Bo Gigołajew jeszcze niy ma gotowy, a Rzuchowski jeszcze niy jest fertig .....xprzemo92x pisze:Coś mi sie zdowo że bydymy w ty sezonie z babiarza fest zadowoleniDrugo kolejka ni ma co dramatyzować. Yno czamu gigołajew ni ma w składzie i co tam robi helik ??
po mojemu to zgodzę się z Lutzem ,Helik ma fatalną koordynację ruchową , ale już jednego takiego widziałem Gęsior się nazywał i po czasie się wyrobił nawet na reprezentanta.Helik nie robi jakiś farfocli (jak Stawar czy Skuter), ale jakoś zdecydowanie częściej jego złe ustawienie, spóźnienie jest przyczyną straty bramy niż ewidentny kiks tej dwójki.
Jak by wszyscy , czyli cało 10 grajków tak lotało jak Babi to o cały sezon był bych spokojny .xprzemo92x pisze:Coś mi sie zdowo że bydymy w ty sezonie z babiarza fest zadowoleniDrugo kolejka ni ma co dramatyzować. Yno czamu gigołajew ni ma w składzie i co tam robi helik ??
byl richtichKotlet pisze:Napiszcie tylko czy faktycznie był spalony ? Bo z trybun cięzko było ocenić.
Użytkownicy przeglądający to forum: jajo, krzysiek..., Majestic-12 [Bot], Marciak i 50 gości