Sparingi
-
- Kontakt:
A JO POWIEM INO TYLA ZE Z TAKOM GROM MOGEMY POMARZIC O PIYRWSZYJ LIDZE!! hu** GRAJOM I TYLA!! I NIE MA SIE CO OSZUKIWAC!!! Z TAKIMI CWIOKAMI POWINNI WYGRYWAC Z PALCEM W du***!! DUPNIE GODAJA ZE SLINY SKLAD ITD. PRAWDA JEST TAKO ZE CZEKO NOS W ci*** ROBOTY!! JO KOCHOM RUCH I CHCA JAK NOJLYPIJ ALE JO PATRZA REALNIE I JAK SIE NIE WEZNOM DO ROBOTY I TO FEST TO BYDZIE MARNIE. TYLA
pozdRo
pozdRo
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hmmm do roboty sie maja wziasc?? co oni wiecej maja robic silownia, treningi z pilka, biegi obozy, czy mozna cos wiecej, co zajechac sie maja albo co?? moze poprostu nie sa na tyle zdolni pilkarsko by wygrywac z wszystkimi kilkoma bramkami, ten awans jako cel postawili sobie bo poprostu ambitni sa jako klub calosciowo ale to nie oznacza ze sama ambicja beda wygrywac (choc to oczywiscie jest podstawa) mecze albo ze za kazdy beda mieli od razu po nim placone tu trzeba przede wszystkim umiejetnosci, najwazniejsze by w kazdym meczu dawali z siebie wszystko, a wiadomo nie zawsze sie wygrywa, a przeciez w sparingach nikt nie walczy na calego zeby kontuzji sie nie narobic albo cos podobnego pozdRo
-
- Kontakt:
TO JEST WLASNIE TO STANDARTOWE TUMACZENIE. ZE CO ŁONI MAJA ROBIC!! WIDOCZNIE SIE OPIERDALAJOM!! JAKBY JESZCZE GRALI TE SPARINGI Z KIMS DOBRYM TO OK! ALE ŁONI GRALI Z DUPKAMI LOJTKAMI AMATORAMI!! SA SLABI I TYLA!! :x I NIE MA ICH CO TUMACZYC INO TRZA TU SZCZERZE PEDZIEC ZE DO AWANSU DALEKO DROGA BO UMIJETNOSCI MO KAZDY ZESPOL INO ZESPOL TO JE CALO DRUZYNA A NIE POJEDYNCZY PILKARZE I WIDOCZNIE NOM TAKICH BRAKUJE!! JO BYL NA 2 SPARINGACH I ZECH WIDZIOL CO GRALI!! A JAK WIDZA POTYM NA FORUM ZE MIELI KILKA DOBRYCH MINUT GRY TO MNIE ROZPIERDALO!! I ROZPIERDALO MNIE TO ZE SA LUDZIE KTORZY ZNISZCZYLI TEN KLUB KTORY TEROZ MUSI SIE DZWIGAC Z DNA I CHWALA LUDZIOM KTORZY W TYM POMAGAJA!! JO JE CALYM SERCEM Z RUCHEM ALE JO JEST TAKI ZE SIE NIE OSZUKUJA. I CHCIOLBYCH BARDZO ZEBY AWANSOWALI !!! ALE TRZA MIERZYC SILY NA ZAMIARY!! WIERZA W TO ZE MOGEMY AWANSOWAC ALE TU SIE TRZA WZIAC O S T R O !!! DO ROBOTY!!!! BO JAK WIDZA WYNIKI TYCH SPARINGOW TO JUZ WIYM WSZYSTKO!! I OWSZEM MOZNA MIEC ZLY MECZ ALE NIE 5 POD RZAD!!! BO COBY NIE GODAC TO sosnowiec GROL 2 SKLADEM!!! I NIE POROWNUJCIE SAM RUCH DO WERDERU BO TO JE ZUPELNIE INNY POZIOM GRY! DZIEKI
DO BOJU NIEBIESCY!!!!!!
POZDRO
DO BOJU NIEBIESCY!!!!!!
POZDRO
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie tak jest; fto bydzie pamiyntoł ło sparingach jeźli yno bydom punkty w lidze; ni ma sie co syrzić, łoni majom w lidze grać a niy w sparingach, po to som fachowcy łod trynowanio żeby ich do tego narychtowac;
kożdy z nos by ścioł coby łotali kożdymu podug lot ale ni ma leko a i póki co jest dopiyro pół lutego do piyrszego meczu w lidze jeszcze prawie miesionc...
wiyn po leku i do przodu... 8)
kożdy z nos by ścioł coby łotali kożdymu podug lot ale ni ma leko a i póki co jest dopiyro pół lutego do piyrszego meczu w lidze jeszcze prawie miesionc...
wiyn po leku i do przodu... 8)

I'm a man who walks alone
- Patton
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja tam ufam Wyrobkowi i reszcie sztabu szkoleniowego ze zespol bedzie w 100% przygotowany do sezonu. Pierwszy raz od paru lat druzyna ma optymalne warunki, sa wzmocnienia - szczegolnie Kuczma i Stanford. Jesli w lidze bedzie zaangazowanie i ambicja to powinna byc ciekawa wiosna. Chociaz z tym awansem to ostroznie, bo jest pare innych druzyn ktore maja taki sam cel i wcale nie sa od Ruchu slabsze.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Cieńko
Serio? Żadnego sparingu nie widzialem, ale ja to wnioskuje po wyniku. Przyznaj, że nie powinniśmy przegrywać z Rakowem... :?Kkubicki pisze:Ciekawe, ktore z tych spotkan widziales na wlasne oczy.Danion pisze:Ruch zagrał słabo w sparingach...
No i z Laziskami nie przegralismy. A tak po prawdzie. Gramy slabo, przed nami kupa roboty, ale jak czytam te komentarze i opinie to nie wiem czy plakac czy sie smiac. Wieczne niezadowolenie, bo przegraja, a jak wygraja to za nisko. A ja sie ciesze, ze ten zespol rozgrywa sparingi, ze chlopakom niczego nie brakuje, taki detal, ale na boisku wygladaja jak profesjonalna druzyna (sprzet i stroje Reportera i Colo), we wtorek wyleca wreszcie na zagraniczny oboz.Danion pisze:myślę, że nie powinniśmy przegrywać z Polonią Łaziska (bez obrazy dla Łazisk)![]()
![]()
Na razie spokojnie patrze na to wszystko, wierze, ze czasu na zgranie druzyny wystarczy. Osobiscie chlopakow, kazdego z osobna rozlicze po pierwszych 4 spotkaniach rundy wiosennej. A pytania typu: "Jak myslisz po tych sparingach, mamy szanse na awans?" mnie rozbrajaja :lol:
To mówiłem w przenośni :roll:Kkubicki pisze:No i z Laziskami nie przegralismy.
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ruch to nie Werder :roll:HBSiwy pisze:Wiem ze niepokoja was wyniki jakie osiagamy w sparingach.... Werder Brema z 6 sparingow przegrol 5 i straciol w nich bodajrze 16 bramek....Zobaczcie sobie jak narazie graja w lidze...
Wiec zaczekajmy az sie zacznie liga a jak wtedy bedziemy przegrywac to bedzie mozna sie wqur.....
-
na takich sparingach cwiczy sie taktyke i nie sa wazne w takim meczu bramy po drugie takie slabsze druzyny zawsze sie motywuja na Ruch.popatrzcie na sparingi innych zespolow wisla legia przegrywaja z jakimis wiesniokami.
najlepiej by bylo jak by nikt nie wiedzial o sparingach i o wynikach wtedy byl by aby spokoj
a na co Ruch stac pokazaly mecze z kujawiakiem i korona
najlepiej by bylo jak by nikt nie wiedzial o sparingach i o wynikach wtedy byl by aby spokoj
a na co Ruch stac pokazaly mecze z kujawiakiem i korona
-
- Kontakt:
Danion wiem ze Ruch to nie Werder....Ale nie panikujcie juz teraz bo jak niektorych czytom to mysla ze juz sa posmoleni jak male bajtle...Mozecie mi pedziec ja ty mieszkosz daleko i Ruch cie nie jest juz taki wazny....RUCH jest do mie numer 1 !!!!
Nie licza sie nazwiska w druzynie ,nie liczy sie zawsze "WIELKO KASA",liczy sie zgranie zawodnikow i spokuj w druzynie.Dlatego dejcie jim jeszcze spokojnie przepracowac ten okres a wnioski wyciagac bedziecie pozni.Tym biadoleniem tutej nic nie zrobicie.
Nie licza sie nazwiska w druzynie ,nie liczy sie zawsze "WIELKO KASA",liczy sie zgranie zawodnikow i spokuj w druzynie.Dlatego dejcie jim jeszcze spokojnie przepracowac ten okres a wnioski wyciagac bedziecie pozni.Tym biadoleniem tutej nic nie zrobicie.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
- Patton
- Kontakt:
Kto z was widzial Rakow w grze? To jest lider, maja ambicje robic awans, maja duzo wartosciowych pilkarzy. A nasi graja mecz w zmienionych skladach, ciagle ktos jest testowany itd. Ludzie czas na rozliczanie druzyny przyjdzie wraz z zasadnicza runda, a nie jakimis sparingami, w ktorych testuje sie warianty gry, nowych zawodnikow itd. Moze zgloscie wniosek do pzpnu o lige zimowa i wtedy sie lamcie wynikami Ruchu.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Ktoś już chyba pytał o to.Nie wie ktoś czy na zgrupowaniu w Turcji są planowane jakies gry kontrolne.Gdzieś wyczytalem,że być moze z Odrą Wodzisław,ktora tez podobno gościć bedzie nad Bosforem.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- L_M
- Kontakt:
hehe rozdupia mnie te forum i co poniektorzy :lol: po pierwsze po ile widzieliscie meczow, treningow tej druzyny podczas przygotowan? rozumiem ze mozna narzekac na wyniki, ale wyjezdzanie z osadem ze chopcy sie opierdalaja... zalosne.
po drugie sztab szkoleniowy ma jakis cykl przygotowan - teraz byly treningi wytrzymalosciowe, wszyscy sa zajechani, a druzyny z ktorymi graja jaraja sie tym ze zmierza sie z Ruchem i wyglada to jak wyglada. na pewno nie swiadczy to umiejetnosciach Ruchu, bo na podsumowania i ocen czas przyjdzie za kilka tygodni.
teraz oboz w turcji tam zapowiada sie szlifowanie formy, taktyki, tam bedziemy grac w normalnych warunkach. tam zespol sie bedzie zgrywal i posrednio przygotowywal do spotkan z belchatowem itd. a i tak nawet te sparingi duzo dla mnie znaczyc nie beda - zespol ma wygrywac na wiosne. i wszystko w temacie.
co poniektorym to po jeszcze jednym przegranym sparingu to proponuje wjechac do szatni bo sie chopcy opierdalaja :lol: :lol: ludzie - troche ochloncie
po drugie sztab szkoleniowy ma jakis cykl przygotowan - teraz byly treningi wytrzymalosciowe, wszyscy sa zajechani, a druzyny z ktorymi graja jaraja sie tym ze zmierza sie z Ruchem i wyglada to jak wyglada. na pewno nie swiadczy to umiejetnosciach Ruchu, bo na podsumowania i ocen czas przyjdzie za kilka tygodni.
teraz oboz w turcji tam zapowiada sie szlifowanie formy, taktyki, tam bedziemy grac w normalnych warunkach. tam zespol sie bedzie zgrywal i posrednio przygotowywal do spotkan z belchatowem itd. a i tak nawet te sparingi duzo dla mnie znaczyc nie beda - zespol ma wygrywac na wiosne. i wszystko w temacie.
co poniektorym to po jeszcze jednym przegranym sparingu to proponuje wjechac do szatni bo sie chopcy opierdalaja :lol: :lol: ludzie - troche ochloncie