Numer konta dla kibicow z NIEMIEC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Jak godosz o nos to prosza pomijej przy tym mnie. Godołch z Maciarem on mioł coś podobno zorganizować , i zjeboł mie że mom sam nic niy pisać bo on wszystko załatwi , a że z chopym sie ciynżko dogodać to niy moja wina. No i załatwił.................. Jo doł 2 czy 3 projekty , zrobiłech temat na forum , dołech propozycjo , wpłaciłech 25 eurasów , ale jakoś wszystko bez odzewu. A jest nos sam jak tak policza 5 czy 6 kożdy po 25 euro i by było. A tak ciul , może sie terozz coś ruszy - apeluja jeszcze roz do wszystkich "niemców" - wpłycejcie po wiela możecia na fana na konto Maciara. Thomy , Didi, Atomic, Gucio i inni..........ale jo sie moga godać pra ??Bolek pisze:Jo napisza tyla ,ze to Wam powinno zalezec na tej fanie a nie nam![]()
![]()
Napisze tyle ,ze fana bedzie na poczatek sezonu i niestety bez Waszej pomocy :?
-
- Kontakt:
Jo cie nie zjebol ino KOSTA mi napisol zeby nie naglasniac sprawy dla nie zainteresowanychLutz pisze:Jak godosz o nos to prosza pomijej przy tym mnie. Godołch z Maciarem on mioł coś podobno zorganizować , i zjeboł mie że mom sam nic niy pisać bo on wszystko załatwi , a że z chopym sie ciynżko dogodać to niy moja wina. No i załatwił.................. Jo doł 2 czy 3 projekty , zrobiłech temat na forum , dołech propozycjo , wpłaciłech 25 eurasów , ale jakoś wszystko bez odzewu. A jest nos sam jak tak policza 5 czy 6 kożdy po 25 euro i by było. A tak ciul , może sie terozz coś ruszy - apeluja jeszcze roz do wszystkich "niemców" - wpłycejcie po wiela możecia na fana na konto Maciara. Thomy , Didi, Atomic, Gucio i inni..........ale jo sie moga godać pra ??Bolek pisze:Jo napisza tyla ,ze to Wam powinno zalezec na tej fanie a nie nam![]()
![]()
Napisze tyle ,ze fana bedzie na poczatek sezonu i niestety bez Waszej pomocy :?
wczesnij napisols ze na sektorowka ze jo zas cos zle napisol a nie bo napisolch w nawiasie pierwotnie na co poslols kasa
po trzecie probowolch nawiazac kontakt emeilem z gosciem z swionow kiery robi fany i chciolch zeby fana nom zrobil ale mie olol
po czworte DO BOLKA bez naszyj pomocy no ja my tu w rajchu nic nie robiemy ino w hu** tnemy a na koncie jest prawie 220 euro
po piate koncza bo temat staje sie nudny a z tego co wiem to GUCIO tyz poslol kasa ale przez to ze nie mialo byc fany fcd
to poslol na sektorowka tak jak i LUTZ mysla ze jeszcze znojdom sie ci ktorzy sciepnom sie nas ta fana jak juz bydzie widoczno
NARAZICHO PO NIEBIESKU
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie bydymy sie tu targowac bo nie o to chodzi temat uwarzom za zamknietyBolek pisze:Maciar tylko Lutz gadal ze mna o fanie FCD, Guci od samego poczatku dawal kase na sektorowke nie mowil mi nic o fanie FCD
jak fana bydzie bydom i piniadze na nia lub zania jak kto woli
jesli temat FCD nie spali sie na panewce tyklo jest realizowany i dojdzie do skutku
BEDZIEMY MY HANYSY Z 1 FC DEUTSCHLAND zadowoleni

i nie drazmy juz tego tematu skoro juz wiemy wszystko

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]