moje zdanieest takie ze musimy znaleść sponsora strategicznego
może będzie to jeden z tych o których się mówi że są z nimi rozmowy
wiadomo że Klimek chce działać ale na krótką mete i oczywiście mu się to doskonale udaje
zmiana wizerunku była potrzebna bo bez niej może by już klubu nie było
poczekajmy jak to robimy od kilku lat (i ja to mówie a czekanie mnie straszni wk***ia)
KLIMEK DO CZERWCA
- 19r20
- Kontakt:
nie chca zeby zas byla swada na forum ale chopy jesli ftos mo swoja firma i chce pitnonc z fiskusem inaczy go wy***ac to kaj inwestuje....? nie pisza dali reszta sie mogymy pogdybac mogymy pogodac zobejrzymy w czyrwcu obych sie mylol ale....... dzisoj zech spotkol ..... pi***ola nie pisza znocie mie to sie dowjycie pryndzy czy pozni
obych bol w blyndzie zeby mie przekryncilo i hu* wie co........
obych bol w blyndzie zeby mie przekryncilo i hu* wie co........
-
- Kontakt:
odejść może odejdzie może nie, ale też mi sie wydaje że przez te pół roku zrobi wiecej niż ktoś kogo nie beda wymienioł przez kilka lat. Czasami odejść jest ciężej niż wejść, ale nawet gdyby to prowadząc taką działalność jaką prowadzi pan Klimek, bardzo ważna jest marka, a jeśli odszedł by nie w jakiś sposób normalny, ale np w jakims skandalu czy coś co zaszkodziło by Ruchowi, to taka sytuacja na pewno spowodowała by trochę nadszarpnięcie wizerunku firmy.
A co do wyjebania fiskusa i coś tam, to co to za wyjebanie, jeśli takie możliwości daje prawo.
To tak jak by ktoś powiedzioł, że remontuje chałpa, żeby wy***ać fiskusa, ino najpierw musi ileś wyłożyć na ten remont, żeby potem odliczyć te 22%. Jo i tak jo sie ciesza, że te pieniądze idą na Ruch, a nie do fiskusa. Choć wiem, że kiedyś było głośno, aby włąśnie wprowadzić takie coś co by firmą którzy inwestują w sport dać możliwość odliczania od dochodu, a nie od podatku i coś tam sie wypowiadali jacyś i że tak niby nie ma.
A co do wyjebania fiskusa i coś tam, to co to za wyjebanie, jeśli takie możliwości daje prawo.
To tak jak by ktoś powiedzioł, że remontuje chałpa, żeby wy***ać fiskusa, ino najpierw musi ileś wyłożyć na ten remont, żeby potem odliczyć te 22%. Jo i tak jo sie ciesza, że te pieniądze idą na Ruch, a nie do fiskusa. Choć wiem, że kiedyś było głośno, aby włąśnie wprowadzić takie coś co by firmą którzy inwestują w sport dać możliwość odliczania od dochodu, a nie od podatku i coś tam sie wypowiadali jacyś i że tak niby nie ma.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
jo nie wiem co Klimek zrobioł czego niy jaki jest a jaki niy itp. za to widza ( zreszta wszyscy widzymy) ze nareszcie Ruch wzmocnioł sie przed rundą, ze byli my na obozach, ze w koncu widac cos optymistycznego w tym klubie. Wiela wysuplol forsy to jego rzecz jo tego nie widziolch i niy wiym, nojwazniejsze do mie jest obok tego jego wkladu nowo norma zarzadzanio tytm klubem jako daje sie zauwazyc, mom nadzieja ze sie niy myla i trzimia kciuki zeby nastympne dzialania zarzadu utwierdziyly mie w tym przekonaniu
-
- Kontakt:
A mnie zawsze denerwowało to że jak pytali o nasze szanse to były zarząd odpowiadał " środek tabeli itp". A Klimek przyszedł i od razu chce walczyć o najwyższe cele (na razie drugoligowe). To mi się najbardziej podoba i życzę Panu Klimkowi i nam wszystkim żeby te cele były osiągnięte.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM