Sezon 2014/15
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2014/15
Pff, na luzaku ogarniemy to z 11 zawodnikami 

-
- Kontakt:
Jak nasze transfery siedzom na trybunach to tyn sezon moze byc richtik ciynzki, szczegolnie, ze co po niykierzy majom kole 40.

Jo chyba cos przegapil, ale moze mie ftos oswiecic co sie dzieje z tym synkiym? Szpilo w rezerwach ale czymu?
Na Metalista i Danzig cza sie zmobilizowac i ogarnonc sie na reprezentacyjno przerwa.
Artur dobry grafol

Jo chyba cos przegapil, ale moze mie ftos oswiecic co sie dzieje z tym synkiym? Szpilo w rezerwach ale czymu?
Na Metalista i Danzig cza sie zmobilizowac i ogarnonc sie na reprezentacyjno przerwa.
Artur dobry grafol

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Najwazniejszy jest teraz awans do LE z kilku powodow:
1. Dla kasy
2. Aby splunac w pomyjok ekspertom
3. Dla kasy
4. Aby przezyc jeszcze pare meczy w LE i pokazac sie kibicowsko
5 Dla kasy
6. Najwazniejsze - dla kasy
7. Aby Madeja, Mieciela i caly szczewogrod w du*** pieklo z zazdrosci.
I ch** z tym ze w grupie mogliby my pr***ebac wszystkie szpile. Wtedy byliby my na rowni z takim klubem jak Legia "prawieLM" Warszawa.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
1. Dla kasy
2. Aby splunac w pomyjok ekspertom
3. Dla kasy
4. Aby przezyc jeszcze pare meczy w LE i pokazac sie kibicowsko
5 Dla kasy
6. Najwazniejsze - dla kasy
7. Aby Madeja, Mieciela i caly szczewogrod w du*** pieklo z zazdrosci.
I ch** z tym ze w grupie mogliby my pr***ebac wszystkie szpile. Wtedy byliby my na rowni z takim klubem jak Legia "prawieLM" Warszawa.

-
- Kontakt:
przede wszystkim nie zapominajmy, że to jest sport i po to się go uprawia, żeby wygrywać, zdobywać trofea.
kasa raz jest, raz jej nie ma, a legenda trwa
kasa raz jest, raz jej nie ma, a legenda trwa
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- m-p
- Kontakt:
Kliczko też był meczu?pedro-sbl pisze:Jak nasze transfery siedzom na trybunach to tyn sezon moze byc richtik ciynzki, szczegolnie, ze co po niykierzy majom kole 40.
Artur dobry grafol

-
- Kontakt:
Jako wysłannik Metalista?
PS. Kiedyś na meczu był Bale
PS. Kiedyś na meczu był Bale

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- radzion
- Kontakt:
Podane dalej przez Krzysztof Brommer
Marcin Ziach @MarcinZiach 1 min
Czarne chmury znowu nad @gornikzabrzessa. Jeden z wierzycieli złożył w sądzie wniosek o upadłość klubu.

- Radvan138
- Kontakt:
Zdychac sk***ysyny !radzion pisze:Podane dalej przez Krzysztof Brommer
Marcin Ziach @MarcinZiach 1 min
Czarne chmury znowu nad @gornikzabrzessa. Jeden z wierzycieli złożył w sądzie wniosek o upadłość klubu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Bez podniety, tam chodzi o kariery polityczne.Nie pozwola im pasc chocby Zobrze mialo sie zawalic.Tak w ogole smieszna sprawa co tam maja, gowno bez wyjscia.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skoro klub upadnie to wierzyciele dostaną ch***. Wiec po co to? Mylę sie
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Póki co to tylko wniosek. Zobaczymy jak zareaguje miasto, z pewnością władze nie pozwolą na upadek przed wyborami. Co będzie później nie wie nikt, myślę, że po wyborach nie będzie wyjścia i jeżeli nic się nie zmieni to miasto nie będzie dawać kasy bo to droga do nikąd i tak z tej pomocy nic nie wynika, problemy wracają ponownie co jakiś czas i tak w kółko. Tyle ile chciałem napisać o szczewach. Zajmijmy się lepiej sobą i ciekawszymi sprawami 

- monisia2812
- Kontakt:
niebieski98 pisze:Póki co to tylko wniosek. Zobaczymy jak zareaguje miasto, z pewnością władze nie pozwolą na upadek przed wyborami. Co będzie później nie wie nikt, myślę, że po wyborach nie będzie wyjścia i jeżeli nic się nie zmieni to miasto nie będzie dawać kasy bo to droga do nikąd i tak z tej pomocy nic nie wynika, problemy wracają ponownie co jakiś czas i tak w kółko. Tyle ile chciałem napisać o szczewach. Zajmijmy się lepiej sobą i ciekawszymi sprawami
Chciałam jeszcze dodać,że chcą przed wyborami wyegzekwować od carycy ,żeby każdego roku dawała 10mln na klub wesołego bałwanka(musiałam to Adam przytoczyć):).
Z resztą fuujj szczewa lepiej nie piszmy o nich!:)
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wrocl ... dlosc.html
Temat stary a upadlosc chyba nie oznacza 4 ligi
Takie ostatnie pytanie co do zaboli
Podobno dostali ostatnia wyplate na czas ale dlugow wobec pilkarzy (podobno 6 poprzednich wyplat nie przyszlo) dalej nie splacaja
Przeciez tam duzo gorzej niz u nas po wycofaniu sie Kompani Weglowej jedynym sponsorem i to malym jest Stabill
Czyli na ostatnia wyplate ktos dal pieniadze (pozyczka lub miasto ) Bardziej wierze w miasto
i teraz pytanie- Jak dlugo miasto bedzie ratowac te kur.wy
Temat stary a upadlosc chyba nie oznacza 4 ligi
Takie ostatnie pytanie co do zaboli
Podobno dostali ostatnia wyplate na czas ale dlugow wobec pilkarzy (podobno 6 poprzednich wyplat nie przyszlo) dalej nie splacaja
Przeciez tam duzo gorzej niz u nas po wycofaniu sie Kompani Weglowej jedynym sponsorem i to malym jest Stabill
Czyli na ostatnia wyplate ktos dal pieniadze (pozyczka lub miasto ) Bardziej wierze w miasto
i teraz pytanie- Jak dlugo miasto bedzie ratowac te kur.wy
-
wk***ia mnie to tez ze te kur.wy dostaja publiczna kase na wyplaty zamiast szukac sponsorow, ja czekam co komisja zrobi z nimi w nastepnym rozdaniu licencji
znowu dostana zapewnienie ze miasto wylozy kase na nich, mdli mnie co za nieudolny jebniety klub
znowu dostana zapewnienie ze miasto wylozy kase na nich, mdli mnie co za nieudolny jebniety klub
-
Początek rewolucji?
Łukasz Mazur
Miałem wczoraj przyjemność uczestniczyć w spotkaniu, na którym grupa trójkolorowych fanatyków podjęła decyzję o utworzeniu Stowarzyszenia Kibiców mającego na celu ratowanie Górnika. O sprawie pisałem wcześniej i cieszę się, że znalazły się osoby, które postanowiły działać. Pracy jednak jest mnóstwo i każda pomoc się przyda. Merketingowcy, pr-owcy, prawnicy, graficy, sprzedawcy to tylko wierzchołek potrzeb. Jeśli ktoś chce pomóc Górnikowi, nie tylko finansowo, ktoś chce poświęcić trochę czasu dla ukochanego Klubu to lepszej okazji nie będzie! Zainteresowanych proszę o kontakt, przekażę w odpowiednie miejsce!
poli się pod dupą .....
Łukasz Mazur
Miałem wczoraj przyjemność uczestniczyć w spotkaniu, na którym grupa trójkolorowych fanatyków podjęła decyzję o utworzeniu Stowarzyszenia Kibiców mającego na celu ratowanie Górnika. O sprawie pisałem wcześniej i cieszę się, że znalazły się osoby, które postanowiły działać. Pracy jednak jest mnóstwo i każda pomoc się przyda. Merketingowcy, pr-owcy, prawnicy, graficy, sprzedawcy to tylko wierzchołek potrzeb. Jeśli ktoś chce pomóc Górnikowi, nie tylko finansowo, ktoś chce poświęcić trochę czasu dla ukochanego Klubu to lepszej okazji nie będzie! Zainteresowanych proszę o kontakt, przekażę w odpowiednie miejsce!
poli się pod dupą .....
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów