Sparingi- lato 2014

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
daro75

Re: Sparingi- lato 2014

#301 Post autor: daro75 » 12 paź 2014, o 17:35

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#302 Post autor: HKSADIK » 12 paź 2014, o 18:05

Paveel pisze:po sparingu Efir jak dla mnie na +, prezentuje inny styl po prostu od Visnakovsa i Kuswika, lubi sie cofnac i rozegrac akcje i dzis mu to niezle wychodzilo.
Chlopak moze niedlugo grac w wyjsciowym skladzie.
Ja tam już od dawna mam koncepcje, że powinien grać właśnie jako podwieszony napastnik, a Starzyńskiego cofnąć na 8. Waldek grał tak Klichem w reprze, więc może, możeObrazek

Gerges
Kontakt:

#303 Post autor: Gerges » 12 paź 2014, o 18:52

Pavlique pisze:Szpil widziołch nasi grali tak jak cołko ta runda bez ikry i jaj, w 1 zajcei dość fajnie kilka razy pod bramkom, ni ma zgrania na linii Efir - Kuświk, z nowych Tanczyk tak sobie ale na fizyczny fuzbal w naszyj lidze chipo sie niy nadowo... a i Surma fest słabo...
we 2 zajcie z nowych Chovanec słabo Gigołajew tyż niywiela lepij, baaaaaaardzo słabo Kuś;
generalnie rymis zasłużony ale u naszych grajków w gowach siedzi strach i to an szpilplatzu widać; i jeszcze jedno tyn ktowydoł zgoda na transfer tormana Prusa powininiyn mu teroski ze swojigo płacić.... tyn chop to jakiś koszmar; a z naszych w rozwoju ewidentnie cofli się: Włodyka i Helik;

Gdzie ty oglądałeś ten szpil ?! Bo chyba nie na stadionie Piasta.
Byłem na meczu i nie oceniając piłkarzy indywidualnie to można powiedzieć , że jest jakiś promyk nadziei.
Jak na mecz typowo sparingowy (festynowy) to było widać zaangażowanie w grze.
Generalnie dupy nie urywało , ale widać , że zaczynają znowu grac kombinacyjnie i parę takich akcji
wyglądało obiecująco.
Co do Tanczyka to wydaje mi się , że będzie z niego trochę pociechy... , może i w naszej lidze przeważa futbol siłowy , ale taki "zapierdalacz " na skrzydle też ma swoje walory .
Nie wiem też co Waldek testował ustawiając w 2 połowie Skutera na środku pomocy...
Jedynie zgodzę się co do Prusa ... generalnie nic nie miał do bronienia , a sam zrobił zagrożenie pod torem kiedy wdał się w niepotrzebny drybling z Jurado.
Kiedy zobaczyłem w 2 połowie kogo na boisko wprowadził Waldek to byłem pewny , że nawet remisu nie dowieziemy , a tak naprawdę mieliśmy w tym czasie nieco więcej z gry niż Piast.

Ponadto w wewnętrznym sparingu kibiców Ruchu w piłkarzyki na stadionie Piasta : 10-1 i 10-2 - Greg pozdrowienia ;)
Ostatnio zmieniony 12 paź 2014, o 19:05 przez Gerges, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#304 Post autor: Ozor » 12 paź 2014, o 18:59

może i w naszej lidze przeważa futbol techniczny
jo oglondom wszystko z TME ale do takigo wniosku bych niy doszedł nigdy :hyhy:

Gerges
Kontakt:

#305 Post autor: Gerges » 12 paź 2014, o 19:06

Ozor pisze:
może i w naszej lidze przeważa futbol techniczny
jo oglondom wszystko z TME ale do takigo wniosku bych niy doszedł nigdy :hyhy:

Oczywiste przejęzyczenie ;)
Już edytowałem na ... SIŁOWY ;)

georg
Kontakt:

#306 Post autor: georg » 12 paź 2014, o 19:11

Gerges pisze:
Pavlique pisze:Szpil widziołch nasi grali tak jak cołko ta runda bez ikry i jaj, w 1 zajcei dość fajnie kilka razy pod bramkom, ni ma zgrania na linii Efir - Kuświk, z nowych Tanczyk tak sobie ale na fizyczny fuzbal w naszyj lidze chipo sie niy nadowo... a i Surma fest słabo...
we 2 zajcie z nowych Chovanec słabo Gigołajew tyż niywiela lepij, baaaaaaardzo słabo Kuś;
generalnie rymis zasłużony ale u naszych grajków w gowach siedzi strach i to an szpilplatzu widać; i jeszcze jedno tyn ktowydoł zgoda na transfer tormana Prusa powininiyn mu teroski ze swojigo płacić.... tyn chop to jakiś koszmar; a z naszych w rozwoju ewidentnie cofli się: Włodyka i Helik;

Gdzie ty oglądałeś ten szpil ?! Bo chyba nie na stadionie Piasta.
Byłem na meczu i nie oceniając piłkarzy indywidualnie to można powiedzieć , że jest jakiś promyk nadziei.
Jak na mecz typowo sparingowy (festynowy) to było widać zaangażowanie w grze.
Generalnie dupy nie urywało , ale widać , że zaczynają znowu grac kombinacyjnie i parę takich akcji
wyglądało obiecująco.
Co do Tanczyka to wydaje mi się , że będzie z niego trochę pociechy... , może i w naszej lidze przeważa futbol siłowy , ale taki "zapierdalacz " na skrzydle też ma swoje walory .
Nie wiem też co Waldek testował ustawiając w 2 połowie Skutera na środku pomocy...
Jedynie zgodzę się co do Prusa ... generalnie nic nie miał do bronienia , a sam zrobił zagrożenie pod torem kiedy wdał się w niepotrzebny drybling z Jurado.
Kiedy zobaczyłem w 2 połowie kogo na boisko wprowadził Waldek to byłem pewny , że nawet remisu nie dowieziemy , a tak naprawdę mieliśmy w tym czasie nieco więcej z gry niż Piast.

Ponadto w wewnętrznym sparingu kibiców Ruchu w piłkarzyki na stadionie Piasta : 10-1 i 10-2 - Greg pozdrowienia ;)

Czekej jak Ci napierdola na FIFIE :D

Pavlique
Kontakt:

#307 Post autor: Pavlique » 12 paź 2014, o 19:42

Panie radny wszysko oki tela, ze po primo mom prawo wymagać dużo łod naszych grajków zwlaszcza jak nom to wokoło je wciskane że sie fest starajom, angażujom i taki tam;
Szpil widziołch na żywo ze sektora L - w laciach zech sie poszoł beztóż mi sam niy imputuj.... na szpile Ruchu łaziołch jakeś ty jeszcze w planach swoich rodzicieli boł;
Co do Tanczyka, to poza jednom akcjom - zresztom na końcu sfalonom złym przyjęciem niy wykonoł niczego!!!!! a co do tyj akcji to boła jedno ze dwóch abo trzech kombinacyjnych akcji w cołkim szpilu i niestety 3 podania z klepy wykonali Kuświk z Efirym i ukrainiec boł som na som ale cza boło skleić bal na nodze i szczelić; niestety tyn mały zawodnik niy przijon i bol dokuloł sie do tormana.
Na plus we szpilu napewno Efir, ajno cyntra Konczkowskigo z keryj tora szczeloł Babiarz;
Coch jeszze widził to Surma chyba je powadzony z Babiarzym bo mieli do siebie w czasie szpilu dużo pretynsji.....
pozdR :hyhy: i bez urazy
I'm a man who walks alone

Gerges
Kontakt:

#308 Post autor: Gerges » 12 paź 2014, o 19:58

Pavlique pisze:Panie radny wszysko oki tela, ze po primo mom prawo wymagać dużo łod naszych grajków zwlaszcza jak nom to wokoło je wciskane że sie fest starajom, angażujom i taki tam;
Szpil widziołch na żywo ze sektora L - w laciach zech sie poszoł beztóż mi sam niy imputuj.... na szpile Ruchu łaziołch jakeś ty jeszcze w planach swoich rodzicieli boł;
Co do Tanczyka, to poza jednom akcjom - zresztom na końcu sfalonom złym przyjęciem niy wykonoł niczego!!!!! a co do tyj akcji to boła jedno ze dwóch abo trzech kombinacyjnych akcji w cołkim szpilu i niestety 3 podania z klepy wykonali Kuświk z Efirym i ukrainiec boł som na som ale cza boło skleić bal na nodze i szczelić; niestety tyn mały zawodnik niy przijon i bol dokuloł sie do tormana.
Na plus we szpilu napewno Efir, ajno cyntra Konczkowskigo z keryj tora szczeloł Babiarz;
Coch jeszze widził to Surma chyba je powadzony z Babiarzym bo mieli do siebie w czasie szpilu dużo pretynsji.....
pozdR :hyhy: i bez urazy
Panie radny ?.... chyba mnie z kimś pomyliłeś.
A co do tego że na Ruch łaziłeś jak mnie dopiero planowali , to możliwe , ale pod warunkiem że dobijasz do 60-tki
Z tego co piszesz to widok na szpil z sektora K , na którym byłem , był jednak nieco inny niż z sektora L .
Ostatnio zmieniony 12 paź 2014, o 20:34 przez Gerges, łącznie zmieniany 1 raz.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#309 Post autor: HKSADIK » 12 paź 2014, o 20:02

Radny to Gregus ;)

Tak jak się spodziewałem, Lebedyński nie miał szans na kontrakt. Mam nadzieję, że tego Fertovsa też nie wezmą, lepiej wstrzymać się z transferami.
W zimę Waldek musi zrobić wietrzenie szatni, niech układa te klocki po swojemu.
A tymczasem:
Neo pisze:Karahmet ciągle na weselu:)
On wie, że się zmienił trener? :przestraszony:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2014, o 20:15 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

Lukas89
Kontakt:

#310 Post autor: Lukas89 » 12 paź 2014, o 20:15

HKSADIK pisze:On wie, że się zmienił trener?
Ja mam rodzinę w takich rejonach Polski, gdzie wesele trwa tydzień, a poprawiny drugi tydzień... no, ale z tego co wiem to nikt serbem tak jak Senad nie jest. ;)

Nikt nie wie gdzie on wyjechał [Kocian wie?], może w tamtych stronach też po 2 tygodnie wesela trwają :D
Obrazek

Pavlique
Kontakt:

#311 Post autor: Pavlique » 12 paź 2014, o 20:41

Richtig sorry za radnego :wstyd: , możno i z K było lepij widać niźli z L ale co do meritum sprawy niy odniósł ześ sie do ani jednego mojigo argumyntu, sorki wiek ;) , no ja toś już musioł być na swiecie wielki sorki..... możnoś raczkowoł, albo z nuplym po placu lotoł ;) :hyhy: :hyhy: :hyhy:
Fertovs - jeźli je dobry to do środka go zamiast Surmy no ale jo sie mało znom...
I'm a man who walks alone

Gerges
Kontakt:

#312 Post autor: Gerges » 12 paź 2014, o 20:45

[quote="HKSADIK"]Radny to Gregus ;)

Pavlique , pomyliłeś mnie z radnym... i to jeszcze ku*** z PiSu . Nie wiem czy mnie przypadkiem nie obraziłeś ;)

ASCETO
Kontakt:

#313 Post autor: ASCETO » 12 paź 2014, o 21:01

Obrazek

19aRtuR20
Kontakt:

#314 Post autor: 19aRtuR20 » 12 paź 2014, o 23:34

asysta Martina, to cieszy, bo jak synek pogro pora meczów z rzedu to bydzie z niego pożytek

Tanchyk tyz fajnie sie w skrocie prezentowoł, oby sie chop rozkrecił

Awatar użytkownika
Yego

#315 Post autor: Yego » 11 lis 2014, o 09:23

Wiadomo cos czy bedzie jakis sparing na 15./16. listopada???
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Zablokowany