Wybory Samorządowe (16 listopad) - GŁOSUJEMY NA RAŚ
- Lateralus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Wybory Samorządowe (16 listopad) - GŁOSUJEMY NA RAŚ
Wiec powstaje proste pytanie - kiedy idziemy pod UM upomnieć się o swoje. Lepiej późno niż wcale...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Po pierwsze może po prostu nie wszyscy głosowali na RAŚ, bo inni mieli też w programie stadion, więc to nie było tak kto jest za stadionem i kibicem musi głosować na RAŚ, szczególnie, że poglądy wśród kibiców są różne. I pisze to jako osoba co głosowała na RAŚ, ale patrząca też trzeźwo na sytuację.marek79 pisze:FredyKruger pisze:No ale miała byc pełna mobilizacja, bo rozchodziło sie o stadion na Cichej. Wygląda na to ze bedziemy widzieli nowy stadion jak świnia słońcePOpaprańców i WCH interesuje tylko jak zedrzeć kasiorę z mieszkańców poprzez podwyższanie do maksimum podatków lokalnych. Nie wiem czy nie lepiej by było gdyby wybory wygrał PIS, oni w Chorzowie jeszcze nie rządzili.
A moze te wybory pokazaly ile w rzeczywistosci jest kibicow w Chorzowie co zyja Ruchem. Moze byla mobilizacja ale jak widac po ilosci glosow jest malo kibicow i nie do konca wyszlo tak jak mialo wyjsc.
Choc nie wiem czego kto sie spodziewal bo chyba nie wiekszosci w RM ze strony RAŚ.
Grunt ze Prezydentem. zostal nadal "przychylny" stadionowi Kotala i ze WdCH nie ma wiekszosci w radzie.
P.S. byle tylko PO nie duplo koalicji z WdCH bo w polityce je wszystko mozliwe
Druga sprawa siła kibiców być może nie jest na tyle duża, by przejąć władzę nawet jakby jednak wszyscy zdecydowali się poprzeć jedną grupę, to jednak wystarczająco duża by komuś dopiec i przechylić wyniki na drugą stronę, a to jest już wystarczający powód by się z tym liczyć.
Trzecio sprawa teraz nie czas na manifestacje, bo te nie wiele dają, czas na nacisk od wewnątrz tych co jednoznacznie się deklarują za stadionem i nacisk na tych co mieli to w programie oraz atak medialny i propagandowy oraz czarny pijar jak tylko ktoś z nich zacznie myśleć, że może jednak coś odłożyć. A taki czarny pr w razie braku działania będzie dużo bardziej bolesny szczególnie przed przyszłymi wyborami parlamentarnymi. Bo manifestacja to conajwyżej da się zaś polansować nie którym, a media lokalne przychylne danej opcji i tak napiszą swoją prawdę.
- Lateralus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak czytom że zaś ktoś kaś mo coś zrobić tak aby był nacisk od wewnątrz i na tym koniec to mie biere. Ludzie, trza się upominać o swoje! Skoro ludzie z Chorzowa wybrali nowo Rada Miasta a piszecie że to była mała ilość osób to trzeba pokazać siła pod UM aby dać sygnał że nos nie jest ino tyla. Zaś wyłazi naszo dupowatość.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiadomo już ile głosów dostał Mosór i Gęsior?
Czarny PR kibiców jest jak najbardziej skuteczny i niech się nas boją Ci co nas mają gdzieś. Same omy z biesiad przy krupnioku już reelekcji nie zapewniają.
Co do poparcia to Stowarzyszenie czy niebiescy.pl nikogo wyraźnie nie poparło więc głosy kibiców rozeszły się zgodnie z indywidualnymi preferencjami.
Smagorowicz chciał się otoczyć swoimi ludźmi w mieście wyraźnie ignorując Kotalę, którego traktował przez całą poprzednią kadencję z dużą rezerwą (dyplomatycznie określając) wyglada na to, że teraz będzie musiał się ukorzyć przed Kotalą. Mam nadzieję że nie będzie wojny na linii miasto - klub ale teraz to w dużej mierze zależy od postawy Smagorowicza
Czarny PR kibiców jest jak najbardziej skuteczny i niech się nas boją Ci co nas mają gdzieś. Same omy z biesiad przy krupnioku już reelekcji nie zapewniają.
Co do poparcia to Stowarzyszenie czy niebiescy.pl nikogo wyraźnie nie poparło więc głosy kibiców rozeszły się zgodnie z indywidualnymi preferencjami.
Smagorowicz chciał się otoczyć swoimi ludźmi w mieście wyraźnie ignorując Kotalę, którego traktował przez całą poprzednią kadencję z dużą rezerwą (dyplomatycznie określając) wyglada na to, że teraz będzie musiał się ukorzyć przed Kotalą. Mam nadzieję że nie będzie wojny na linii miasto - klub ale teraz to w dużej mierze zależy od postawy Smagorowicza
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
M.Mosór-97
D.Gęsior-151
R.Sadłoń-272
M.Bąk-54
G.Wagner-110
K.Sevkovic-414
D.Gęsior-151
R.Sadłoń-272
M.Bąk-54
G.Wagner-110
K.Sevkovic-414
-
- Kontakt:
Ja ino te wybory politykery chcom unieważnić, abo kadencjo skrócić...no co za kraj ...
-
- Kontakt:
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Yego
pelna profeskascaneRboy pisze:http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... #LokKatTxt
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- _BiADACZ_
- Kontakt:
Chorzów.

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Cwajka
Ps Richat S.
Dzisioj zech wrócił z roboty i cały czos mi sie morda śmieje jak zech zoboczył te wyniki 

Ps Richat S.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
Z FB R.S._pnwk_ pisze:Cwajka![]()
Ps Richat S.Dzisioj zech wrócił z roboty i cały czos mi sie morda śmieje jak zech zoboczył te wyniki
Drodzy Przyjaciele !
Od wczoraj wielu z Was do mnie dzwoni, pisze ciepłe wiadomości w związku z moją przegraną w wyborach. Chcecie mnie pocieszać. Być obok mnie. To bardzo miłe i jeszcze raz utwierdzam się w przekonaniu, że moją siłą są moi przyjaciele. Dziękuje Wam, że jesteście. Chcę Wam jednak wszystkim powiedzieć, że ostatni rok w Radzie był dla mnie koszmarny. Trudne decyzje jakie musiałem podejmować powodowały fale nienawiści od ktorej staram sie zawsze w życiu uciekać jak najdalej. Nie martwcie się o mnie. Dziś czuję ulgę. Rozpoczynam nowy etap w moim życiu. Mam nadzieję, że teraz obok mnie zostaną tylko moi przyjaciele, a wrogowie znajdą sobie inny cel do nienawiści.
Ps. Piotr Fojcik zaprosił mnie na piwo z przyjaciółmi. Jak macie czas to wpadnijcie do Rebelii na Sobieskiego jutro od 19 00
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Richat już jada
dobry kubuś ni ma co

- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ją jednak uważam że kibice stanęli na wysokości zadania Wch nie ma większości, a Kotala nie będzie miał wymowek, że ktoś zablokuje decyzję obudowie- po pis oraz deklarowali budowę - Kotala wie ,że budowa zapewni mu kolejny wybór jej brak może być bolesny i podzieli losy Kopla
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
Czyli Sadlon juz na szpil niy idzie jak sie umawio na piwo?
Chyba ze te info bylo wczesni niz dzisiej
Chyba ze te info bylo wczesni niz dzisiej
-
- Kontakt:
Już po wyborach, także niebawem temat do zamknięcia.
Teraz postaramy się aby coś ruszyło w kwestii budowy nowego stadionu.
Teraz postaramy się aby coś ruszyło w kwestii budowy nowego stadionu.