Liga Europy
-
- Kontakt:
Re: Liga Europy
Tyz chciolem zoboczyc tyn szpil ..... czekolech na to jak sie skonczyl sezon , pomyślołech fajnie zaś przygoda a tu ciul ... jakies ci*** zj***li fajne swieto w chorzowie , człowiek by wiedziol to by kupił tiket pryndzy .... mom ino nadzieja że szpile reszta bydzie na cichej , bo nie po to kupowołech karnet żeby do gliwic jezdzic ....
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przeprosić to sie muszymy sami siebie że jesteśmy ciulami których wszyscy robią jak chcą. Nikt sie nie interesuje tym począwszy od miasta, klubu (oprócz Kociana i kapitana drużyny), stowarzyszenia, PF i uj wie kogo jeszcze.
Kiedyś to było nie do pomyślenia i przy takich historiach jak szpil dla 999 czy zajebanie przez klub kasy za wyjazd do Wrocławia było jeden za wszystkich, wszyscy za jednego a teraz liczy się królik i znajomi królika. Do tego Ikarus i zista. Królik stawia wybranym.
Kiedyś to było nie do pomyślenia i przy takich historiach jak szpil dla 999 czy zajebanie przez klub kasy za wyjazd do Wrocławia było jeden za wszystkich, wszyscy za jednego a teraz liczy się królik i znajomi królika. Do tego Ikarus i zista. Królik stawia wybranym.
-

-
- Kontakt:
Cza sie z z gerhatem zgodzic w kwestii o kery pisze. Kiedys cos takiego by nie przeszlo. Bylby rozpizdziel ze szkoda godac. A teraz cisza i spokoj. Jawnie w bioly dzien wszyscy na okolo jebiom nos w dupa, a my ze spuszczona gowa przytakujemy. Podobnie ze stadionem. Manifestacja sie skonczyla, petycja z zadaniami odnosnie stadionu Kotali wreczono, dziennikarze, wszysko w swietle fleszow. Od tego czasu cisza jak makiem zasiol. Zadecydowali za Nos w kwestii SS i teraz zaczyno sie ta decyzja juz chepac. Nie ma ani Slaskiego ani Cichej. Kiedys nie do pomyslenia. Podobnie z jutrzejszym szpilem. Abo jadymy wszyscy do Gliwic abo nie jedzie nikt. Byla by decyzja z gory i wszyscy by sie do tego podporzadkowali.
-
- Kontakt:
W sumie walić to że gramy w Gliwicach, abyśmy zagrali tam tak, jak podczas ostatnich dwóch wizyt.

-
- Kontakt:
Jesli ma ktos bilet odsprzedac to prosze o kontakt na priv .
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bydzie kajs mecz w TV?
-
- Kontakt:
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Będzie. Więcej info wkrótce - Ruch Chorzów na twitterzeLukas89 pisze:Na dzień dzisiejszy nie.Adi-Żory pisze:Bydzie kajs mecz w TV?
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
-
Ja chyba na TVS:)Bedzie transmisja internetowa i tyle.
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gerhat pisze:Przeprosić to sie muszymy sami siebie że jesteśmy ciulami których wszyscy robią jak chcą. Nikt sie nie interesuje tym począwszy od miasta, klubu (oprócz Kociana i kapitana drużyny), stowarzyszenia, PF i uj wie kogo jeszcze.
Rafal1920 pisze:Cza sie z z gerhatem zgodzic w kwestii o kery pisze. Kiedys cos takiego by nie przeszlo. Bylby rozpizdziel ze szkoda godac. A teraz cisza i spokoj. Jawnie w bioly dzien wszyscy na okolo jebiom nos w dupa, a my ze spuszczona gowa przytakujemy. Podobnie ze stadionem. Manifestacja sie skonczyla, petycja z zadaniami odnosnie stadionu Kotali wreczono, dziennikarze, wszysko w swietle fleszow. Od tego czasu cisza jak makiem zasiol. Zadecydowali za Nos w kwestii SS i teraz zaczyno sie ta decyzja juz chepac. Nie ma ani Slaskiego ani Cichej. Kiedys nie do pomyslenia. Podobnie z jutrzejszym szpilem. Abo jadymy wszyscy do Gliwic abo nie jedzie nikt. Byla by decyzja z gory i wszyscy by sie do tego podporzadkowali.

Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trudno sie z tym nie zgodzic.