego, Edi w pomocy Biza w ataku i jakiś dwóch pomocników wtedy będzie bardziej w ofensywie, bądż tak jak żeś napisoł Edi za Mola.
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: