Jak nie... Esbjerg wyjebany z LE, a Piast w lidzeDorcia pisze:Wg mnie druga połowa to było to samo granie co druga połowa w Esbjerg. Tylko, że Piast to nie Esbjerg.

Jak nie... Esbjerg wyjebany z LE, a Piast w lidzeDorcia pisze:Wg mnie druga połowa to było to samo granie co druga połowa w Esbjerg. Tylko, że Piast to nie Esbjerg.
monisia2812 pisze:RuRek pisze:tragicznie to wyglondo w obronie...
szczewko tyś je tragiczny
Nie chciał zdjać jakiejś opaski czy coś, techniczny kazał mu zdjać i odpowiedział mu w niezbyt parlamentarny sposób. W C+ chyba o tym mówili, albo gdzieś czytałem.Derrios pisze:Za co Giłgołajew dostał żółtą ?
Dorcia pisze:Wg mnie druga połowa to było to samo granie co druga połowa w Esbjerg. Tylko, że Piast to nie Esbjerg.
Przy korzystnym wyniku dla nas w Danii nie wychodziliśmy z połowy a Piasta mogliśmy dobić.
i tym akcentem temat można zamknąćscaneRboy pisze:Pamiętajcie, że szczęście sprzyja lepszym!
Bransoletka raczej, ale chyba frotki jak maja tenisisci na nadgarstkach pilkarze moga miec, bo gdzies widzialem na szpilu.Lukas89 pisze:Nie chciał zdjać jakiejś opaski czy coś, techniczny kazał mu zdjać i odpowiedział mu w niezbyt parlamentarny sposób. W C+ chyba o tym mówili, albo gdzieś czytałem.Derrios pisze:Za co Giłgołajew dostał żółtą ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], koperniol1984, Mikoruch i 55 gości