Ruch II Chorzów
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch II Chorzów
Sciągneli Rzuchowskiego i kaj łon je???!!! to na kij go ściągli?
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
Tomek Fornalik to fajny synek,ale tryner z niego żodyn...
Jest chyba w klubie na takiej samej zasadzie jak Mosór i Gęsior-zero kompetencji, ale mają chody.
Jest chyba w klubie na takiej samej zasadzie jak Mosór i Gęsior-zero kompetencji, ale mają chody.
-
- Kontakt:
Szkoda, że milczałeś jak wiosną notowali serię wygranych.CSL pisze:Tomek Fornalik to fajny synek,ale tryner z niego żodyn...
Zobacz kto teraz gra i jakie mają wzmocnienia z I drużyny. Porównaj skład Ruchu z niedzieli i skład Górnika z niedzieli. Albo z dzisiaj. Większość piłkarzy Polonii grała w II lidze, a u nas kto zagrał? Gdzie oni grali w poprzednim sezonie? Najlepiej krytykować
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
4-1 koniec
Ogladalem ostatnie 35 minut i te mlodziki (bo tam wiekszosc chyba z Juniorow ) bardzo fajnie wygladaja pod wzgledem pilkarskim niestety wiekszosc pojedynkow silowych przegrywaja + nie sa przyzwyczajeni do takiej gry
I jeszcze cos
Ani Martin ani Janik nie wygladali w tym meczu na zawodnikow z ekstraklasy
Nie wiem co z Rzuchowskim moze wlasnie dlatego trener Kocian chce zeby kazdy kto mial wzmocnic druzyne przeszedl testy (przypomne ze przed podpisaniem kontraktu Rzuchowski nie byl sprawdzany przez Kociana na treningu )
Ogladalem ostatnie 35 minut i te mlodziki (bo tam wiekszosc chyba z Juniorow ) bardzo fajnie wygladaja pod wzgledem pilkarskim niestety wiekszosc pojedynkow silowych przegrywaja + nie sa przyzwyczajeni do takiej gry
I jeszcze cos
Ani Martin ani Janik nie wygladali w tym meczu na zawodnikow z ekstraklasy
Nie wiem co z Rzuchowskim moze wlasnie dlatego trener Kocian chce zeby kazdy kto mial wzmocnic druzyne przeszedl testy (przypomne ze przed podpisaniem kontraktu Rzuchowski nie byl sprawdzany przez Kociana na treningu )
Ostatnio zmieniony 6 sie 2014, o 20:02 przez 19gorek20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
z całym szacunkiem,ale seria zwycięstw była za Michalskiego.Jak przyszedł Tomek Fornalik większość meczy przegrali(była jeszcze godka,że specjalnie,żeby czasem nie wejść do drugiej ligi).Elmer pisze:Szkoda, że milczałeś jak wiosną notowali serię wygranych.CSL pisze:Tomek Fornalik to fajny synek,ale tryner z niego żodyn...
Zobacz kto teraz gra i jakie mają wzmocnienia z I drużyny. Porównaj skład Ruchu z niedzieli i skład Górnika z niedzieli. Albo z dzisiaj. Większość piłkarzy Polonii grała w II lidze, a u nas kto zagrał? Gdzie oni grali w poprzednim sezonie? Najlepiej krytykować
I moim postem w zaden sposób nie zamierzałem obrazić Fornalika(o jego umiejętnościach w tym fachu świadczą jego wyniki)
-
- Kontakt:
Przecież to jest 3 liga (w hierarchii czwarta). Rezerwa ekstraklasy??? Więc po co nam te rezerwy, skoro żaden z tych chłopaków myśleć nie potrafi (podania na oślep, byle pozbyć się piłki, brak wychodzenia na pozycje, taktyka?? jaka? technika? jaka?). Wstyd nie tylko za jakośc gry ale za zaanagażowanie. A bramarza ogarniętego też nie da się znaleźć?? to jest nasz 3/4 bramkarz? masakraElmer pisze:CSL pisze:Najlepiej krytykować
Ostatnio zmieniony 6 sie 2014, o 20:08 przez disorder, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Mnie chodzi o początek wiosny, bo jakoś wtedy było cicho na forum. Oczywiście do pierwszej porażkiCSL pisze:z całym szacunkiem,ale seria zwycięstw była za Michalskiego.Jak przyszedł Tomek Fornalik większość meczy przegrali(była jeszcze godka,że specjalnie,żeby czasem nie wejść do drugiej ligi).Elmer pisze:Szkoda, że milczałeś jak wiosną notowali serię wygranych.CSL pisze:Tomek Fornalik to fajny synek,ale tryner z niego żodyn...
I moim postem w zaden sposób nie zamierzałem obrazić Fornalika(o jego umiejętnościach w tym fachu świadczą jego wyniki)
2014-03-22 15:00 III liga, Kolejka 17 Górnik Wesoła (Mysłowice) 0-3 Ruch II Chorzów
2014-03-29 15:30 III liga, Kolejka 18 Ruch II Chorzów 5-1 Szczakowianka Jaworzno
2014-04-05 17:00 III liga, Kolejka 19 Ruch II Chorzów 1-1 LZS Piotrówka
2014-04-13 16:00 III liga, Kolejka 20 Ruch II Chorzów 3-0 Start Namysłów
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
To nie sa żadne rezerwy Ruchu, grać nie potrafia zero myslenia, beztalencia na odludziu
- Yego
No serio nic nie pokazali. W Bytomiu mozna przegrac ale nie w takim stylu i nie taka roznica bramek.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Szczypior, Maciongowski, Brzozowski, Stanisllawski, Wllodarczyk, Kiepura, Wolek
Chorzowski zaciag w Grunwaldzie.
Grunwald w 3 meczach 7 pkt
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Chorzowski zaciag w Grunwaldzie.
Grunwald w 3 meczach 7 pkt
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
Polonii jak na III ligę i dzień (środa) całkiem spora liczba na trybunach 950 osób. No ale jakby nie było to Bytom ma około 70 tysięcy więcej mieszkańców niż Chorzów
- Yego
Na Polonii chyba nie zglaszali nawet imprezy masowej bo to za wysokie koszta
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wesoła defensywa. W 4 szpilach stracili 16 bramek.Odra Opole – Ruch Chorzów 4:1 (3:0)
1:0 Sebastian Deja, 4 min.
2:0 Marek Gładkowski, 18 min.
3:0 Mateusz Gancarczyk, 36 min.
4:0 Marek Gładkowski, 49 min.
4:1 Jakub Sołdecki, 90 min
W 54 min. Majda obronił rzut karny
Ruch: Majda – Konczkowski, Szal, Sikora, Kasrahmet – K. Bobryk (52 Sieb ert), Szczygieł (75 Trojak) – Węgrzyn (46 P. Cheba), Lipski, Siedlik (59 Sołdecki)– Patryk Stefański I; trener: Tomasz Fornalik.
-
Wypierdolcie tego pseudo trenera Tomka Fornalika i niech wraca Michalski.
-
- Kontakt:
nie chcę jakoś szczególnie bronić T. Fornalika i zawodników rezerw ale ta reforma Bońka z niższymi ligami jest debilna i w obecnej 3 lidze śląsko-opolskiej jest kilka mocnych drużyn jak właśnie Opole czy Bytom i dlatego może być ciężko
Batory Fans