[15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia, 9.11.14; 15:30
-
- Kontakt:
Re: [15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia, 9.11.14; 15:30
Wpuscil efira bo zdjac Zienczuka co juz po leku zaczal czlapac,innego chlopa niy bylo kery by mogl grac na srodku
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Wczoraj w lidze+extra powiedzieli wyraźnie, że Visniakovs nie potrafi grać tyłem do bramki i dlatego Kuświk jest dużo lepszym napastnikiem, co zresztą widać. Teraz trzeba iść za ciosem. Mam nadzieję, że pojadą na fali tego zwycięstwa. Priorytet do sprowadzenia zimą to porządny środkowy obrońca!
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Visniakovs to taki drugi Abbott ale moim zdaniem dużo od niego słabszy.
-
- Kontakt:
Ktory ciagnie na opinii z pierwszych meczow w Polsce...
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat pisze:Wg mnie duży wpływ na zwycięstwo miał brak Babiarza. Ostatnie kilka meczy grał tragicznie i ciągnął na dorobku ambicjonalnym z początku sezonu. Jak gościu jest bez formy a dodatkowo jest z metra cięty to jest podwójnie słaby i łatwy do ogrania.
Bardzo cieszyłem się że dostał 4 żółtą bo w końcu drużyna mogła sprawdzić się bez niego.
Niestety prawdopodobnie wróci do podstawowego składu co mnie osobiście nie cieszy. Statystyki też są u niego mizerne - ofensywny pomocnik z 2 asystami w całej rundzie.
Qurna Gerhat ,Wiesiek1 i inne trenery od siedmiu boleści aleście mnie podkurzyli , niy obrażcie sie ale jak mozna po 1 meczu znależć kozła ofiarnego i jechac po swoim piłkarzu . Babiarz to był jedyny chop od poczatku sezonu który za***rdalał cały mecz jedyny zawodnik kiery sie wyróżnioł ,potym abo osłobł abo mu sie nie chciało jak widzioł co gro reszta w zeszłm sezonie na rekach byscie go nosili a tera zly , dodupy z mały itd?. Owszem mozna naszych ganic ale po 1 wygranym meczu robić z niego kozła ??????? A jakby Babiarz groł w tym wygranym meczu ?? z kogo byście zrobili kozła ??
A mnie szlag trafio jak widza Szyndra ,zaroz mi sie cisnienie dzwigo.i co ? moze zas z niego koziołka zrobiymy?
Tak więc spokojnie niy ubliżajmy naszym zawodnikom bo potrzebni są wszyscy i ci najlepsi i ci trocha słabsi. pozdro Tylko RUCH .
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tedeus63 pisze:gerhat pisze:Wg mnie duży wpływ na zwycięstwo miał brak Babiarza. Ostatnie kilka meczy grał tragicznie i ciągnął na dorobku ambicjonalnym z początku sezonu. Jak gościu jest bez formy a dodatkowo jest z metra cięty to jest podwójnie słaby i łatwy do ogrania.
Bardzo cieszyłem się że dostał 4 żółtą bo w końcu drużyna mogła sprawdzić się bez niego.
Niestety prawdopodobnie wróci do podstawowego składu co mnie osobiście nie cieszy. Statystyki też są u niego mizerne - ofensywny pomocnik z 2 asystami w całej rundzie.
Qurna Gerhat ,Wiesiek1 i inne trenery od siedmiu boleści aleście mnie podkurzyli , niy obrażcie sie ale jak mozna po 1 meczu znależć kozła ofiarnego i jechac po swoim piłkarzu . Babiarz to był jedyny chop od poczatku sezonu który za***rdalał cały mecz za wszystkich jedyny zawodnik kiery sie wyróżnioł ,potym abo osłobł abo mu sie nie chciało jak widzioł co gro reszta w zeszłm sezonie na rekach byscie go nosili a tera zly , do dupy za mały itd. Owszem mozna naszych ganic ale po 1 wygranym meczu robić z niego kozła ??????? A jakby Babiarz groł w tym wygranym meczu ?? z kogo byście zrobili kozła ??
A mnie szlag trafio jak widza Szyndra ,zaroz mi sie cisnienie dzwigo.i co ? moze zas z niego koziołka zrobiymy?
Tak więc spokojnie niy ubliżajmy naszym zawodnikom bo potrzebni są wszyscy i ci najlepsi i ci trocha słabsi. pozdro Tylko RUCH .
- Lutz
- Kontakt:
Jo już nie roz sam pisoł na tym forum, że zapierdalanie od 16-stki do 16-stki przez 90 minut niy robi jeszcze z chopa piłkarza. Niy mom nic przeciwko Babiorzowi , może ambicji mu odmówić niy idzie, ale jeśli chodzi o piłkarsko inteligencja i produktywność w tym co robi pozostawio wiela do życzynio.
- Yego
Tez tak to widze, jedna jaskolka wiosny nie czyni. Teraz WF ma troche czasu na przygotowanie skladu na mecz ze Slaskiem, jak wygramy ze Slaskiem to mozna mowic o znaczacej poprawie. Na razie maamy jeszcze pare punktow do nadrobienia do 14 miejsca, bo 15 meczy z 2 zwyciestwami to stanowczo za malo.Raul22 pisze:ja tam sie jeszcze wstrzymam z jakimis wiekszymi ocenami jesli chodzi o poprawe (na pewno wynik jest kosmiczny w porownaniu do poprzednich), do momentu karnego gralismy tragicznie i nie pamietam by jakis grozny strzal oddalismy, za nic nie widzialem tam poprawy w wymiarze fizycznym czy tez samej gry, patrzac na wpisy na forum nie tylko ja tak mialem. Przebojowa akcja Koncziego odmienila calkowicie druzyne i pozniej wlasciwie co akcja to nam wpadalo do przerwy. Zwlaszcza te szybkie bramki pod koniec 1 polowy ustawily mecz i daly nam pewnosc siebie. Jak wygramy z 3, 4 mecze na 5 to mozna bedzie mowic faktycznie o poprawie. Poki co spokojnie. Wynik bardzo cieszy i oby on odblokowal naszych i poniosl w nastepnych meczach. Faktycznie bardzo dobry mecz Martina, o dziwo Efir tez dal dobra zmiane, bramka+asysta całkiem całkiem. cala reszta poprawnie badz bardzo dobrze.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Tak liczac standardowo to żeby liczyć na utrzymanie trzeba mieć minimum 30 punktów po 30 kolejkach, żeby mieć dobro pozycja startowo w rundzie finałowej (dobro, czyli nie liczyć, że ktoś wszystko przegro, a my wszystko wygromy i wyprzedzymy na styku). To dowało albo utrzymanie, albo styk z bezpiecznymi miejscami, jak dojdzie podział punktów to tym bardzi dowo szanse na utrzymanie.Yego pisze:Tez tak to widze, jedna jaskolka wiosny nie czyni. Teraz WF ma troche czasu na przygotowanie skladu na mecz ze Slaskiem, jak wygramy ze Slaskiem to mozna mowic o znaczacej poprawie. Na razie maamy jeszcze pare punktow do nadrobienia do 14 miejsca, bo 15 meczy z 2 zwyciestwami to stanowczo za malo.Raul22 pisze:ja tam sie jeszcze wstrzymam z jakimis wiekszymi ocenami jesli chodzi o poprawe (na pewno wynik jest kosmiczny w porownaniu do poprzednich), do momentu karnego gralismy tragicznie i nie pamietam by jakis grozny strzal oddalismy, za nic nie widzialem tam poprawy w wymiarze fizycznym czy tez samej gry, patrzac na wpisy na forum nie tylko ja tak mialem. Przebojowa akcja Koncziego odmienila calkowicie druzyne i pozniej wlasciwie co akcja to nam wpadalo do przerwy. Zwlaszcza te szybkie bramki pod koniec 1 polowy ustawily mecz i daly nam pewnosc siebie. Jak wygramy z 3, 4 mecze na 5 to mozna bedzie mowic faktycznie o poprawie. Poki co spokojnie. Wynik bardzo cieszy i oby on odblokowal naszych i poniosl w nastepnych meczach. Faktycznie bardzo dobry mecz Martina, o dziwo Efir tez dal dobra zmiane, bramka+asysta całkiem całkiem. cala reszta poprawnie badz bardzo dobrze.
Na razie w 15 meczach 11 punktów, czyli w nastepnych trzeba by zdobyc te 20 punktów minimum.
-
- Kontakt:
kocznkowski i gigołajew 10/10 kuświk 9/10 efir 9/10 za dobre zachowanie i ustawienie , Babiarza odusnąć do rezerw ten chop mo brak pomysłu na gre zero czego kolwiek takie moje zdanie a na zmiany tanczyk , chovanec i visnia lub jak tam wolicie ktoś inny
-
- Kontakt:
Po mojemu to niy ma co z Babiarza robić czarnej owcy, to jest chop od czarnej roboty tak jak Surma ino więcej go widać z przodku, jakby stol w kole i ino odbierol bale to by wszyscy godali ze momy drugiego "Makelele"... Surma podaje bale ino do zadku albo na boki.. to tyż do żici ?RnaBieli93 pisze:kocznkowski i gigołajew 10/10 kuświk 9/10 efir 9/10 za dobre zachowanie i ustawienie , Babiarza odusnąć do rezerw ten chop mo brak pomysłu na gre zero czego kolwiek takie moje zdanie a na zmiany tanczyk , chovanec i visnia lub jak tam wolicie ktoś inny

-
- Kontakt:
Tego jeszcze nie było. Chłop nie zagrał i został czarną owcą
Zapomnieliście jeszcze o Malinie. Stary jest, kurzy, niski, zbyt powolny. On też jest winny! No i jeszcze Visnakovs też jest winny, bo śmie grać przodem do bramki i należy go już wywalić do rezerw, a zimą całkiem pożegnać!
Ci co nie grali wczoraj RAUS!!!!!!!!!!

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
I tym sposobym momy zelazno 11 i Efira na zmiany
-
- Kontakt:
Malinie sie upiekło, bo akurat Skuter nie je ulubionym wyborem forumElmer pisze:Tego jeszcze nie było. Chłop nie zagrał i został czarną owcąZapomnieliście jeszcze o Malinie. Stary jest, kurzy, niski, zbyt powolny. On też jest winny! No i jeszcze Visnakovs też jest winny, bo śmie grać przodem do bramki i należy go już wywalić do rezerw, a zimą całkiem pożegnać!

-
- Kontakt:
nie oszukujmy sie ale ten mecz pokazał ze konczkowski i gigołajew przebijają babiorza.......