Kibic1983 pisze:to znaczy jaka niespodzianka ? co masz na myśli ?
Obustronny walkower.
Kibic1983 pisze:to znaczy jaka niespodzianka ? co masz na myśli ?
Swietny wicF_łgw pisze:Kibic1983 pisze:to znaczy jaka niespodzianka ? co masz na myśli ?
Obustronny walkower.
Pieronowy "optymista"...orbiter pisze:Jestem niepoprawnym optymistą. Będzie gładkie 0:0 po męczarniach, obrony Częstochowy i antyfutbolu Naszych.
19aRtuR20 pisze:Dwa lata temu, też w 15. kolejce gralimy z Jagą u siebie po czterech porażkach z rzędu. Było wtedy 1-1.
Zaczynomy maraton meczów u siebie... 7 na 9 meczów będą zagrane u trzeba to wykorzystać, chociaż otoczka meczów w Chorzowie nie napawo optymizmem...
jak to kiedy - za dwa tygodnieHarpo pisze:Pieronowy "optymista"...orbiter pisze:Jestem niepoprawnym optymistą. Będzie gładkie 0:0 po męczarniach, obrony Częstochowy i antyfutbolu Naszych.![]()
Powiem krótko: JAK NIE TERAZ TO KIEDY???
Jeszcze wczoraj bylem przekonany ze zagra Urbanczyk ale dzisiaj w rezerwach 90 minutWychodzi na to ze jutro Lipski mo szansa na debiut.
Czy od pierwszej minuty?
Na pewno nie zobaczymy Janika, Szewczyka i Wlodyki.
najlepiej na "dziesionie"19kyjok20 pisze:JSzyndrowski po meczu z legią powinien siedzieć na trybunach do końca kontraktu.
O k...! Jak ja tego nie cierpię - "przerywanie passy" na Cichej to nasza specjalność.Białostoczanie przegrali w Pucharze Polski z Lechem Poznań (2:4 po dogrywce), a także polegli w starciu z GKS-em Bełchatów (0:1). - Czas przerwać złą passę, lecz nie zapominamy, że w Chorzowie czeka nas trudne zadanie - zapowiada Probierz.
Użytkownicy przeglądający to forum: huhuhuhu i 37 gości