Sezon 2014/15
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Sezon 2014/15
"Zarząd czyni starania..." czyli zaś uderzyli do Mańki żeby wyskoczyła z kasy.
- sapacz
Niech zdychają. raz na zawsze i do końca zdychają ku*** z Moskwy.Scypion pisze:"Zarząd czyni starania..." czyli zaś uderzyli do Mańki żeby wyskoczyła z kasy.
Nie czytam"gazety" nie oglądam TVN ,nie akceptuję "górnika zabrze" w Polsce.
-
- Kontakt:
Ale pierwszy mecz wygrali ;]
Swoja droga zebysmy my nie zdechli zaraz po nich ...
Swoja droga zebysmy my nie zdechli zaraz po nich ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
prezes zaboli : Sytuacja powoli staje się krytyczna...
co by nie gadac martwie sie tez o nas przy Smagorowiczu to ...
co by nie gadac martwie sie tez o nas przy Smagorowiczu to ...
- choRzowsko1920
- Kontakt:
Ja proponuje zaglądać do swojego gniazda, a innych mieć głęboko w du... Bo u Nas wcale tak kolorowo nie jest z resztą jak dobrze wiemy..
- radzion
- Kontakt:
Podane dalej przez Krzysztof Brommer
Radek Matusiak @RadekMatusiak 6 min.
Zadzwonił przed chwilą do mnie kumpel,ktory gra w Górniku.Nie dostają pensji od 6 m.Jak to mozliwe,ze taki klub jest dostaje licencję??
-
Ruch zgłosił stadion Piasta na LE ok,ale ciekawe czy już zgłosił stadion Piasta do rozgrywek ekstraklasy by mecze jako impreza masowa rozgrywać ?
Nigdzie o tym się nie pisze murawa nie urosła i nie wiadomo czy urośnie.
Ciekawe czy Ruch się zabezpieczył na następne mecze ligowe ?!
- Yego
Oni licza ze podrosnie, a potem bedzie wielkie NIESTETYarturos2002 pisze:Ruch zgłosił stadion Piasta na LE ok,ale ciekawe czy już zgłosił stadion Piasta do rozgrywek ekstraklasy by mecze jako impreza masowa rozgrywać ?
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
Ja już od dłuższego czasu wyrażam na tym forum swoje niezadowolenie, że (delikatnie mówiąc) dzisiejsi kibice Ruchu są za grzeczni.
1) Robią nas w wała w sprawie stadionu i nie potrafimy nawet uzgodnić jednego stanowiska.
2) W trakcie spotkań policja sobie grzecznie spisuje wyłowionych z wielotysięcznego tłumu ludzi i lepi im mandaty za przechodzenie w niewłaściwym miejscu a tłum to olewa.
3) Zrobili nas w wała w sprawie meczu z Vaduz
4) Robią nas w wała w sprawie meczu z Łęczną
Ponieważ nie jestem w stanie pojąć (uważam, że na nielubianej przez nas Legii byłby już taki dym, że szkoda gadać), więc zadam pytania tak zwanym osobom decyzyjnym z naszego grona i możecie je potraktować jak chcecie:
1) Czy wy czerpiecie jakiekolwiek korzyści z tej sytuacji?
2) Czy może ktoś wam dopłaca na przykład do organizacji wyjazdów z zamian za spokój?
3) Dlaczego od lat nie potrafimy zorganizować żadnej akcji protestacyjnej na meczu, nawet wyjścia z trybun na 15 minut?
4) Dlaczego nie mamy jednego oficjalnego stanowiska w sprawie stadionu, jakiekolwiek by ono nie było, na przykład:
A - chcemy nowego stadionu?
B - popieramy zarząd i chcemy grać na Śląskim?
Jeżeli chcecie, możecie mnie nawet zacząć obrażać, ale ja jako kibic nie mogę pojąć spokojnej postawy innych kibiców. Okręt tonie, ale ważne, że jeszcze te 999 osób może oglądać mecze. I ważne, że mamy wyjazdy.
1) Robią nas w wała w sprawie stadionu i nie potrafimy nawet uzgodnić jednego stanowiska.
2) W trakcie spotkań policja sobie grzecznie spisuje wyłowionych z wielotysięcznego tłumu ludzi i lepi im mandaty za przechodzenie w niewłaściwym miejscu a tłum to olewa.
3) Zrobili nas w wała w sprawie meczu z Vaduz
4) Robią nas w wała w sprawie meczu z Łęczną
Ponieważ nie jestem w stanie pojąć (uważam, że na nielubianej przez nas Legii byłby już taki dym, że szkoda gadać), więc zadam pytania tak zwanym osobom decyzyjnym z naszego grona i możecie je potraktować jak chcecie:
1) Czy wy czerpiecie jakiekolwiek korzyści z tej sytuacji?
2) Czy może ktoś wam dopłaca na przykład do organizacji wyjazdów z zamian za spokój?
3) Dlaczego od lat nie potrafimy zorganizować żadnej akcji protestacyjnej na meczu, nawet wyjścia z trybun na 15 minut?
4) Dlaczego nie mamy jednego oficjalnego stanowiska w sprawie stadionu, jakiekolwiek by ono nie było, na przykład:
A - chcemy nowego stadionu?
B - popieramy zarząd i chcemy grać na Śląskim?
Jeżeli chcecie, możecie mnie nawet zacząć obrażać, ale ja jako kibic nie mogę pojąć spokojnej postawy innych kibiców. Okręt tonie, ale ważne, że jeszcze te 999 osób może oglądać mecze. I ważne, że mamy wyjazdy.
-
- Kontakt:
Ciekawe i trafne spostrzeżenia i pytania Kolego!!!!!!!!
Ciekawe czy ktoś udzieli odpowiedzi na nie?????? 

I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
-
- Kontakt:
Marka Totalizatora Sportowego "Keno" została oficjalnym sponsorem strategicznym rozgrywek T-Mobile Ekstraklasy. Logo pojawi się na wszystkich stadionach najwyższej ligi w Polsce.
- Jestem dumny, że możemy ogłosić nawiązanie współpracy z firmą, która wspiera Polski sport od ponad 60 lat. Marka Ekstraklasa systematycznie zyskuje na wartości. Dowodem tego jest pozyskanie przez Ekstraklasę kolejnego partnera o znanej i lubianej na rynku marce - mówi prezes Ekstraklasy, Bogusław Biszof.
- KENO to bardzo dynamiczna gra, to pozytywne emocje i świetna rozrywka. Podobnie jest z meczami Ekstraklasy. Dlatego właśnie marka KENO pojawi się na polskich stadionach piłkarskich. Stając się Partnerem Strategicznym Ekstraklasy powracamy – po latach nieobecności – do wspierania polskiej piłki nożnej - mówi prezes Totalizatora Sportowego, Wojciech Szpil.
Logo pojawi się na stadionowych bandach reklamowych, reklam 3d na płycie boiska i tzw. "kubikach" w rogach murawy.

-
- Kontakt:
GKS ładnie sezon zaczął
Rośnie nam czarny koń?

-
- Kontakt:
spuchno 

Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
- Kontakt:
Richard z Podbeskidzia to prawie jak Jojko.
http://ekstraklasa.tv/bramki/lechia-pod ... jaca/ksxhd
http://ekstraklasa.tv/bramki/lechia-pod ... jaca/ksxhd
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- radzion
- Kontakt:
fajny gamoń, w następnym meczu juz chyba peskovic bedzie grac ( a czy czasem nastepny mecz nie jest z nami)?