Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Czytając to wszystko to mom wrażenie, że każdy czeko aż nasz kochany klub je***e... Żeby mogli napisać "a nie mówiłem "...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Zejdźcie na ziemie, PGNIG jest narazie do końca sezonu, zmieni się zarząd i tfu.. pitną do jakiegoś Gdańska. Śląski sie nie buduje a wy tu już sektory dla ich pracowników rezerwujecie 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przeczytej jeszcze roz te wszystke nazwy potym pomysl jako partia za tym stoji , zobocz na sondaże kero partia prowadzi i na som koniec ci powinno wylyzc że z nowom władzom te goscie zniknom.Harpo pisze:PGNiG się komuś nie podoba?? Węglokoks? Wysyp sponsorów=SŚ. To lepiej być biednym...? Nie wierze w to co niektórzy piszą
Klub Ruch i jakikolwiek inny jest do kibicow a niy ino sponsorow w skyboksach i prezesow bo te dzisioj som a jutro ich niy bydzie.
Jak łajzisz 20 lot na Ruch to trocha tych sponsorow i prezesow żes już powiniyn zaliczyc , byli i sie zmyli tak jak sie zmyjom te co som dzisioj a stadion nom zostanie , mie ciebie naszym dzieciom.
-
- Kontakt:
Ja to wszystko czytam na biezaco i wychodzi, ze zaczyna sie po prostu kampania wyborcza.NiebieskiChorzów pisze:Czytając to wszystko to mom wrażenie, że każdy czeko aż nasz kochany klub je***e... Żeby mogli napisać "a nie mówiłem "...
Zadziwiajace jest to, ze temperatura dyskusji sie podnosi z kazdym nowym sponsorem.
Albo ja jestem jakis dziwny, albo ludzie tutaj sie udzielajacy nie widza pewnych proporcji. Niektorzy tak sie zagalopowali w swoich wywodach, ze prawdopodobnie przegapia czwartkowy mecz, ktorego stawka jest minimum 10mln., a prawdopodobnie kolo 18-20.
Sa tacy, ktorzy chcieliby grac druzyna za 6mln na stadonie za 0,6mld. A jeszcze lepsi sa ci, ktorzy wyobrazaja sobie druzyne za 60mln, na stadioniku za 80mln.
Mam prosbe, mozecie dac se siana na pare dni, osobiscie chcialbym sie nacieszyc meczem z Metalistem.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Duszello
- Kontakt:
Nic dodać, nic ująć. Sedno sprawyscaneRboy pisze:Ja to wszystko czytam na biezaco i wychodzi, ze zaczyna sie po prostu kampania wyborcza.NiebieskiChorzów pisze:Czytając to wszystko to mom wrażenie, że każdy czeko aż nasz kochany klub je***e... Żeby mogli napisać "a nie mówiłem "...
Zadziwiajace jest to, ze temperatura dyskusji sie podnosi z kazdym nowym sponsorem.
Albo ja jestem jakis dziwny, albo ludzie tutaj sie udzielajacy nie widza pewnych proporcji. Niektorzy tak sie zagalopowali w swoich wywodach, ze prawdopodobnie przegapia czwartkowy mecz, ktorego stawka jest minimum 10mln., a prawdopodobnie kolo 18-20.
Sa tacy, ktorzy chcieliby grac druzyna za 6mln na stadonie za 0,6mld. A jeszcze lepsi sa ci, ktorzy wyobrazaja sobie druzyne za 60mln, na stadioniku za 80mln.
Mam prosbe, mozecie dac se siana na pare dni, osobiscie chcialbym sie nacieszyc meczem z Metalistem.
- heR Fik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Artykuł dotyczacy Weglokoksu
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1
..mizerna CICHA - stajenka licha.. :zalamany: pełna NIEBIESKIEJ chwały :hurra: :hurra:
-
- Kontakt:
Ubranie dochodowego Węglokoksu w bankrutujące kopalnie to śmierć Węglokoksu... 

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Na świecie jest tak ze bankrutowi trza dać zbankrutować a niy podciągać go pod prosperująco firmna bo bankrutowi to niy pomorze a dobryj firmie ino zaszkodzi i tela
No ale jo sie tam mało znom ...
I'm a man who walks alone
-
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ][/quote]
Ja to wszystko czytam na biezaco i wychodzi, ze zaczyna sie po prostu kampania wyborcza.
A co ma kampania wyborcza do tych nowych sponsorów bo nie rozumiem ?
Myślisz że ludzie patrzą czy w Węglokoks lub PGNiG jest/rządzi PO czy PiS i dlatego będą na nich głosować bo są w Ruchu ?
Chyba że myślisz że na banerach PGNiG napisze sobie i będzie reklamował PO czy PiS bo powiedzą że dali kasę i należy im się reklama jaką chcą ?
Ja to wszystko czytam na biezaco i wychodzi, ze zaczyna sie po prostu kampania wyborcza.
A co ma kampania wyborcza do tych nowych sponsorów bo nie rozumiem ?
Myślisz że ludzie patrzą czy w Węglokoks lub PGNiG jest/rządzi PO czy PiS i dlatego będą na nich głosować bo są w Ruchu ?
Chyba że myślisz że na banerach PGNiG napisze sobie i będzie reklamował PO czy PiS bo powiedzą że dali kasę i należy im się reklama jaką chcą ?
- Duszello
- Kontakt:
Oj arturos jak ty płyciutko myślisz. Powiedz mi jak ty potrafisz egzystować w tym dziwnym świecie.
-
Nie będę się zniżał do Twojego poziomu i Cię obrażał jak Ty "płytkimi myślami"
To może mnie uświadomisz i przedstawisz jakieś rzeczowe fakty ? Chyba że jesteś tutaj tylko po to by obrażać i dogadywać bez konkretów.
To może mnie uświadomisz i przedstawisz jakieś rzeczowe fakty ? Chyba że jesteś tutaj tylko po to by obrażać i dogadywać bez konkretów.
- Duszello
- Kontakt:
Ty wiesz kto to Buzek? Lub Tomczykiewicz? I od razu ci podpowiem ze to nie postacie z chińskich bajek. Dali uwazosz ze to nie polityka ? Ze spółki skarbu państwa pokochali łod pierwszego wejrzenia nosz ukochany klub? Chopie dziś piatek, przewietrz sie , wypij dobre piwko na miescie mogesz nawt mnie zaprosic z mila checia podyskutuja z toba na meczace cie tematy. I wcale cie nie łobrazom. A płytkie myslenie to nie łobrazliwie.arturos2002 pisze:Nie będę się zniżał do Twojego poziomu i Cię obrażał jak Ty "płytkimi myślami"
-
- Kontakt:
Skupowanie podupadajacych/upadajacych przedsiebiorstw za tzw bezcen, inwestowanie kapitalu w rozwoj/zmiane profilu firmy, doprowadzenie do rentownosci a nastepnie do osiagania stabilnego, w miare przyzwoitego zysku a nastepnie sprzedaz z kilkuset procentowym zyskiem to zajecie wielu konsorcjow na swiecie. To sie nazywa inwestowanie...Pavlique pisze:Na świecie jest tak ze bankrutowi trza dać zbankrutować a niy podciągać go pod prosperująco firmna bo bankrutowi to niy pomorze a dobryj firmie ino zaszkodzi i tela
-
Słyszałeś Duszello "Krysia z gazowni" załatwiła sponsorów a nie Twój Buzek który sprzedał Ślązaków i górnictwo do ruiny doprowadził.'PYJTER' pisze:Dejcie pokój tymu biednemu Buzkowi i Tomczykiewiczowito nie oni załatwili PGNIG ino pewna Pani... tako "Krysia z gazowni"
A w sumie niech bydzie niech żabole myślą że to oni tych dwóch panów
Chyba że masz jakieś konkrety odnośnie tych sponsorów dlaczego do Ruchu przyszli ? A nie gadasz bez pokrycia w faktach !!!
Mogą być nawet podsłuchy od kelnerów.
-
- Kontakt:
nie chce tu nikogo bronić ale konkrety o krysi z gazowni sa jeszcze słabsze niz konkrety o Buzku i Tomczykiewiczu... oni dwaj przynajmniej sa realnymi osobami które coś działająarturos2002 pisze:Słyszałeś Duszello "Krysia z gazowni" załatwiła sponsorów a nie Twój Buzek który sprzedał Ślązaków i górnictwo do ruiny doprowadził.'PYJTER' pisze:Dejcie pokój tymu biednemu Buzkowi i Tomczykiewiczowito nie oni załatwili PGNIG ino pewna Pani... tako "Krysia z gazowni"
A w sumie niech bydzie niech żabole myślą że to oni tych dwóch panów
Chyba że masz jakieś konkrety odnośnie tych sponsorów dlaczego do Ruchu przyszli ? A nie gadasz bez pokrycia w faktach !!!
Mogą być nawet podsłuchy od kelnerów.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE