no i tak trzimej a bydzie dobrzemrokol08 pisze:Temat za niedługo może być zamknięty czy też usunięty no bo już po wyborach. Nazbierało się tego 42 strony moim zdaniem to wielki sukces że rozwinęła sie taka dyskusja czasami ze skrajnie ostrymi wymianami zdań czego również w innych tematach na tym forum nie brakuje, więc nie ma źle.
Hmmm dobra czas na małe podsumowanie. Na oficjalne wyniki wyborów trzeba będzie poczekać jeszcze trochę (w tym kraju to nic nowego) ale raczej nie będą one jakoś mocno odbiegały od tych ręcznie policzonych w komisjach obwodowych. Wynik RAŚ w Chorzowie to jak już wiecie prawdopodobnie 2 mandaty ciężko mi ocenić czy to dużo czy mało, biorąc pod uwagę że nigdy RAŚ nie było w radzie miasta według mnie to mimo wszystko dobry wynik. Za wielki sukces wasz (kibiców) wszystkich ogólem Chorzowian i minimalny mój czy RAŚ można nazwać odsunięcie od władzy ugrupowania jak dla mnie mocno szkodliwego dla miasta czyli Wspólnie dla Chorzowa nie tylko w kwestii stadionu. Pan Kotala w kwestii stadionu musi zachować się stanowczo i pewnie czyli budujemy bo jak nie to tak jak pisaliście wcześniej albo taczki albo wjazd na urząd...
Co do swojego wyniku to jak można się domyśleć nie udało się, o głosach zdobytych dowiem się od PKW jak sie ogarnie. Pewnie trochę zabrakło wydajnie popracowałem na wynik listy co byc może jakoś pomogło Krzysiowi Szulcowi, który znalazł sie w Radzie i który często włączał się do dyskusji w tym temacie. To były moje pierwsze wybory będę powtarzał że jestem najpierw kibicem nie politykiem, nie działam szkodliwie dla Polski a wydaje mi się że korzystnie dla Ślonska mojej małej Ojczyzny. Wydaje mi się że w te wybory byłem swego rodzaju łącznikiem kibiców Ruchu z RAŚ i nie wyszło to źle. Na wnioski końcowe jeszcze przyjdzie czas. Teraz czeka nas jeszcze bardziej wydajna bitwa o stadion mam zamiar bardzo się do tego włączyć mimo że w Radzie głosu mieć nie będę. Dziękuję za wszelkie poparcie ze strony was forumowiczów, kibiców ktorych spotkałem na stadionie i popierali moje działania jak i portalowi niebiescy.pl, pozdrawiam Łukasz Mroczek.