[15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia, 9.11.14; 15:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

Re: [15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia, 9.11.14; 15:30

#226 Post autor: Radvan138 » 10 lis 2014, o 17:37

RnaBieli93 pisze:nie oszukujmy sie ale ten mecz pokazał ze konczkowski i gigołajew przebijają babiorza.......
Szczegolnie na ich pozycjach

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: gerhat » 10 lis 2014, o 17:46

Czytajcie ze zrozumieniem, napisałem że duży wpływ miał brak Babiarza a nie że tylko dzięki jego absencji wygraliśmy ten mecz. Pozwolicie że będa mioł na jego temat swoje zdanie tak jak Ci wszyscy co niby piłkarzami nazywają Helika, Kowalskiego, Skutera, Zieńczuka, Surmy czy nawet Kamińskiego. Każdemu wolno. I nie mam złudzeń że możemy wygrać jeszcze jakiś mecz z Babiarzem w składzie i to nie jeden ale też nie mam złudzeń że na dłuższą metę on nam w niczym nie pomoże. Ile to porywających meczy zagraliśmy z nim? Kojarze jeden na Zawiszy w ub. sezonie. Poza tym to solidnie (puchary), przeciętnie i nijako. Dupy nie urywa. Mimo wszystko wolę w środku nie zawsze odpowiednio zmotywowanego Figo (tutaj kłania się rola trenera), który ma nieszablonowe zagranie i stałe fragmenty od ambitnego Babiarza który oddaje mnóstwo niecelnych strzałów a w grze obronnej i jeden na jeden jest ogrywany raz po raz. Nawet jak mu wyjdzie jeden dobry mecz to nie jest to level który pociągnie ten wózek i zrobi jakąś różnice w dłuższej perspektywie

seba1920
Kontakt:

#228 Post autor: seba1920 » 10 lis 2014, o 19:07

Wybierz najładniejszą bramkę 15. kolejki T-Mobile Ekstraklasy

Głosujemy na Kubę.

http://ekstraklasa.tv/wybierz-najladnie ... lasy/89mqn
Marek Zieńczuk:
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.

marek79
Kontakt:

#229 Post autor: marek79 » 10 lis 2014, o 19:20

RnaBieli93 pisze:nie oszukujmy sie ale ten mecz pokazał ze konczkowski i gigołajew przebijają babiorza.......

Tym postym pokozol zes ze sie na fusbalu niy znosz i ze niy mosz szacunku do swoich grajkow piszac ich nazwiska z maly llitery

True Blue
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#230 Post autor: True Blue » 10 lis 2014, o 19:52

marek79 pisze:I tym sposobym momy zelazno 11 i Efira na zmiany

Efir to akurat moim zdaniym powiyniyn grać w piyrszyj "11".
ZAWSZE NIYBIESKI

RnaBieli93
Kontakt:

#231 Post autor: RnaBieli93 » 10 lis 2014, o 21:28

marek79 pisze:

Tym postym pokozol zes ze sie na fusbalu niy znosz i ze niy mosz szacunku do swoich grajkow piszac ich nazwiska z maly llitery

A oni to co ? mają do nos szacunek zaczynają grać dopiero jak dostają wypłata i na dodatek bramek naciupią ...jak by mieli tak grać jak grają to zobocz sie ... momy conajmnij 3 plac ....... i teraz gówno prawda że trener !!!! wszystko piłkarze szacunek do kociana i fornalika ale kocian 3 mecze - 7 ptk i remis na żabolandii

ile miało być już osob zeby zaczeli grać i przestali im wbijać ? "jak sie nie chce - wy***rdalać" i ty mi godosz o szacunku śmiechu warte ?!?!?! 4,100 już przychodzi jak by ten przejebali to by przyszły 3 klocki albo mniej

Harpo
Kontakt:

#232 Post autor: Harpo » 10 lis 2014, o 21:45

Babiarz ''kozlem ofiarnym'' ??? Nie o to chodzi, ze zacytuje @gerhata: 'czytac ze zrozumieniem,. Jako nieliczny tutaj nigdy przesadnie nie chwalilem Babiarza, w kazdym meczu mial jakiegos wiekszego babola. Czy to ze ''zapier..la'' jest wyznacznikiem jego przydatnosci?? Hmm... dla mnie wiekszosc jego ''zapie...lania'' to byly pogonie za stracona balą niestety. Uwazam ze Konczkowski np. wiecej wnosi w gre niz Babiarz. W zadnym wypadku nie mozna mowic o kozle ofiarnym, oczywiascie nie jest on winien porazek. Ze Slaskiem widzialbym go jednak na lawie, przynajmniej w pierwszej polowie.
Poza tym wkurza mnie tez Surma i te jego rajdy.... wszerz.
No i wiecej zrozumienia w obronie, coby jeden drugiego nie nokautowal :-)

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#233 Post autor: MkF » 10 lis 2014, o 21:51

Radvan138 pisze:
Szczegolnie na ich pozycjach

Mysłe że jeszcze lepszy od nich jest Kamiński w polu :cisza:

stan01
Kontakt:

#234 Post autor: stan01 » 10 lis 2014, o 21:57

gerhat napisał: Czytajcie ze zrozumieniem, napisałem że duży wpływ miał brak Babiarza a nie że tylko dzięki jego absencji wygraliśmy ten mecz. Pozwolicie że będa mioł na jego temat swoje zdanie tak jak Ci wszyscy co niby piłkarzami nazywają Helika, Kowalskiego, Skutera, Zieńczuka, Surmy czy nawet Kamińskiego. Każdemu wolno. I nie mam złudzeń że możemy wygrać jeszcze jakiś mecz z Babiarzem w składzie i to nie jeden ale też nie mam złudzeń że na dłuższą metę on nam w niczym nie pomoże. Ile to porywających meczy zagraliśmy z nim? Kojarze jeden na Zawiszy w ub. sezonie. Poza tym to solidnie (puchary), przeciętnie i nijako. Dupy nie urywa. Mimo wszystko wolę w środku nie zawsze odpowiednio zmotywowanego Figo (tutaj kłania się rola trenera), który ma nieszablonowe zagranie i stałe fragmenty od ambitnego Babiarza który oddaje mnóstwo niecelnych strzałów a w grze obronnej i jeden na jeden jest ogrywany raz po raz. Nawet jak mu wyjdzie jeden dobry mecz to nie jest to level który pociągnie ten wózek i zrobi jakąś różnice w dłuższej perspektywie

Pozwólcie, że z całym szacunkiem dla gerhata,
- Jego zasług kibicowskich dla Ruchu,
- dla niewątpliwie wielkich znajomości w dyscyplinie piłki nożnej, w zakresie teorii i praktyki,
będę miał na Jego temat swoje zdanie związane z wypowiedzią na temat gry Figo:
"Mimo wszystko wolę w środku nie zawsze odpowiednio zmotywowanego Figo (tutaj kłania się rola trenera), który ma nieszablonowe zagranie i stałe fragmenty ". rzuty karne???
I tu mam pytanie: w którym to z ostatnich meczy Pan Figo pokazał tego typu zagrywki?

pbb
Kontakt:

#235 Post autor: pbb » 10 lis 2014, o 22:27

gerhat pisze:Wg mnie duży wpływ na zwycięstwo miał brak Babiarza. Ostatnie kilka meczy grał tragicznie i ciągnął na dorobku ambicjonalnym z początku sezonu. Jak gościu jest bez formy a dodatkowo jest z metra cięty to jest podwójnie słaby i łatwy do ogrania.
Bardzo cieszyłem się że dostał 4 żółtą bo w końcu drużyna mogła sprawdzić się bez niego.
Niestety prawdopodobnie wróci do podstawowego składu co mnie osobiście nie cieszy. Statystyki też są u niego mizerne - ofensywny pomocnik z 2 asystami w całej rundzie.

Babiarz jeden z nielicznych, do których można mieć większe pretensje w tym sezonie .. I mocno bym się kłócił z tym, że to ofensywny pomocnik - gramy na 2 ofensywnych pomocników rozumiem ?

daro75

#236 Post autor: daro75 » 10 lis 2014, o 22:33

gerhat pisze:Czytajcie ze zrozumieniem, napisałem że duży wpływ miał brak Babiarza a nie że tylko dzięki jego absencji wygraliśmy ten mecz. Pozwolicie że będa mioł na jego temat swoje zdanie tak jak Ci wszyscy co niby piłkarzami nazywają Helika, Kowalskiego, Skutera, Zieńczuka, Surmy czy nawet Kamińskiego. Każdemu wolno. I nie mam złudzeń że możemy wygrać jeszcze jakiś mecz z Babiarzem w składzie i to nie jeden ale też nie mam złudzeń że na dłuższą metę on nam w niczym nie pomoże. Ile to porywających meczy zagraliśmy z nim? Kojarze jeden na Zawiszy w ub. sezonie. Poza tym to solidnie (puchary), przeciętnie i nijako. Dupy nie urywa. Mimo wszystko wolę w środku nie zawsze odpowiednio zmotywowanego Figo (tutaj kłania się rola trenera), który ma nieszablonowe zagranie i stałe fragmenty od ambitnego Babiarza który oddaje mnóstwo niecelnych strzałów a w grze obronnej i jeden na jeden jest ogrywany raz po raz. Nawet jak mu wyjdzie jeden dobry mecz to nie jest to level który pociągnie ten wózek i zrobi jakąś różnice w dłuższej perspektywie

przeczytalem ze zrozumieniem rozumie ze Babi jest winny - nie kompromituj sie

DZIES10NA
Kontakt:

#237 Post autor: DZIES10NA » 10 lis 2014, o 23:06

ku*** ostowcie juz tego Babiarza ..... bo to jest żalosne zeby jechac po synku .... zapewne by grol z Jagom gdyby nie kartkia wygrac to musieli my bo napewno wp***dol nie bydymy dostowac ..... wola Babiarza niz czlapiacego Zienczuka ....z Legia sie popisol w ostatni akcji dodoswiadczono gwiazda zamiast ciulac w tor to kozdy widziol co zrobil ...... Scoter Stawar czas na Babiarza ...? Po Kowalskim tyz osta. Szlo czytac ino wciepy a po wczorajszym szpilu jakos cicho .... na szpil isc a nie pi***olic na forum i pokazywac jakim to sie je kibicem ..... i znawcom
Obrazek

19gorek20
Kontakt:

#238 Post autor: 19gorek20 » 10 lis 2014, o 23:20

No wlasnie
http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... azowy.html

Dla mnie Roland moze byc na warunki ekstraklasy swietnym zawodnikiem mimo czasami widocznych brakow w technice a dlaczego ?
1-Waleczny
2-Bardzo czesto wchodzi w pojedynki 1na1 (kanaly specjalnosc)
3-Az do skurczy bardzo aktywny w obronie jak i w ataku
4-Jesli poprawi celnosc dosrodkowan to bedzie bomba a dlaczego ? Ogladam ekstraklase i takich dosrodkowan nie ma nikt. Pilka zawsze silnie uderzona i zawsze wchodzi w pole karne tak jak w niedziele przy sytuacji Surmy czy bramce na 4-1 a jeszcze wczesniej przy bramce Jankowskiego w meczu z Zawisza u siebie wynik 3-1 (http://www.niebiescy.tv/film/pokaz/178/ ... zu_5052014)
Szkoda ze tak rzadko wystawiany przez Kociana bo myslalem ze po meczu z Lechia 3-3 wskoczy do 1szego skladu

No ale moze sie myle bo po niedzielnym meczu kazdy z grajacych stal sie na tydzien super zawodnikiem

Awatar użytkownika
niebieski98
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#239 Post autor: niebieski98 » 11 lis 2014, o 09:30

Z Gigi zgodze się w 100%. Wrzuty jedne z lepszych w ostatnich czasach w Ruchu.

RnaBieli93
Kontakt:

#240 Post autor: RnaBieli93 » 11 lis 2014, o 10:43

19gorek20 pisze:No wlasnie
http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... azowy.html

Dla mnie Roland moze byc na warunki ekstraklasy swietnym zawodnikiem mimo czasami widocznych brakow w technice a dlaczego ?
1-Waleczny
2-Bardzo czesto wchodzi w pojedynki 1na1 (kanaly specjalnosc)
3-Az do skurczy bardzo aktywny w obronie jak i w ataku
4-Jesli poprawi celnosc dosrodkowan to bedzie bomba a dlaczego ? Ogladam ekstraklase i takich dosrodkowan nie ma nikt. Pilka zawsze silnie uderzona i zawsze wchodzi w pole karne tak jak w niedziele przy sytuacji Surmy czy bramce na 4-1 a jeszcze wczesniej przy bramce Jankowskiego w meczu z Zawisza u siebie wynik 3-1 (http://www.niebiescy.tv/film/pokaz/178/ ... zu_5052014)
Szkoda ze tak rzadko wystawiany przez Kociana bo myslalem ze po meczu z Lechia 3-3 wskoczy do 1szego skladu

No ale moze sie myle bo po niedzielnym meczu kazdy z grajacych stal sie na tydzien super zawodnikiem

NIE NIE NIE ! nie każdy stał sie super zawodnikiem na tydzień tylko wam sie nie da przemówić że zmaina ejdnego zawodnika wnosi aż tyla do gry ! zrozumcie to w końcu

Zablokowany