Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
COBRA
Ruch-Gks Bełchatow mecz za niecale 2 tygodnie wiec mysle ze to dobra pora na zalozenie takiego tematu,a co za tym idzie ciekawe czy mecz odbedzie sie w terminie

Bo prognoza na najblizsze dwa tyg.jest okropna(duzy mroz i opady sniegu)
Moze by tak dac do druku jakies plakaty zachecajace do przyjscia na Cichą 12-go marca bo musi nas byc jak najwiecej.Prosze o niebluzganie i niegadanie ze zawczesnie na taki temat

-
Ganol
-
Kontakt:
mie sie cos zdowo ze molo szpili z pierwszej kolejki sie odbedzie.Nawet wczorej na polsacie sport godali co nie mozna grac ponizej -15
Wiec chyba mecze bedzie przelozony a szkoda bo juz nie moga sie doszekac jak beda zas na szpilu na Cichej
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE
-
Bolek
-
Kontakt:
Ja dodam do tego tematu ,ze tematy o meczach bedzie zakladac jedna osoba

ktora bedzie otwierac taki temat 5 dni przed mecze

,zeby nie bylo bajzlu.Kto chce niech sie zglosi, kto pierwszy ten lepszy
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
COBRA
Juz pisalem kiedys ze takie tematy powinny byc wczesniej otwierane, ale jak chcecie.Mnie sie wydaje ze im wczesniej tym lepiej oczywiscie bez przesady.Zawsze to jest jakas mobilizacja,pomysly itp.przyklad forum Widzewa temat o szpilu z Arka juz chyba 2 miechy przed szpilem i pelna mobilizacja.Ale to tylko moje zdanie

PozdRawiam
-
Nanik
-
Kontakt:
Bolek pisze:Ja dodam do tego tematu ,ze tematy o meczach bedzie zakladac jedna osoba

ktora bedzie otwierac taki temat 5 dni przed mecze

,zeby nie bylo bajzlu.Kto chce niech sie zglosi, kto pierwszy ten lepszy
dobry pomysl i proponuja niech to jesc COBRA jak juz zaczol to nie sie bawi dali
a jak sie nie sprawdzi to wtedy :lanie: i pomysli sie dali pozdRo 8)
-
czaRceli
-
Kontakt:
Ja tez jestem za tym aby tym tematem na pszyszłosc zajoł sie cobra , co do otwierania go to dwa tygodnie to jest bardzo dobry czas aby sie dobrze przygotowac .
-
19r20
-
Kontakt:
wg mnie żeby otwierać temat to nie trzeba mieć jakiś wielkich umiejętności....
denerwujące jest tylko to ze trzeba mieć coś do powiedzenia rozpoczynając dyskusję....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
Gość
marc pisze:... co do otwierania go to dwa tygodnie to jest bardzo dobry czas aby sie dobrze przygotowac .
ja mam nieco inne zdanie... przed sezonem tak jak teraz to moze jesczez byc nawet te 2 tygodnie przed meczem, ale jezeli bedziemy juz podczas sezonu?to tak jakby juz tydzien przeed meczem z Belchatowem zakladac temat o meczu z szczakowianka.. :roll: a w dzien meczu z belchatowem otworzyc temat z radomiakiem - bez sens...
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
co 5 dni tak jak ro napisal Bolek, jest najlepsyzm czasem na otwieranie takich tematow...
sorry za OFF TOPIC :oops:
-
L_M
-
Kontakt:
jak dla mnie to chore - zaklada temat ten kto uwaza ze na temat danego meczu ma cos do powiedzenia. moje jest takie zdanie. durne tematy mozna usuwac - ludzie! zakazy, nakazy, daty, ramy czasowe - ja olewam takie forum i jak tak dalej bedzie to podziekuje za moda/admina, bo dla mnie to sie mija z cele. ja rozumiem porzadek, rozumiem ze trzeba cos z poziomem forum zrobic, ale w taki sposob? wiecej luzu proponuje. pozdRo
-
vahanara
-
Kontakt:
Lukas Michalski pisze:jak dla mnie to chore - zaklada temat ten kto uwaza ze na temat danego meczu ma cos do powiedzenia. moje jest takie zdanie. durne tematy mozna usuwac - ludzie! zakazy, nakazy, daty, ramy czasowe - ja olewam takie forum i jak tak dalej bedzie to podziekuje za moda/admina, bo dla mnie to sie mija z cele. ja rozumiem porzadek, rozumiem ze trzeba cos z poziomem forum zrobic, ale w taki sposob? wiecej luzu proponuje. pozdRo
Browar
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
hanys1920
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
vahanara pisze:
Browar
vahanara on jeszcze nie może pić!!!

sam chciałeś więcej luzu, co tu pisać dwa tygodnie przed meczem
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
-
KK
-
Kontakt:
Podzielom zdanie Lukasa. Denne tematy i posty beda zapewne usuwane i tyle. Bo popadniemy z jednej skrajnosci w druga.
-
ruby z kaliny
autor: ruby z kaliny » 1 mar 2005, o 19:52
co do szpilu to wierza w naszych chopcow i licza na pelno pula
-
Bolek
-
Kontakt:
Lukasz wiesz co jak masz tak pisac to nie pisz lepiej w cale, co mecz to jest przynajmniej 5 tematow o jednym meczu !! a to nie ja sobie wymyslilem tylko osoby z forum mi to gadaly ,zeby cos takiego wprowadzic !!
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
ruch100
zgadzam sie z Bolkiem! bo ktos taki co nie czyta wogole forum chce sie podllizac ze zalozyl temat a nawet nie wie ze juz taki istnieje :roll:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], stasiu1971 i 37 gości