Nie! 3 razy w ostatnich 5 latach. Kiedyś o tym wspomniałem, że Ruch nie potrzebuje PE ze sportowego punktu widzenia. Tak sobie myślę, ze drużyna nie daje rady po rozgrywkach pucharowych i zdycha po iluś tam minutach ( dziś po pierwszej połowie). Nie dajemy rady grać co 3-4 dni niestety.Ozor pisze:sam wiesz że sezon konia trafia się razMimo wszystko Ci sami zawodnicy nomen omen sięgnęli po 3 platz w naszej ogórkowej lidze.
To sa przyzwoici piłkarze jak na naszą ligę. Obracamy sie w naszych warunkach, nie Twoimi oczami Premier League![]()
popatrz jacy ludzie grali w tamtych ekipach jakie nazwiska się powtarzają , o tym mówię , o zmianach i wez pod uwagę że ci starsi nie będą w każdym następnym roku lepsi nie będzie taki Zienczuk grał do 70 na ekstraklasowym poziomie.adamo_R pisze:Nie! 3 razy w ostatnich 5 latach. Kiedyś o tym wspomniałem, że Ruch nie potrzebuje PE ze sportowego punktu widzenia. Tak sobie myślę, ze drużyna nie daje rady po rozgrywkach pucharowych i zdycha po iluś tam minutach ( dziś po pierwszej połowie). Nie dajemy rady grać co 3-4 dni niestety.Ozor pisze:sam wiesz że sezon konia trafia się razMimo wszystko Ci sami zawodnicy nomen omen sięgnęli po 3 platz w naszej ogórkowej lidze.
To sa przyzwoici piłkarze jak na naszą ligę. Obracamy sie w naszych warunkach, nie Twoimi oczami Premier League![]()
Wiec skup sie na MC skoro ogorkowy Ruch Ci nie pasi. Jak polsko liga bedzie miec za soba 40 lot profesjonalnego futbolu to mozesz porownywac.Lutz pisze:Już mi sam zaś niy pi***ol o ty PL , bo zaczynosz mi na nerwy działać. Ty sie obracej kaj chcesz, jak to som przyzwoite piłkarze co po 60 minutach dychajom rynkowami to jo sie niy musza na twoja Bundesliga oglondać co by widzieć że tak niy ma. 3 platz w tamtym roku ? Zufal , mieli siła lotać , co sie stało że sie zesrało, że z tych "przyzwoitych" piłkarzy zrobiyli sie wroz nieudaczniki ? Przyzwoity piłkarz mo siła i chynć grać co 3 , 4 dni nawet w Polski ogórkowy lidze, przyzwoity piłkarz niyoduczy sie w przerwie miyndzy rozgrywkami podować bal do kolegi co stoi 3 metry dali nawet w Polski ogórkowy lidze .... teroz już wiym czymu Schalke nigdy meistra niy zrobi, jak myślom takimi kategoriami ja ty ? Minimalizm . Nigdy w życiu.adamo_R pisze:Mimo wszystko Ci sami zawodnicy nomen omen sięgnęli po 3 platz w naszej ogórkowej lidze.Lutz pisze:z takich ludzi jak Helik, Kowalski, Babiarz, Efir, Kuświk , Włodyka etc... niygdy niy bydom przyzwoite piłkarze
To sa przyzwoici piłkarze jak na naszą ligę. Obracamy sie w naszych warunkach, nie Twoimi oczami Premier League
Nastympny nawiedzony, na czym i na kim jo sie mom skupiać to tego z całom pewnościom niy bydziesz ty rozstrzygoł.Wiec skup sie na MC skoro ogorkowy Ruch Ci nie pasi. Jak polsko liga bedzie miec za soba 40 lot profesjonalnego futbolu to mozesz porownywac.
Coś w tym może być, choć z drugiej strony, mają rozegranych więcej meczy, piłkarze powinni lepiej wejść w sezon, powinni lepiej być przygotowani motorycznie i taktycznie, grać z lepszym zrozumieniem. Tak pewnie jest w innych ligachDamian Chmiel (pomocnik Podbeskidzia): (...)
Ruch gra w pucharach, dlatego wiedzieliśmy, że w drugiej połowie na pewno będą słabsi fizycznie. Musiało to wyjść, bo w czwartek grali mecz. Byliśmy na to przygotowani i plan się udał w stu procentach.
oczywiście że się zgadzam jeśli chodzi o wzmocnienia i tu jednak dotykamy finansów które są na tyle kiepskie że nie pozwalają poza nielicznymi wyjątkami na zakup solidnych graczy , dlatego zarząd liczy na łut szczęścia że ktoś taki trafi się z łapanki(patrz gramy tylko polskim składem po czym już może być kto chce).adamo_R pisze:Ozor, to też jest jeden z czynników, które trzeba wziąć pod uwagę. Tak to byli zupełnie inni ludzie. Obracamy się takimi samymi zawodnikami drugi rok, grają przeważnie ci sami. Widać jak na dłoni że to co fajnie funkcjonowało, teraz na obecną chwilę nie gra. To gdzie tkwi błąd ? w przygotowaniu do sezonu, w mentalności, albo z kompletnego wyczerpania po pucharowego. Druga sprawa, zauważmy, ze nie zostaliśmy wzmocnieni, bo chyba sie zgodzisz że trzeba się wzmacniać rok w rok, a nie tylko uzupełniać braki.
Mnie tylko dziwi dlaczego zawsze to działa w drugą stronę. Poza meczem z Legią przed rokiem nie pamiętam żebyśmy wykorzystywali zmęczenie rywala meczem w pucharachHarpo pisze:Damian Chmiel (pomocnik Podbeskidzia): (...)
Ruch gra w pucharach, dlatego wiedzieliśmy, że w drugiej połowie na pewno będą słabsi fizycznie.
cieszę się że udało nam się osiągnąć porozumienie co jak widać tu na forum łatwe nie jestadamo_R pisze:Ozor, finanse finanse, no tak. Jest jak jest, mimo wszystko utrzymujemy sie nadal na powierzchni. Jednak w takim układzie finansowo - organizacyjnym nie przetrwamy dłuższy okres czasu. Prowizorka upadnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], jajo i 48 gości