i tego się trzymajmyElmer pisze:Naszą szansą jest brak szans

i tego się trzymajmyElmer pisze:Naszą szansą jest brak szans
...w FIFA15 na ps3damianx123 pisze:Wygrywamy 3:0 Kuświk dwójka i Tańczyk 1 dorzuci
Tja.... jak bydziesz jutro na FIFIE groł to może i wygrosz i to jeszcze po torze ze spalonegodwdr pisze:jutro wygramy , i za to stawiacie mi browar po kolei kazdy kto napisal ze Ruch przegra ( NIE USUWAC KOMENTARZY!)
Jak już wdupić to z przytupem , takie 3:0 to ani fisch ani fleischadamo_R pisze:jo pierwszy postawia![]()
![]()
Nie wierza, to co widza jak grajom bez szans. Jesce na Legii, łyknom nos 3 składem.
Jutro to chyba na PS.dwdr pisze:jutro wygramy , i za to stawiacie mi browar po kolei kazdy kto napisal ze Ruch przegra ( NIE USUWAC KOMENTARZY!)
Jak on pisze z Moskwy to dla niego jutrowest72 pisze:Jutro to chyba na PS.dwdr pisze:jutro wygramy , i za to stawiacie mi browar po kolei kazdy kto napisal ze Ruch przegra ( NIE USUWAC KOMENTARZY!)Od nadmiaru piwa (browara) mieszo Ci sie w główce ale nie napisza ,że przegromy bo piłka jest okrągła a bramki są dwie
a po szpilu zaś zaśpiewosz Nic sie nie stało...................?19aRtuR20 pisze:Niy czepiejcie sie słówek... chyba dwa złote (na piwo) byście dali, co by Ruch wygroł?
Jo do poczatku szpilu próbuja wierzyc...
Jo nigdy po przegranym szpilu niy pisoł, że nic sie niy stało, tym bardzi, że jo od samego poczatku przypuszczol, ze bydzie to fes ciezki sezon, ale nie spodziewolch sie, że aż tak...west72 pisze:a po szpilu zaś zaśpiewosz Nic sie nie stało...................?19aRtuR20 pisze:Niy czepiejcie sie słówek... chyba dwa złote (na piwo) byście dali, co by Ruch wygroł?
Chętnie postawia to piwo nawet w Sayonarze byle by ino wygrali.
Pamiętej milość jest ślepo
Nie stresuj sie przecież oczami Kinga i strażnika ciągle walczymy o pierwszą ósemkę.19aRtuR20 pisze:Jo nigdy po przegranym szpilu niy pisoł, że nic sie niy stało, tym bardzi, że jo od samego poczatku przypuszczol, ze bydzie to fes ciezki sezon, ale nie spodziewolch sie, że aż tak...west72 pisze:a po szpilu zaś zaśpiewosz Nic sie nie stało...................?19aRtuR20 pisze:Niy czepiejcie sie słówek... chyba dwa złote (na piwo) byście dali, co by Ruch wygroł?
Chętnie postawia to piwo nawet w Sayonarze byle by ino wygrali.
Pamiętej milość jest ślepo
mie to przypomino końcówka sezonu 2012/13... cholerny Gdańsk... jakby my tam wtedy zdobyli trzy punkty, to by my mieli praktycznie utrzymanie, a tak to dwa wymeczone remisy i śmierdzace utrzymanie... tak samo teraz... jakby Ruch wygroł w Gdańsku to miołby 8 punktów, a tak to do dziś tyla z ledwością uzbierali, a tu już połowa sezonu zasadniczego praktycznie zagrano...
A nasze orly znowu powiedza ze trzeba przeanalizowac bledy i potrzebuja zwyciestwa na przelamanieOdbyliście burzliwą dyskusję z kibicami, momentami było ostro.
Było ostro. Ale mają oni rację. Powiem brzydko: przepierdalamy kolejny mecz. Już ku*** tak jestem wkurwiony, zagrzany na to wszystko, że już nie wiem, co się dzieje. Nie możemy przegrywać za każdym razem! Prowadzimy grę w pierwszej połowie i dostajemy jak zwykle w papę. To boli mnie jako zawodnika i kibica Widzewa. To naprawdę boli, że tak można przegrywać mecze za każdym razem. Widzimy stadion, który zaraz zostanie zburzony, a praktycznie nikt już tutaj nie przychodzi, bo nie ma tak naprawdę po co. Nikt by nie chciał cały czas przychodzić na porażki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 36 gości