Ciągnąć ten wózek dalej?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
kattowitz
Kontakt:

Re: Ciągnąć ten wózek dalej?

#16 Post autor: kattowitz » 3 lis 2014, o 17:18

orbiter pisze:Z chęcią wysłuchałbym dyrektora sportowego co myśli o obecnej sytuacji. Czy w ogóle coś myśli?

Albo Mu lepiej nie przeszkadzać, dyć chop jest teraz zajęty walką o zic.Radnego.
Okręt idzie na dno to trzeba znaleźć sobie inne zajęcie bo z Ruchu nie będzie już dutków. Szczury pierwsze uciekają bo wiedzą czym to pachnie.

xprzemo92x
Kontakt:

#17 Post autor: xprzemo92x » 3 lis 2014, o 17:51

Jo bych doł na stoper kusia i stawara jeżeli malina mo kontuzja. na LO spróbować może karahmeta jak waldek się o nim dobrze wypowiadoł. LP gigołąjewa, PP tanczyk, za babiarza kiery pauzuje figo a na 10 kowalski? No i na szpicy jednak bych postawił na Kuświka. Mom nadzieja że rychtyk brakuje jednego wygranego szpilu i chycą rytm :)

RuRek

#18 Post autor: RuRek » 3 lis 2014, o 18:22

19gorek20 pisze:Wiadomo kolejny mecz i kolejny raz jestem zly i mam dosc "pilkarzy" ale moze mnie dzisiaj porazilo albo jestem p!erdolniety ale dzisiaj to juz jakos wygladalo. Fakt ze Legia 2 ale gdyby do nas teraz dolaczyli Sa Sagan Vrdoljak Kuciak Rzezniczak Lewczuk Szwoch Duda czy Jodlowiecto kazdy gralby w pierszym skladzie. Czytam teraz na wypowiedz Fornalika i musze przyznac mu racje
"Idziemy kroczek po kroczku, mam nadzieję, w dobrym kierunku."
Oby w dobrym kierunku

A co do meczu ktos pisal ze stworzylismy dwie sytuacje. Temu panowi przypomne
-Minimalny spalony przy bramce Starzynskiego
-Glowka Visnakovsa
-Strzal Visnakovsa i Kuciak cudem broni
-Bramka Kuswika
-Gdyby Gigolajew troche lzej zagral do Kuswika ten bylby sam na sam z Kuciakiem
-No i Zienczuk w ostatnich sekundach meczu

Roland i Kuswik super wejscia natomiast gra Efira to jest skandal czy on mial jakies udane zagranie ?

A teraz sprawa najwazniejsza
Wydaje mi sie ze druzyna coraz lepiej prezentuje sie pod wzgledem fizycznym a to w ekstraklasie wystarczy.
Nastepny mecz mamy z Jagiellonia pozniej dwa tygodnie przerwy i mecz roku czyli Slask. Jak juz wczesniej pisalem jestem prawdopodobnie p!erdolniety ale jestem prawie pewny ze od meczu z Wroclawiem zaczniemy grac tak jak na najbardziej utytulowany klub w kraju przystalo. W punkty meczu z Jagiellonia nie wierze

A teraz ja sredni gracz fma poda jego zdaniem najlepszy sklad
Kaminski
Martin-Stawar-Malina-Dziwniel
Babiarz-Surma
Tanczyk-Zienczuk-Roland
Kuswik

no sorry, ale nawet Figo w słabyj formie jest lepszy od dziadka Zienczuka :cisza:
Campeones!

maciek1973

#19 Post autor: maciek1973 » 3 lis 2014, o 18:29

RuRek pisze:To że zawodników momy słabych/starych, to kożdy wiy. Ale przygotowanie fizyczne leży. Oni bazowali ino na zapierdalaniu, a jak motoryki niy ma, to niy ma wyników.

Nie zgadzom się, że som słabi. Nigdy nie byli wirtuozami, ale jednak toczyli całkiem dobre pojedynki z Vaduz, Esbjerg i Metalistem, szczególnie na stadionie Piasta.
Na razie wybory Fornalika som dziwne, kożdy wie, że Szyndrowski jest bez formy, że Zieńczuk już lata nie groł na prawej, nic nie wnosi Chovanec, Kuświk jest o klasa lepszy od Wiśni.

Problemem od pewnego czasu jest polityka transferowa, z której można stworzyć zabójczo jedenastka:

SKABA
RZUCHOWSKI, BASZCZYŃSKI, BRODZIŃSKI, SADLOK
TANCZYK, PANKA, CHOVANEC, KARAHMET
SULTESZ, WISZNIAKOWS

Okazuje się, że Kocian grał tymi, którzy coś jednak potrafią i nauczył ich pewnego schematu.
Nie wiem, jak też było z mitycznymi przygotowaniami, ale paradoksalnie mecz w Gdańsku pokazał, że lotać potrafią, gorzej z koncentracją.

RuRek

#20 Post autor: RuRek » 3 lis 2014, o 18:32

Słabi w porównaniu do zespolow z 1szyj osemki. Kto by z tych zespolow wziol do składu Stawara, Szyndrowskiego, Babiorza albo Kowalskiego?

w pewnym sensie to som odpadki.
Campeones!

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: 19HKS20 » 3 lis 2014, o 18:37

Odstawić emerytów, tylko z tymi emerytami zajęliśmy 3 miejsce. Czy nagle drużyny nie ma? Tu jest potrzebny psycholog
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Awatar użytkownika
SODA

#22 Post autor: SODA » 3 lis 2014, o 19:32

ale do kogo te pytanie ..go zarządu,do forumowiczów,do kibiców
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

cheapgun
Kontakt:

#23 Post autor: cheapgun » 3 lis 2014, o 23:00

Ja mam inne pytanie.. Ilu wychowankow chorzowskich szkolek pilkarskich gra obecnie w Esktraklapie?
Niebieski Chropaczów

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Ozor » 3 lis 2014, o 23:05

cheapgun pisze:Ja mam inne pytanie.. Ilu wychowankow chorzowskich szkolek pilkarskich gra obecnie w Esktraklapie?
podbijom :!:

19gorek20
Kontakt:

#25 Post autor: 19gorek20 » 4 lis 2014, o 00:08

Co do wychowankow to mam pytanie
Czy w tych rocznikach jest ktos kto sie wyroznia gra i przy odpowiednim prowadzeniu ma szanse na powazna gre ? Od 1 osoby z forum slyszalem o P.B. z rocznika 2000 a sam moge powiedziec ze w roczniku 2003 jest 2 super zawodnikow. Znacie tam kogos jeszcze ?

heinRich
Kontakt:

#26 Post autor: heinRich » 4 lis 2014, o 00:48

cheapgun pisze:Ja mam inne pytanie.. Ilu wychowankow chorzowskich szkolek pilkarskich gra obecnie w Esktraklapie?
Hjuston...łi hef problem... :D

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: heli » 4 lis 2014, o 05:01

19gorek20 pisze:Co do wychowankow to mam pytanie
Czy w tych rocznikach jest ktos kto sie wyroznia gra i przy odpowiednim prowadzeniu ma szanse na powazna gre ? Od 1 osoby z forum slyszalem o P.B. z rocznika 2000 a sam moge powiedziec ze w roczniku 2003 jest 2 super zawodnikow. Znacie tam kogos jeszcze ?
ino, że na juź to my potrzebujemy chopów tak z roczników 97/98 i starszych, nie ma co godać zdarza się, że w UKS-ie czy Akademii trafia się ktoś wyróżniający, ale to jest raczej kwestia statystycznego przypadku, a nie efekt prowadzenia szkolenia. Jak to się godo, ślepej kurze też się ziorko trafi.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ