wieRnosc1920 pisze:Jakie macie haslo wyborcze i strategie na krotka kampanie przedwyborcza?
Macie sposob jak trafic do potencjalnych wyborcow i kibicow Ruchu w Chorzowie?
Mam tu na mysli czy rozwieszacie plakaty, zrobiliscie filmik promujacy kandydatow na YT, moze zorganizowac przedwyborcza debate, dzialajacie na spolecznych komunikatorach jak facebooku, twitter lub inny sposob?
Jak wyglada wielkosc i roznorodnosc kampani kola RAS z Chorzowa?
Te twoje pytania się ze sobą wiążą więc odpowiem po swojemu
Hasło wyborcze to dycki tukej zawsze tutaj na plakacie niedługo to zobaczysz.
Strategia to plakaty, ulotki, internet, poczta pantoflowa i różnego rodzaju eventy np będziemy w poszczególnych okręgach wystawiać namiot w weekend w miejsach reprezentatywnych dana dzielnicę i wokół niego nasi kandydaci będą rozdawać gadżety, rozmawiać, zapraszać do głosowania na RAŚ, na facebooku i ogólnie w internecie już rusza coś powinno nie być zle.
Będą też festyny dzielnicowe i turnieje piłki nożnej
Debata, filmik na YT na razie cisza zaproponuje ten pomysł na spotkaniu zobaczymy co "góra" na to powie.
Jak trafimy do kibiców Ruchu hmm no ja próbuje trafić miedzy innymi tym tematem mamy jeszcze trochę wyjść ale nie wiem jak się będzie układała współpraca. Ja chciałbym się spotkać z kibicami z mojego okręgu czyli Klimzowiec, Batory, Osiedle Ruch i część Centrum.