A już w temacie... A nawet nie wiadomo co napisać, tak jak poprzednik:
Każda seria kiedyś się kończy, gorzej już być nie może no chyba, że Zawisza nas wyprzedzi...
;-| Z meczu na mecz coraz lepsze komentarzeJeśli chodzi o rzut karny, to napastnik szukał faulu. Wystawiłem nogę, a on ją znalazł. Dla mnie ten karny był wątpliwy.
ŻODYN . RUCH RUCH HKS!!!!!Mirek pisze:byłech w stolycy - i mom ino jedno pytanie: fto zgasi te światło co sie nazywo jeszcze Ruch?
A ktorym oni skladem grali ? 1?miechowiner13 pisze:Legia by chyba musiała trzeci skład wystawić i jeszcze ani pojedynczego chopa z pierwszego składu by my z nimi zdołali w obecnej dyspozycji wygrać. Właściwie kolejny raz można powtarzać to co po wcześniejszych meczach. Przez cały mecz trzy sytuacje na krzyż, skrzydeł nie ma, pomocy nie ma, obrony nie ma, tormana nie ma, a napastnicy to raczej tacy co muszą mieć bala dograna niż sami są w stanie minąć choć jednego chopa.
Ps. Z Jagą ino trzy punkty.
Na calym swiecie kluby sciagaja 15-16 latkow, i potem sie mowi ze to wychowankowie,wszedzie sa jakies kluby mlodziezowe ktore trenuja a potem z tych klubow przechodza dalej,wyjatkiem moze sa kluby holenderskie.ale tsm chyba jest tak ze bajtle trenuja w trampkarzach a potem trafiaja do akademi,Roni2580 pisze:Możdżeń z Warszawy Formella z Gdyni Linetty z Sokołowa Domosławek, Kamiński Aluminium Konin, dalej twierdzisz że to system? To jest system skautingu a nie szkolenia.jajo pisze:Bereszyński, Formella, Możdżeń, to jeszcze tak z pamięci. Myślę, że tu już można mówić o systemie.Roni2580 pisze:W którym polskim klubie szkolenie nie kuleje? Legia wykupuje najlepszych zawodników po 16 roku życia w Polsce więc ciężko to nazwać szkoleniem, Lech? Trafił im się Kamiński, Linetty i Kownacki, ale jak spojrzysz wcześniej to tych piłkarzy za dużo nie mieli.Raul22 pisze:Ozor pisze:zgodzom się ale rok w rok a niy roz na 3 lataRoni2580 pisze:ale to normalne, że z jednego rocznika maksymalnie 1 czy 2 piłkarzy to gracze do 1 drużyny, tak jest na całym świecie.Ozor pisze:znaczy może tam w tyj akadymii grac kto chce i jak chce i dalij go trzimiom , na co to komu?jak mlodziez nie ma umiejetnosci to moze sie ogrywac w nizszych ligach, a nie ekstraklasie
Lepij niych kopiom po orlikach bez trynerow jak z nich graczy na ekstraklasa niy umiom zrobić.
skoro nie dostarczamy nikogo, a tez nikt z tych mlodych w innych klubach potem nie udowadnia ze jednak ma talent tylko w Ruchu mu nie dali szansy, to chyba swiadczy ze cos jednak jest nie tak w tym szkoleniu. Nie chce przez to obrazac kogos czy deprecjonować pracy ludzi tam bedacych bo pewnie sie staraja, ale cos chyba kuluje z tym szkoleniem.
to pokazuje że Berg nie tylko zlekceważył nas grajac przeciwko naszym dzieciakami ale ma nas za nic bo wiedzial ze i tak wygraja na stojaco bez szczegolnej motywacji... Jaga przyjedzie presingiem nas zje strzeli 2 brameczki i do konca meczu bedzie miala wolne i 3 punkty pojada do Bialyskokutrener kazał mi za bardzo nie biegać, tylko stać przed stoperami
Nasi juz od paru szpili nie biegajom ale ch*** efektow'PYJTER' pisze:Trzeba by było im to druknąć i powiesić w szatni może wtedy te lebry nasze będą miały więcej zaangażowania...Ivica Vrdoljak: - O tym, że będę grał, dowiedziałem się w sobotę. I jak mam być szczery, to była śmieszna rozmowa, bo trener kazał mi za bardzo nie biegać, tylko stać przed stoperami. Że jak nie muszę to mam się nie ruszać, tylko asekurować.
Może z nimi tak trza godać w ty szatni ??![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 54 gości