pRezentacja 2 marca 2005
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
Myslalem ze ktos bedzie lazil i zbierol kasa do jakichs puszek czy cos takiego,albo przy wejsciu bedzie zbierana.A tam kaj byly sprzedawane bluzy i karnety to sie docis nieszlo bo bylo tyla ludzi,podjolem jedna prube ale zrezygnowalem a wogole skad mialem wiedziec ze ktos tam zbiera kase na sektorowke czy ultras!
-
- Kontakt:
Jo podłaził chyba z 5-6 racy i za kożdym razem z powodzeniem (2 razy przed całom imprezom jak sie wszyscy zjeżdzali, ze 3 razy w trakcie imprezy i ros na koniec), wiec nie wiem kiedy ci sie to nie udało :lol: dla chconcego nic tRudnegoCOBRA pisze:A tam kaj byly sprzedawane bluzy i karnety to sie docis nieszlo bo bylo tyla ludzi,podjolem jedna prube ale zrezygnowalem...

[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Wybacz zebym ja musial lazic i szukac ludzi odpowiedzialnych za zbieranie kasy na ultras czy sektorowka,to loni powinni latac po hali lub byc jakos widoczni a gwarantuja ze uzbieralo by sie trocha kasy, a nie wplacili by tylko ci co reguluja skladki co mieciac tylko duzo wiecej ludziNikiszowiec pisze:Jo podłaził chyba z 5-6 racy i za kożdym razem z powodzeniem (2 razy przed całom imprezom jak sie wszyscy zjeżdzali, ze 3 razy w trakcie imprezy i ros na koniec), wiec nie wiem kiedy ci sie to nie udało :lol: dla chconcego nic tRudnegoCOBRA pisze:A tam kaj byly sprzedawane bluzy i karnety to sie docis nieszlo bo bylo tyla ludzi,podjolem jedna prube ale zrezygnowalem...

-
- Kontakt:
Tu mi nie łazi o zbieranie kasy... ino o dopchanie sie do stolika z gadzetami !! Pisza ze byz problemu szło (czytej uważnie i starej sie zrozumieć czytany tekst) pozdRoCOBRA pisze:Wybacz zebym ja musial lazic i szukac ludzi odpowiedzialnych za zbieranie kasy na ultras czy sektorowka,to loni powinni latac po hali lub byc jakos widoczni a gwarantuja ze uzbieralo by sie trocha kasy, a nie wplacili by tylko ci co reguluja skladki co mieciac tylko duzo wiecej ludziNikiszowiec pisze:Jo podłaził chyba z 5-6 racy i za kożdym razem z powodzeniem (2 razy przed całom imprezom jak sie wszyscy zjeżdzali, ze 3 razy w trakcie imprezy i ros na koniec), wiec nie wiem kiedy ci sie to nie udało :lol: dla chconcego nic tRudnegoCOBRA pisze:A tam kaj byly sprzedawane bluzy i karnety to sie docis nieszlo bo bylo tyla ludzi,podjolem jedna prube ale zrezygnowalem...![]()

[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Miołżech na aparacie ustawione 2 mega pixele(by więcej fotek zrobić), było ciemno, a dużo zdjęć jest zrobione dodatkowo zoomem - stąd taka beznadziejna jakość. Na tą stronie i tak wybrałem w miarę dobre fotki (pod względem jakości).Klimzowiec pisze:ciup ogladam te zdjecia i tez taka sobie jakosc (byc moze dlatego jakosc jest slabsza by mniej zajmowaly zdjecia na serwerze)...ale trudno chociaz przynajmniej moje z Edim supeR wyszlo ktorego tam nie ma :d
Ogólnie było super. Cieszy taka frekwencja. Udało mi się dwie frelki wyciagnąć na ta impra i pedziały, że bardzo im się podobało. Dzisiej na macie jeszcze śpiewały RUCH, RUCH H-K-S!
Brawo dla organizatorów

P.S. Edi - fajny synek