[13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18:00
-
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18
Kolego Cheapgun jo był na sektorze nr.10 i na pewno żech słoniola nie duboł !!!! A młodych myśla że mo kto uczyć!!!! Tzw. Panowie Decyzyjni !!!!
A szatni nie odwiedzają młodzi!!Ale tak mnie wzięło na wspomnienia!!!!
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
A szatni nie odwiedzają młodzi!!Ale tak mnie wzięło na wspomnienia!!!!
I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
- jaRo 1920
- Kontakt:
Nie za rok będzie komedia w 1 lidzeGabla pisze:Oni tak bardzo chcieli, że aż nie mogli.
Czy co dwa lata, zawsze musi być ten sam horror?

-
- Kontakt:
Ino, że jak zlecemy to albo będemy dogorywać jak Widzew, albo przyjdzie zaczynać grać od IV czy może teraz po kolejnych połączeniach V ligi.jaRo 1920 pisze:Nie za rok będzie komedia w 1 lidzeGabla pisze:Oni tak bardzo chcieli, że aż nie mogli.
Czy co dwa lata, zawsze musi być ten sam horror?
My gromy po prostu tak źle, że to się w pale nie mieści skoro regularnie przegrywamy z równie jak my słabo grającymi manszaftami.
Naprawdę najwyższy czas tu zacząć budowę nowego zespołu, bo jak momy i tak zdupiać to lepiej niech się uczą młodzi niż stawiać na tych co za rok ich tu nie będzie i to obojętnie od wyniku.
Co za trener nie przychodzi to i tak Richat zostaje, a ostatnio jakoś tyle godki o ściąganiu do nas oraz posiadaniu już wcześniej takich utalentowanych tormanów ino potem już jakoś w meczach o ile wogóle dostają szansę tego nie udowadniają. Richat chyba szkoli tych tormanów tak jak samym był czyli gra na przedpolu prawie nie istnieje.
-
- Kontakt:
Akurat Kuświk w porównaniu z Visnkovsem wyglado jak profesor... kolejny piłkarz z nazwiskiem co przyłazi do Ruchu i uja gro...GůRny_Ślůnsk pisze:Durch gromy bez napadu i mi niy godejcie, ze Kuswik malo bali dostaje, bo on niy umie minac dwoch, trzech fussbalerow na roz.
Kaj sa strzaly za lini pola elwrow, jo sie pytom, bo Fornalik moze wszystko rozrysowac ino niy ma wykonawcow planu.
-
- Kontakt:
Nie piję w żaden sposób do Ciebie kolego, ale ile razy już to na tym forum czytałem...miechowiner13 pisze:Naprawdę najwyższy czas tu zacząć budowę nowego zespołu, bo jak momy i tak zdupiać to lepiej niech się uczą młodzi niż stawiać na tych co za rok ich tu nie będzie i to obojętnie od wyniku..
- monisia2812
- Kontakt:
Dopiero teraz "oswoiłam "się z tą porażką. Wczoraj po meczu się poryczalam .Czy my mamy gorszych pilkarzy od szczew , Pogoni i innych , którzy są wyżej od nas w tej śmiesznej lidze ?Nie! Madeja w niedziele spotkalam w silesii,więc wszystkich mozna tam spotkac nie tylko naszych.Płacą na bieżąco , mamy sponsorów , czynniki o których inni mogą teraz tylko pomarzyć.Dlaczego nie potrafimy tego wykorzystać?Mimo wszystko jestem dobrej myśli.Musimy w koncu zacząć wygrywać i bedzie to z Legią.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2014, o 10:13 przez monisia2812, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To raczej madej spotkał Ciebie w silesii 
mod: pozwoliłem sobie na mały edit Gerhat, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko.

mod: pozwoliłem sobie na mały edit Gerhat, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko.
-
'PYJTER' pisze:A od Legionistów dostaniemy taki wp***dol że Jaga nom się przypomni za listonosza. Jak się wspomna wczoraj ten mecz to mnie trzepie... I nie pierdzielcie że oni nie są przygotowani do gry po stracie bramki jakoś lotali i to dość dobrze ino jak podania trafiają do nikogo i brak motywacji bo kasa na czas a tak to się spinali jak i nie było...
Psychiatra dla każdego i trening mobilizujący...
Przypomnę, że za kadencji trenera Kociana zapomnieliśmy, jak przegrywa się spektakularnie, naprawdę spektakularnie, co wcześniej i za Waldka i za Zielińskiego przytrafiało się dość często. Na przykład 0-5 lub 0-3 bez walki.
Czas to przypomnieć. Brakuje mi tych chwil po takich meczach

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
łoni nawet do kontry nie poradzą wyleźć, jak doleca do pola karnego przeciwnika (jak dolecą
) to juz w polu karnym przeciwnika cało formacja obronno jest ustawiono, wczorej obrońcy Korony wracając na swojo połowa byli o niebo szybsi od naszych próbujących wyjsć z kontra, zreszta w poprzednich szpilach było to samo. Wczoraj mieliśmy 0 słownie ZERO klarownych sytuacji bramkowych
A Starzyńskiemu to bym przypierdolił z chęcia nie dość ze mu sie lotac nie chce, nie poradzi nie mo siły ch** wie co, to do tego jeszcze nonszalancja bajtla z podstawówki 

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Z tym sie zgodza synek chyba mysli ze jest gwiazdom w Ruchu .... lepi zamknnac temat bo to jest tragedia i takie cos ogladac do konca roku hmm
bo licza ze po zimie Wladek ich przygotuje do rundy rewanzowej , gorzyj jak niee

-
- Kontakt:
Nie wiem, ale sam już pisze to chyba po raz piątyGabla pisze:Nie piję w żaden sposób do Ciebie kolego, ale ile razy już to na tym forum czytałem...miechowiner13 pisze:Naprawdę najwyższy czas tu zacząć budowę nowego zespołu, bo jak momy i tak zdupiać to lepiej niech się uczą młodzi niż stawiać na tych co za rok ich tu nie będzie i to obojętnie od wyniku..

-
- Kontakt:
Boże widzisz i nie grzmisz 

-
- Kontakt:
Akurat czasami lepiej spektakularnie zdupić i wiedzieć, że już nie ma tłumaczeń, że coś trzeba zmienić niż co mecz czytać jak to się dobrze nie zagrało i jak to się prowadziło grę, przeważało i pechowo przegrało, choć każdy z boku widzi jak to wygląda.maciek1973 pisze:'PYJTER' pisze:A od Legionistów dostaniemy taki wp***dol że Jaga nom się przypomni za listonosza. Jak się wspomna wczoraj ten mecz to mnie trzepie... I nie pierdzielcie że oni nie są przygotowani do gry po stracie bramki jakoś lotali i to dość dobrze ino jak podania trafiają do nikogo i brak motywacji bo kasa na czas a tak to się spinali jak i nie było...
Psychiatra dla każdego i trening mobilizujący...
Przypomnę, że za kadencji trenera Kociana zapomnieliśmy, jak przegrywa się spektakularnie, naprawdę spektakularnie, co wcześniej i za Waldka i za Zielińskiego przytrafiało się dość często. Na przykład 0-5 lub 0-3 bez walki.
Czas to przypomnieć. Brakuje mi tych chwil po takich meczach
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mom nadzieje ze Legia nam ciulnie tak z 6:0 teraz co spowoduje rewolucje w kadrze
Choc moze lepiej nie.
Choc moze lepiej nie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale tako rewolucja jak na jesień 1996r jak Orest wydupił Gesiora,Fornalaka i wiecznie uśmiechniętego Mosóra, oprócz tego jeszcze dwóch ale nazwisk nie pamiętom , może ktoś pamięto???HullCityFC pisze:Mom nadzieje ze Legia nam ciulnie tak z 6:0 teraz co spowoduje rewolucje w kadrze
Choc moze lepiej nie.