Nowe koszulki
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie koszulki po poprawieniu strony umieszczenia loga i ilości gwiazdek jako zapasowy albo wyjazdowy komplet bardzo by pasowały,jeszcze biały i jeden obowiązkowo niebieski i będzie ok.Istotniejsza wydaje mi się sprawa dostępności tych koszulek w sprzedaży z tym zawsze był klopot ,jesli były to albo strasznie drogie albo bardzo złej jakości.Myslę że obecnie dobrze by bylo wprowadzic do sprzedaży trykoty identyczne jak mają piłkarze chętnych było by sporo a jest szansa że cena będzie atrakcyjna bo firma do topowych raczej nie należy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bo u nas nie ma uregulowanej sprawy z własnościąPavlique pisze:No w końcu myslaże jest normalnie w tym klubie i psrzedaż koszulek i innych gadżetówpowinna byc okreslona w budżecie jako jedno z istotnych źródeł dochodu...
Pzrecież to sie na całym swiecie opłaci wiync czamu by u nos miało sie niy łopłacić...
każdy sobie a klub ma zero
paranoja
nigdy nie jest za późno
Czyli w sumie tzreba by zmienić prawie wszystko......czyli nowo koszulka........czy li te są do dupyDzyn pisze:
Mnie osobiscie podoba się taki wzór, tzn. gdyby zmienili kolor na bardziej jaśniejszy, rozmieścili odpowiednio herb klubu oraz dodali brakujące gwiazdki to byłoby naprawdę bardzo ładnie i estetycznie, co wiąże się z zakupem takiej koszulki przeze mnie.

- 19r20
- Kontakt:
"Mnie osobiscie podoba się taki wzór" - krój koszulek jest dobry :shock: :lol:TAU1920ZEN pisze:Czyli w sumie tzreba by zmienić prawie wszystko......czyli nowo koszulka........czy li te są do dupyDzyn pisze:
Mnie osobiscie podoba się taki wzór, tzn. gdyby zmienili kolor na bardziej jaśniejszy, rozmieścili odpowiednio herb klubu oraz dodali brakujące gwiazdki to byłoby naprawdę bardzo ładnie i estetycznie, co wiąże się z zakupem takiej koszulki przeze mnie.

-
- Kontakt:
- brykol-chorzow
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie się koszulki bardzo podobają.
Są dobrze skrojone i nie sa błyszczące (koniec z obwisłymi i świecącymi Diadorami).
Kolory - są modre i to jest najważniejsze.
Bliżej im do tego w czym gra się w lidze angielskiej niz do niemieckiego i włoskiego chłamu.
Cherb po prawej - to konsekwencja tego że Ruch skończył z komuchami
Trzy gwiazdki to trzy Puchary Europy, które Ruch zdobędzie w tych strojach.
Są dobrze skrojone i nie sa błyszczące (koniec z obwisłymi i świecącymi Diadorami).
Kolory - są modre i to jest najważniejsze.
Bliżej im do tego w czym gra się w lidze angielskiej niz do niemieckiego i włoskiego chłamu.
Cherb po prawej - to konsekwencja tego że Ruch skończył z komuchami
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie się koszulki raczej nie podobają szczególnie kolor podchodzący pod szary (może to tylko na zdjęciach tak widać), ale zacytowana przez Gerhata argumentacja jest nadwyraz ciekawa ;-)gerhat pisze:...Cherb po prawej - to konsekwencja tego że Ruch skończył z komuchami
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- THOMY
- Kontakt:
co do tych gwiazdek to u nos w BuLi jest tak - 5 gwiazdek = jedyn majster
n.p. bayern mo 18 majtrow i na tresie majom 3 gwiazdki
n.p. bayern mo 18 majtrow i na tresie majom 3 gwiazdki
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
- vahanara
- Kontakt:
- THOMY
- Kontakt:
JA JA jo sie uwinol - mialo byc jedna gwiazka za piync majstrow, so tera pasi 

http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;