Transfery - zima 14/15
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 14/15
x przemo Korona??? nieaktualne miasto wesprze Korone. za 90minut pl.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dziennikzachodni.pl pisze:Rafał Grodzicki jutro dojedzie na zgrupowanie Ruchu Chorzów
Rafał Grodzicki we wtorek pojawi się na zgrupowaniu Ruchu w Kamieniu koło Rybnika. 31-letni obrońca wraca do chorzowskiego klubu po 2,5-rocznych występach w Śląsku Wrocław. - Wszystkie sprawy związane z rozwiązaniem przeze mnie kontraktu ze Śląskiem zostały już ustalone. Jutro rano mam odebrać papiery z podpisem prezesa wrocławskiego klubu o zakończeniu naszej współpracy, a później wsiadam w samochód i jadę do Kamienia na zgrupowanie Niebieskich - powiedział Grodzicki.
Były stoper Ruchu uzgodnił już także warunki swojej nowej umowy z chorzowskim klubem. Jej podpisanie powinno nastąpić we wtorek.
- Cieszę się, że wracam na stare śmieci. Z Ruchem zdobyłem srebrny i brązowy medal mistrzostw Polski, grałem w finale Pucharu Polski i generalnie mam z tego klubu bardzo miłe wspomnienia. O tym, że zdecydowałem się wrócić na Cichą zadecydowała osoba trenera Waldemara Fornalika, z którym bardzo chcę znów pracować - dodał Grodzicki.
Wychowanek Cracovii grał w Chorzowie w latach 2008-12 zaliczając w niebieskich barwach 117 ligowych meczów. Latem 2012 r. przeniósł się do Śląska, ale ostatnio we Wrocławiu głównie siedział na ławce rezerwowych zaliczając w tym sezonie tylko cztery występy w ekstraklasie.
-
- Kontakt:
Jak dla Mnie transfer Grodka do Ruchu to nie krok do przodu, czy do tyłu. Tylko krok w bok. Takie dreptanie w miejscu.
Zobaczymy na ile to będzie wartościowy zawodnik.
Zobaczymy na ile to będzie wartościowy zawodnik.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
katowickisport.pl pisze:Na treningu "Niebieskich" ma się pojawić Peter Liptak, 25-letni (ur. 7.09.1989) słowacki pomocnik Tatrana Preszów, wypożyczony jesienią do Dukli Bańska Bystrzyca. Liptak ma 187 cm wzrostu i jest defensywnym pomocnikiem.
-
- Kontakt:
No...to przy każdym rożnym widza go w szestnostce i z kiepy i tor i włażymy do ósemkiHKSADIK pisze:katowickisport.pl pisze:Na treningu "Niebieskich" ma się pojawić Peter Liptak, 25-letni (ur. 7.09.1989) słowacki pomocnik Tatrana Preszów, wypożyczony jesienią do Dukli Bańska Bystrzyca. Liptak ma 187 cm wzrostu i jest defensywnym pomocnikiem.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spójrzmy prawdzie w oczy. Żadnych wzmocnień nie będzie.
A nawet jeśli jakiś anonimowy przeciętniak wskoczy do kadry pod koniec okresu przygotowawczego, to na pewno nie pomoże nam w kolejnej rundzie. Bo Fornalik takich nie wystawia.
Już jeden naiwny był, nazywał się Kocian. Obym się mylił.
A nawet jeśli jakiś anonimowy przeciętniak wskoczy do kadry pod koniec okresu przygotowawczego, to na pewno nie pomoże nam w kolejnej rundzie. Bo Fornalik takich nie wystawia.
Już jeden naiwny był, nazywał się Kocian. Obym się mylił.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2015, o 11:41 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo barzij bych widzioł tego tormana Putnocky, kiery mo 195 cm wzrostu. Tyn to z kiepy bydzie strzylołheinRich pisze:No...to przy każdym rożnym widza go w szestnostce i z kiepy i tor i włażymy do ósemkiHKSADIK pisze:katowickisport.pl pisze:Na treningu "Niebieskich" ma się pojawić Peter Liptak, 25-letni (ur. 7.09.1989) słowacki pomocnik Tatrana Preszów, wypożyczony jesienią do Dukli Bańska Bystrzyca. Liptak ma 187 cm wzrostu i jest defensywnym pomocnikiem.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Kontakt:
mulan, i tyle w tym temacie
Trzeba liczyć, że Grodzicki nie będzie grał gorzej niż poprzednio, albo, że np. taki Mazek może coś pokaże, choć nauczony doświadczeniem poprzednich transferów z 1 ligi jestem dość ostrożny w tej kwestii 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grodzicki do pary ze Stawarczykiem to krok w tył, Grodzicki za Stawarczyka to jakis tam krok do przodu niewielki bo niewielki ale jednak
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- Yego
Bedzie do pary, niestetyThoth pisze:Grodzicki do pary ze Stawarczykiem to krok w tył, Grodzicki za Stawarczyka to jakis tam krok do przodu niewielki bo niewielki ale jednak
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chce Ci przypomnieć że duet Grodzicki - Stawarczyk był kilka lat temu nie do przejścia. Najlepszy w całej lidze. Dawno w Ruchu nie było takiego duetu obrońców jak wtedy. Stawarczyk dojrzał piłkarsko od tamtego czasu i już nie popełnia tylu błędów. Nie chcę wiedzieć gdzie byłby Ruch zaczynając od zeszłego sezonu, przez LE po tragiczną jesień gdyby nie Stawarczyk.Thoth pisze:Grodzicki do pary ze Stawarczykiem to krok w tył, Grodzicki za Stawarczyka to jakis tam krok do przodu niewielki bo niewielki ale jednak
A poza tym jak pisałem wczesniej... żadnych wzmocnień nie będzie.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Yego
Moje modlitwy zostaly wysluchane, wreszcie odchodzi Mrowiec
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bzdura nie było tego widac bo siła ataku przycmiewała potkniecia obrony, kto patrzoł na błedy tych dwóch wirtuozów skoro 3 pkt wlatywałymulan pisze:Chce Ci przypomnieć że duet Grodzicki - Stawarczyk był kilka lat temu nie do przejścia.
mulan pisze: Najlepszy w całej lidze.

staro maksyma na bezrybiu i rak rybąmulan pisze: Dawno w Ruchu nie było takiego duetu obrońców jak wtedy.

mulan pisze:Stawarczyk dojrzał piłkarsko od tamtego czasu i już nie popełnia tylu błędów.
to chyba łazili my na inny Ruch
no to momy męża opatrznosciowegomulan pisze:Nie chcę wiedzieć gdzie byłby Ruch zaczynając od zeszłego sezonu, przez LE po tragiczną jesień gdyby nie Stawarczyk.

z tym sie akurat bezsprzecznie zgodzamulan pisze:A poza tym jak pisałem wczesniej... żadnych wzmocnień nie będzie.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
a skad u wszystkich pewnosc ze duet Grodzicki - Stawarczyk zagra znowu poprawnie??
-
- Kontakt:
mulan pisze:Chce Ci przypomnieć że duet Grodzicki - Stawarczyk był kilka lat temu nie do przejścia. Najlepszy w całej lidze. Dawno w Ruchu nie było takiego duetu obrońców jak wtedy. Stawarczyk dojrzał piłkarsko od tamtego czasu i już nie popełnia tylu błędów. Nie chcę wiedzieć gdzie byłby Ruch zaczynając od zeszłego sezonu, przez LE po tragiczną jesień gdyby nie Stawarczyk.Thoth pisze:Grodzicki do pary ze Stawarczykiem to krok w tył, Grodzicki za Stawarczyka to jakis tam krok do przodu niewielki bo niewielki ale jednak
A poza tym jak pisałem wczesniej... żadnych wzmocnień nie będzie.
zart roku ziomeczku