Nowe koszulki
-
- Kontakt:
Nowe koszulki
co sadzicie o nowych koszulka naszych grajków??!!
dla mnie sa troche zryte :? nasza kochana eRka jest po prawej stronie zamiast po lewej... i jeszcze najbardzie razaca sprawa...czemu sa 3 gwiazdki zamiat 14 :? pozdRo

[img]http://i11.tinypic.com/4q5b9c4.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
porażka na maksa...Kolor,trzy gwiazdki i eRka po prawej stronie :? :? Mam nadzieje,że Ruch bedzie grał w innych koszulkach!!pozdRo
PS.Jakby Ruch mioł 50 mistrzów to na koszulce powinno znależć sie 50 gwiazdek i koniec... :lol: :lol:
PS.Jakby Ruch mioł 50 mistrzów to na koszulce powinno znależć sie 50 gwiazdek i koniec... :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 28 lut 2005, o 18:22 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
panowie sa fajne
moim zdaniem koszuli sa fajne a jakby ruch mioł 50 miztrzów to ile by tych gwiazdek czeba by było dac
Re: panowie sa fajne
to wtedy by tych gwiazdek bylo 5kuba fans pisze:moim zdaniem koszuli sa fajne a jakby ruch mioł 50 miztrzów to ile by tych gwiazdek czeba by było dac

10 mistrzow - 1 gwiazdka, podobnie jest np w Juventusie...

- radzion
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Dawno się tutaj nie wypowiadałem, bo jakoś nie miałem ochoty zabierać głosu w rozmowie, gdzie wszyscy najeżdzają na siebie z błachych powodów.atomic pisze:Moze ktos wytlumaczy co te 3 gwiazdki maja znaczyc? Trzy spadki z ekstraklasy?
Przechodząć do rzeczy, być może wykonawca chciał podkreślić ilośc zdobytych pucharów Polski, aczkolwiek o spadkach też pomyślałem w pierwszej chwili

Mnie osobiscie podoba się taki wzór, tzn. gdyby zmienili kolor na bardziej jaśniejszy, rozmieścili odpowiednio herb klubu oraz dodali brakujące gwiazdki to byłoby naprawdę bardzo ładnie i estetycznie, co wiąże się z zakupem takiej koszulki przeze mnie.