Super rozwiązanie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
nie narzekej ino byś lepiej pogodoł z chacharem on ci zaroz cały fanpage zrobi._pnwk_ pisze:Czyli jak ktoś niy mo fejsbuka,to niy bydzie nigdy szczyloł elwra.
Super rozwiązanie
Stawar ma FB?Buger pisze:Też mi sie to nie podoba ale widać takie czasy, że bez konta na FB, Twiterze, Flickerze etc jesteś wyłączony z obiegu.. ale z drugiej strony może to i lepiej
A widziałeś kiedyś żeby strzelał elwra ?Elmer pisze:Stawar ma FB?Buger pisze:Też mi sie to nie podoba ale widać takie czasy, że bez konta na FB, Twiterze, Flickerze etc jesteś wyłączony z obiegu.. ale z drugiej strony może to i lepiej![]()
pbb pisze:A widziałeś kiedyś żeby strzelał elwra ?Elmer pisze:Stawar ma FB?Buger pisze:Też mi sie to nie podoba ale widać takie czasy, że bez konta na FB, Twiterze, Flickerze etc jesteś wyłączony z obiegu.. ale z drugiej strony może to i lepiej![]()
Widziałempbb pisze:A widziałeś kiedyś żeby strzelał elwra ?Elmer pisze:Stawar ma FB?Buger pisze:Też mi sie to nie podoba ale widać takie czasy, że bez konta na FB, Twiterze, Flickerze etc jesteś wyłączony z obiegu.. ale z drugiej strony może to i lepiej![]()
Nie wpadłeś na to, że tam obok jest kajś delegat i on musi tak godać? Inaczej zostałby ukarany albo on/albo klub?Magister_Mag pisze:Kuba dzisiaj to już byłeś wk***iający (poprzednio byłeś denerwujący), dodatkowo mówiąc o cwelce że nas gdzieś reprezentują nie potrafię zrozumieć w jakim celu.
Pewne było, że to nas zdenerwuje i polecą bluzgi. Zabawne też były twoje słowa o kulturalny doping kiedy on był pro Ruch, później płacz że jest na odwrót.
Chopie co ty robisz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 35 gości