Czemu nie zagrał Helik, Konczkowski, Efir i kilku innych piłkarzy, którzy nie grali ostatnio? Czemu nie dano im szansy? Potrzeba nam roszad w składzie!Lukaszek_MU pisze:Udowodnili, że puchar jest tak samo ważny jak liga, jak to gadali w wywiadach przed meczem![]()
WSTYD !!
Puchar Polski 2014/2015
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2014/2015

-
- Kontakt:
droga do nos to około 4 godzinoiowiec pisze:To panowie koledzy o której godzinie na Cichej witamy Gwiazdeczki???????
-
- Kontakt:
Wstyd nom przyniesli...moze im zaspiewomy ulubiono piosenka "byliscie lepsi..." ku...14 krotni mistrzowie odpadli z amatorami! !
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najbardziej mnie zawsze bawia eksperci mowiacy o kasie, ze jak nie placa to nie graja, albo ze chodza po sklepach to nie graja
no ale wolnosc slowa mamy
KOMPROMITACJA, TO JEST KOMPROMITACJA!! takim skladem jak wyszlismy na ten mecz, przegrac z takim rywalem to az brakuje słów do opisania tego. Cos zlego sie dzieje z chlopakami. O ile te wyjazdy mozna bylo przyjac i te remisy bo cos tam gralismy to po Bełchatowie i dzisiaj jest tragicznie.

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
KOMPROMITACJA, TO JEST KOMPROMITACJA!! takim skladem jak wyszlismy na ten mecz, przegrac z takim rywalem to az brakuje słów do opisania tego. Cos zlego sie dzieje z chlopakami. O ile te wyjazdy mozna bylo przyjac i te remisy bo cos tam gralismy to po Bełchatowie i dzisiaj jest tragicznie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
14 MAJSTROW MO KLUB NIY TE BOROKIstaRvin pisze:Wstyd nom przyniesli...moze im zaspiewomy ulubiono piosenka "byliscie lepsi..." ku...14 krotni mistrzowie odpadli z amatorami! !
-
To są po prostu fakty ,Sam sobie odpowiedz na to jakbyś robił w robocie jakbyś kasy /wypłaty nie dostał i nie dostawał od paru np. miesięcy ?!jajo pisze:Masz jakieś dowody na to, że nie płaci? Bo jakoś żadne inne źródła tego nie podają. I nie chodzi mi tylko o te medialne.arturos2002 pisze:Wydaje mi się że to nie gra na trenera tylko pokazanie Prezesowi że nie ma kasy nie ma gry i tyle !!!
W ciągu paru miesięcy nie zapomina się gry w piłkę a byliśmy wtedy na podium !!!
Na razie każdy Twój post to atak na Smagora. Myslisz, że tego nie widać?
Można przegrać ale po walce i grze o każdą piłkę a tego w ostatnich meczach Ruchu nie widać.
Jeśli chodzi o Smagora to skoro miałby kasę to by zapłacił Piastowi za wynajęcie stadionu ,a o ile mi wiadomo(info z DZ) to Ruch za wynajęcie jeszcze nie zapłacił więc fakty mówią za siebie że niby sponsor jest a kasy brak.
-
- Kontakt:
Sorry ze tutaj ale przeszukalem forum i nie wiem gdzie zapytac a meczem w sumie i tak chyba lepiej sie nie denerwowac.Pytanie mam o karte kibica.Wybieramy sie na derby ale jeden z nas nie ma karty kibica a chemy juz kupic bilety .Moze ktos napisac jak mozna na odleglosc zalatwic karte kibica bo bedziemy w Chorzowie dopiero w dniu meczu i czy z biletami na trybune glowną autem mozna wjechac na parking przy grzybku.dzieki i.... oby wygrali ale ciezko to widza...
chorzowski
-
- Kontakt:
trenera sie zmieni ? ten trener ktory wyciagnal druzyne z dna
W zime swietnie ich przygotowal do kolejnej rundy (zaczelismy od 4 zwyciestw z rzedu dalej nie trzeba przypominac)
I co nagle zapomnial o wszystkim ?
A moze w koncu zmieni sie podejscie zawodnikow i uswiadomi sie tym gwiazdeczkom ze to oni maja zap!erdalac w kazdym meczu. Lewandowskiego nie lubie ale powiedzial kiedys ze
On ma sie podobac trenerowi
A nie tak, ze trener podoba sie zawodnikom
W obecnej formie (Nikt poza Babiarzem i Kaminskim ) nie zasluguje na utrzymanie sie z pilki
I jeszcze dwie sprawy
Moze czas jakos zareagowac (gdy sportowo spadlismy z ekstraklasy nie zrobilismy nic) i wybrac sie na trening ?
I dla przypomnienia genialne slowa
W zime swietnie ich przygotowal do kolejnej rundy (zaczelismy od 4 zwyciestw z rzedu dalej nie trzeba przypominac)
I co nagle zapomnial o wszystkim ?
A moze w koncu zmieni sie podejscie zawodnikow i uswiadomi sie tym gwiazdeczkom ze to oni maja zap!erdalac w kazdym meczu. Lewandowskiego nie lubie ale powiedzial kiedys ze
On ma sie podobac trenerowi
A nie tak, ze trener podoba sie zawodnikom
W obecnej formie (Nikt poza Babiarzem i Kaminskim ) nie zasluguje na utrzymanie sie z pilki
I jeszcze dwie sprawy
Moze czas jakos zareagowac (gdy sportowo spadlismy z ekstraklasy nie zrobilismy nic) i wybrac sie na trening ?
I dla przypomnienia genialne slowa
- siwy
- Kontakt:
I zaśpiewajcie tak jak młyn zawsze, jesteście lepsi tak jak w meczu z Bełchatowem kaj my akcji nie mieli :\
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
że wom sie chce na tych LEBROW czekac 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie najbardziej poraża, że jest coraz gorzej zamiast co raz lepiej do słabej formy fizycznej (która się nie poprawia) doszły znów banalne błędy, niecelne podania, sfrustrowanie i problem się jak widać pogłębia.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
nom sie nie chce ale oni sie chyba sprawy nie zdowają jak ważny mecz jest 4.10 i warto by było im to przypomniećOzor pisze:że wom sie chce na tych LEBROW czekac
-
- Kontakt:
i to nie tylko o ten mecz ze szczewami chodzi a o dalsze mecze w sezonie!!
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
arturos2002 pisze:To są po prostu fakty ,Sam sobie odpowiedz na to jakbyś robił w robocie jakbyś kasy /wypłaty nie dostał i nie dostawał od paru np. miesięcy ?!jajo pisze:Masz jakieś dowody na to, że nie płaci? Bo jakoś żadne inne źródła tego nie podają. I nie chodzi mi tylko o te medialne.arturos2002 pisze:Wydaje mi się że to nie gra na trenera tylko pokazanie Prezesowi że nie ma kasy nie ma gry i tyle !!!
W ciągu paru miesięcy nie zapomina się gry w piłkę a byliśmy wtedy na podium !!!
Na razie każdy Twój post to atak na Smagora. Myslisz, że tego nie widać?
Można przegrać ale po walce i grze o każdą piłkę a tego w ostatnich meczach Ruchu nie widać.
Jeśli chodzi o Smagora to skoro miałby kasę to by zapłacił Piastowi za wynajęcie stadionu ,a o ile mi wiadomo(info z DZ) to Ruch za wynajęcie jeszcze nie zapłacił więc fakty mówią za siebie że niby sponsor jest a kasy brak.
Dupa niy fakty to kaj som pieniadze ,ku*** 30zawodników liczy kadra kozdy po 200tys na rok ( optymistycznie i w zaokragleniu) to daje 6 ml zł . canał+bilety+gadzety to jest 9ml zł razem to ku*** kaj jest kasa. sponsory razem 6 ml .( co daje budzet razem 15 baniek) Smagor ,klimek kaj jest kasa !!!!!!!!!!!!!!!!! i do tego zrobione 20ml długu w zeszłym roku ,ku*** z czego, co wygenerowało taki dług ?????!!!!!!!!! na co poszły pieniądze ??? skąd taki dług Q.a kaj jest kasa ???
Cos mi sie wydowo ze wtos po prostu okrado tyn klub . jak niy umicie żądzic ( ja wy umicie ale do swojej kapsi ) to oddejie to w inne rece. ZLODZIEJE!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2014, o 18:31 przez tedeus63, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Kontakt:
Po co czekać, można wyjechać im naprzeciw.Ozor pisze:że wom sie chce na tych LEBROW czekac
Wystarczy przed stadionem wysypać gwiazdki z konfetti. To będzie mówiło wszystko.
I nie zapomnieć niektórym fajek dołożyć. Płuca nie trawa, muszą dostać trochę substancji smolistych
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).