[13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18

#181 Post autor: gerhat » 27 paź 2014, o 22:46

Są inni winowajcy żeby na mich sie wyładować

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
SODA

#182 Post autor: SODA » 27 paź 2014, o 22:54

oczywiście ..piłkarze
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

adamo_R

#183 Post autor: adamo_R » 27 paź 2014, o 22:55

cheapgun pisze:
Duszello pisze:
oiowiec pisze:Za czasów jak na Ruchu był Dziura,Buła to już by te nasze gwiazdki miały wizytę w szatni!!!!! Ale teraz ......Z kim do ludzi!!!! :rozpacz:
suchej Ważne ze na Bednarza umią na***rdalać. I przez pół szpilu śpiewać o Kocianie. Ot na tym teraz polega kibicowanie. Ty sie tam badnij Średnio wieku. Co tu dużo godać.
A kajs Ty jest, taki obyty i doswiadczony w koncu, by pokazac modym o co lazi w kibicowaniu? I inni? I z ciekawosci, co spiewasz na szpilu?
cheapgun napisał(a):
Odpowiedz mi na jedno, zasadnicze pytanie: do ilu szpili 'przylozyl sie' klub, skoro mowimy o winie i karze? Na ile porownywalne (w krotkiej perspektywie czasu) byly warunki, ktore na przelomie sezonow dano Kocianowi? Ile szpili ;rozegral u siebie'? Jak mu sie zarzad wpierdalal w sklad i transfery?

Wcześniej myślałem ze gra w Gliwicach zamiast gry u siebie skutkowałaby większą ilością punktów. Wydaje mi sie że nie byłoby żadnej różnicy. Jakoś widzę tą samą gre od początku, tylko ze dziś z meczu na mecz stan sie pogłębia jeszcze bardziej na naszą niekorzyść. O transferach pisałem wcześniej. Fatalne[/u.

Miedzy innymi o to mi chodzi... Waldkowi nikt nigdy sie nie wpierdalal, nie narzucal, nie kazal grac na innym stadionie. A Janka, mimo tego co zrobil, po (podkresle) pechowym okresie, obwinia sie o wszelkie zlo. Szkoda bo, paradoksalnie, nie znam trenera Ruchu, ktory wiecej osiagnal w tak krotkim czasie (jesli sie myle prosze o poprawke).

Osobiście Ci napisze, że ja nie obwiniam Janka za całe zło. Może trzeba zadać sobie gruntowne pytanie dlaczego zawsze gramy antyfutbol po przygodzie w pucharach europejskich. Jak przeczytasz jeszcze raz od początku ten temat dowiesz sie może dlaczego Jankowi dobrze poszło po przegranym 0:6 meczu z Jagą aż do sukcesu 3 miejsca w lidze. To, ze osiągnął w tak krótkim czasie duży sukces nie jest tylko jego zasługą, a paradoksalnie w części jego poprzednika.

Elmer
Kontakt:

#184 Post autor: Elmer » 27 paź 2014, o 22:57

Jedyna nadzieja, że w listopadzie będzie tak zimno i spadnie tyle śniegu, że mecz przełożą na wiosnę.

Ruch miałby teraz szansę na punkty, jeśli grałby z Ruchem. A i wtedy i tak by przegrał
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

mrokol08
Kontakt:

#185 Post autor: mrokol08 » 27 paź 2014, o 23:21

Krzysztof Kamiński (bramkarz Ruchu):
W drugiej połowie chcieliśmy wyjść jeszcze mocniej, dowieźć zero z tyłu i może coś strzelić z przodu.

W sezonie co są bez zwycięstwa u siebie, grając niedawno w play offach Ligi Europy, i będąc w poprzednim sezonie na 3 miejscu w tabeli on gada że może coś strzelić z przodu z drużyną co gra największy piach w lidze oprócz nas, to ja nie mam pytań na miejscu trenera czy tam prezesa wyrzuciłbym go dyscyplinarnie z klubu czy co Kamiński miał na myśli mówiąc może coś strzelić z przodu?
Batory Fans

Awatar użytkownika
aciubiciabiciba
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#186 Post autor: aciubiciabiciba » 27 paź 2014, o 23:25

Jo jeszcze odnośnie Kociana. W Wiśle kiedyś był taki trener Dan Petrescu i tyż niby "zajechoł" piłkarzy, po czym okazało się, że to piłkarze byli ropuszczeni i za daremni na niego i jego metody. Nie godom że tak jest na pewno, ale czy przypadkiem nasi piłkarze nie "padli" przy przygotowaniach na "wzór niemiecki"? W końcu Lewandowski zanim sie wybił w Borussi tyż mioł okres co sie nie łapoł nikaj...
Wyjaśniałoby słabe wyniki kondycyjne, do tego gra poza własnym stadionem, kilka porażek, spadek morale... i teraz gromy o utrzymanie
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#187 Post autor: Lutz » 27 paź 2014, o 23:27

i teraz gromy o utrzymanie
Stoimy o utrzymanie, ciynżko tyn kabaret nazwać grom.

cheapgun
Kontakt:

#188 Post autor: cheapgun » 27 paź 2014, o 23:28

adamo_R pisze:
cheapgun pisze:
Duszello pisze:
oiowiec pisze:Za czasów jak na Ruchu był Dziura,Buła to już by te nasze gwiazdki miały wizytę w szatni!!!!! Ale teraz ......Z kim do ludzi!!!! :rozpacz:
suchej Ważne ze na Bednarza umią na***rdalać. I przez pół szpilu śpiewać o Kocianie. Ot na tym teraz polega kibicowanie. Ty sie tam badnij Średnio wieku. Co tu dużo godać.
A kajs Ty jest, taki obyty i doswiadczony w koncu, by pokazac modym o co lazi w kibicowaniu? I inni? I z ciekawosci, co spiewasz na szpilu?
cheapgun napisał(a):
Odpowiedz mi na jedno, zasadnicze pytanie: do ilu szpili 'przylozyl sie' klub, skoro mowimy o winie i karze? Na ile porownywalne (w krotkiej perspektywie czasu) byly warunki, ktore na przelomie sezonow dano Kocianowi? Ile szpili ;rozegral u siebie'? Jak mu sie zarzad wpierdalal w sklad i transfery?

Wcześniej myślałem ze gra w Gliwicach zamiast gry u siebie skutkowałaby większą ilością punktów. Wydaje mi sie że nie byłoby żadnej różnicy. Jakoś widzę tą samą gre od początku, tylko ze dziś z meczu na mecz stan sie pogłębia jeszcze bardziej na naszą niekorzyść. O transferach pisałem wcześniej. Fatalne[/u.

Miedzy innymi o to mi chodzi... Waldkowi nikt nigdy sie nie wpierdalal, nie narzucal, nie kazal grac na innym stadionie. A Janka, mimo tego co zrobil, po (podkresle) pechowym okresie, obwinia sie o wszelkie zlo. Szkoda bo, paradoksalnie, nie znam trenera Ruchu, ktory wiecej osiagnal w tak krotkim czasie (jesli sie myle prosze o poprawke).

Osobiście Ci napisze, że ja nie obwiniam Janka za całe zło. Może trzeba zadać sobie gruntowne pytanie dlaczego zawsze gramy antyfutbol po przygodzie w pucharach europejskich. Jak przeczytasz jeszcze raz od początku ten temat dowiesz sie może dlaczego Jankowi dobrze poszło po przegranym 0:6 meczu z Jagą aż do sukcesu 3 miejsca w lidze. To, ze osiągnął w tak krótkim czasie duży sukces nie jest tylko jego zasługą, a paradoksalnie w części jego poprzednika.

Pamietaj, ze zespol rozegral 7 spotkan ligowych wiecej... I trener, ktory uczyl sie profesjonalnej pilki w Niemczevch, gdzie nie ma 'ze boli' stanal w obliczu sutuacji, w ktorejk Waldek nigdy nie byl a tez spierdolil i to w sposob spektakularny, ze wstydem na cala Europe. Co Ty porownujesz...???
Niebieski Chropaczów

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#189 Post autor: Ozor » 27 paź 2014, o 23:30

piłkarze czasym dupcom tak czy siak ale wiynkszosc zbyt rozgarniynto niy jest . Mowa trawa jakij sie nauczyli .Pora sie odpowiedzieć na pytanie czy w warszawie zawodniki L tak samo przi takich wynikach by godali i sie zachowywali?
To jak chcymy być wilelkim klubym na wielikim stadionie czy ino zpizdziym?

Harpo
Kontakt:

#190 Post autor: Harpo » 27 paź 2014, o 23:39

SODA pisze:więdz działaj
O w morde.... :-o

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

adamo_R

#191 Post autor: adamo_R » 27 paź 2014, o 23:42

@cheapgun
Nie przekonam Cie. Zostałeś może wciągnięty w "Kocianomanie" i argumenty do Ciebie nie trafiają.

W ramach bólu, że Janek został wywalony, proponuję jego portret na ścianę i codzienne modlitwy o jego powrót do klubu ;)
PozdRawiam.

Harpo
Kontakt:

#192 Post autor: Harpo » 27 paź 2014, o 23:44

Elmer pisze: Ruch miałby teraz szansę na punkty, jeśli grałby z Ruchem. A i wtedy i tak by przegrał
Wykluczone - bylby remis ;-)
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

cheapgun
Kontakt:

#193 Post autor: cheapgun » 27 paź 2014, o 23:47

adamo_R pisze:@cheapgun
Nie przekonam Cie. Zostałeś może wciągnięty w "Kocianomanie" i argumenty do Ciebie nie trafiają.

W ramach bólu, że Janek został wywalony, proponuję jego portret na ścianę i codzienne modlitwy o jego powrót do klubu ;)
PozdRawiam.
Nie przekonasz mnie z jednego powodu: uwazam, ze Janek jest lepszym trenerem od Waldka. A teskty o portrecikach to zaadresuj do siebie :) Walnij se Waldka na scianie pod koniec obecnego sezonu
Niebieski Chropaczów

JEDI_V
Kontakt:

#194 Post autor: JEDI_V » 28 paź 2014, o 05:29

No gimbusy,a teroz na pelnej p*i*z*d*z*i*e, "..nic sie niestalo,niebiescy nic sie niy stalo..".Dno i 3m mulu.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: tedeus63 » 28 paź 2014, o 07:34

heli pisze:
niebieski98 pisze:
tedeus63 pisze:Za Kociana grali zle trocha pkt starcili my pechowo ( Lechia , Pogoń) ale qurwa to co gromy za lekarza Fornalika to juz totalne dno, kataklizm dziadostwo.

Fornalik to nawet niy weterynarz a co dopiyro lekarz. Kocian wracej !!!!!
A najlepsze słowa usłyszołech dzisiej od pana dupnego radnego ze W.CH. sadłonia że Chorzowa nie stac na ekstraklasa . nos ku*** za niydugo na nic niy bydzie stac
panie sadłoń ,to najlepij zaorać cały Chorzów, zlikwidować , zwinać kasa i dupcyć fleki .
dO DUPY Z TAKIM PODEJŚCIEM WŁADZ Chorzowa.nie do sie, nie idzie i nie stac nos to powinno byc wasze hasło wyborcze matoły.

To chyba dobitnie pokazuje na kogo NIE GŁOSOWAĆ w wyborach . taki mały off top
Jeżeli rzeczywiście to powiedzioł to zestawcie to teraz z Wielkim Ruchem na Stadionie Śląskim.

Pedzioł to wczoraj na trybunie górnyj po meczu .

Zablokowany