przejeżdzałem pod estakadą. Nic nie wskazywało żeby ktoś skoczyłgerhat pisze:W niedziela nie na porannej prasy ...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Liga Europy
- sapacz
Re: Liga Europy
Nie czytam"gazety" nie oglądam TVN ,nie akceptuję "górnika zabrze" w Polsce.
- Radvan138
- Kontakt:
Moze estakada je poprostu za nisko ...gerhat pisze:W niedziela nie na porannej prasy ...
-
- Kontakt:
Radvan138 pisze:Moze estakada je poprostu za nisko ...gerhat pisze:W niedziela nie na porannej prasy ...
Oni się wszyscy powinni zebrać (radni Chorzowa, MOSIR, wojewoda itd) i skoczyć z korony Stadionu Śląskiego.

-
- Kontakt:
Vaduz przegroł w lidze z FC Thun 0-1, a bramka stracili po karnym... w podstawowym składzie Vaduz cały zagrało 7 zawodników, którzy grali w 1. meczue z Ruchem
-
- Kontakt:
Miejmy nadzieja, ze pochytomy defensywa i na spokoju ich sam przejdymy. Thun w ostatnim sezonie skonczyli na 6 placu na 10.19aRtuR20 pisze:Vaduz przegroł w lidze z FC Thun 0-1, a bramka stracili po karnym... w podstawowym składzie Vaduz cały zagrało 7 zawodników, którzy grali w 1. meczue z Ruchem
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
do Kazachstanu daleko, ale jesli chodzi o poziom pilkarski, to lepiej trafic na Kairat. Z Esbjergiem wydaje mi sie ze nie mamy szans wielkich, z Kairatem 50/50. Poza tym mecz odbyłby sie chyba na tym stadionie, gdzie gralismy z Karagandą. Ale i tak Esbjerg wbije ze 2 Kazachom i lecim do Danii. Ale najpierw Vaduz.....
- Yego
Liga Kazachska juz nie taka slaba jak kiedys, maja juz w tym sezonie 2,125 punktow zdobytych do rankingu Uefa a Polska dopiero 0,375. W tamtym roku Polska miala 3,125 tyle samo co Kazachowie
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gerhat
Tyś jest bliżyj, może mosz jakieś lokalne wiadomości bo kolejny dzień minął i nic... się nie stało?
Tyś jest bliżyj, może mosz jakieś lokalne wiadomości bo kolejny dzień minął i nic... się nie stało?
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wczoraj rozmawiałem ze znajomym ksiedzem, żadnych samobójców w ostatnim czasie w Chorzowie nie było
- ch-R
Pierwszy mecz ligowy u siebie gramy w Gliwicach - impreza nie masowa. By ich wszystkich uj strzelił !
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Radvan138
- Kontakt:
Ciekawe jak pochytaja sprawa z karnetami ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak to jak, to oczywiste - wszyscy karnetowicze stają na estakadzie i selekcja
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a namaszczenia i tak by nie byłogerhat pisze:wczoraj rozmawiałem ze znajomym ksiedzem, żadnych samobójców w ostatnim czasie w Chorzowie nie było

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dostanemy kara za Pogoń, zamknięcie młyna i 10 i ci karnetowicze co maja na te sektory zostają w doma, a VIP z górnej się bawiRadvan138 pisze:Ciekawe jak pochytaja sprawa z karnetami ...

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
a co "10" takiego zrobiła meczu z Pogonią. A co jeśli w zeszłym sezonie miałem karnet na np. sektor 5, a w tym kupiłem na "8" - to dlaczego mam cierpieć skoro mnie tam nie było?heli pisze:dostanemy kara za Pogoń, zamknięcie młyna i 10 i ci karnetowicze co maja na te sektory zostają w doma, a VIP z górnej się bawiRadvan138 pisze:Ciekawe jak pochytaja sprawa z karnetami ...
Ja wiem, że tu jest śmiech przez łzy, ale ktoś dał dupy po całości, a jak zawsze oberwą niczemu winni kibice