Liga Europy
-
- Kontakt:
Re: Liga Europy
A ja kupiłem bilet w nocy z nd na pn o 0:14 - co teraz? 

-
- Kontakt:
Parafrazując "Misia": Najbliższy czynny stadion - we WrocławiuH778 pisze:A ja kupiłem bilet w nocy z nd na pn o 0:14 - co teraz?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- jaRo 1920
- Kontakt:
Piłkarze zapierda**** cały sezon. My ich wspieramy jak możemy cały sezon. Na samym końcu okazuje się, że banda nieodpowiedzialnych ludzi w momencie niszczy to co zostało wywalczone dla Chorzowa i puchary europejskie będą rozgrywane w Gliwicach. Straty finansowe jakie teraz będą to jedno. Gorsze jest to, że jaki sponsor będzie chciał przyjść i sponsorować klub jak widzi takie rzeczy i to się będzie ciągnąć bo nikt o tym nie zapomni. Miejcie honor ludzie...

-
Prośba do tych co rezygnują, nie oddowejcie biletów do klubu tylko odsprzedejcie innym żeby data na doładowaniu była do 13.07
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- mpapmp
- Kontakt:
A jak jo nie mom karty kibica ino bilet i kartnet to welza czy musza jakoś karta kibica wyrobić? Bo już som nie wiem...

-
- Kontakt:
wleziesz, byle mos potwierdzenie, ze kupiłs biletmpapmp pisze:A jak jo nie mom karty kibica ino bilet i kartnet to welza czy musza jakoś karta kibica wyrobić? Bo już som nie wiem...

- radzion
- Kontakt:
kozdy kto kupil bilet wlezie, ponoc momy siedziec na prostej,
bedzie pewnie jeszcze info co i jak z wyjazdem, czy pojadymy kolumna czy na wlasno reka kozdy
bedzie pewnie jeszcze info co i jak z wyjazdem, czy pojadymy kolumna czy na wlasno reka kozdy
- ch-R
Osobiście oczekuję wyjazdu na koszt klubu lub UM .radzion pisze:kozdy kto kupil bilet wlezie, ponoc momy siedziec na prostej,
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Obejrzy się gdzieś czwartkowy mecz na necie?
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I jeszcze powinni piłkę z autografami dorzucić, oraz coś ciepłego na ząb.ch-R pisze:Osobiście oczekuję wyjazdu na koszt klubu lub UM .radzion pisze:kozdy kto kupil bilet wlezie, ponoc momy siedziec na prostej,
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepiej to nowy stadion wybudowacspyru pisze:I jeszcze powinni piłkę z autografami dorzucić, oraz coś ciepłego na ząb.ch-R pisze:Osobiście oczekuję wyjazdu na koszt klubu lub UM .radzion pisze:kozdy kto kupil bilet wlezie, ponoc momy siedziec na prostej,
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
sam żech trefioł na ciekawo opinia o tyj całyj sytuacji: http://blogoryzyku.blogspot.com/2014/07 ... zowie.html
-
- Kontakt:
czy ten mecz będzie gdzieś w tv ?, jak wogóle wyglądaja prawa do transmisji na mecze eliminacyjne, bo to chyba klub je posiadał czy nie?
-
- Kontakt:
zoden mecz 2 rundy LE nie bydzie transmitowany zodno stacja nie kupila prawmiechowiner13 pisze:czy ten mecz będzie gdzieś w tv ?, jak wogóle wyglądaja prawa do transmisji na mecze eliminacyjne, bo to chyba klub je posiadał czy nie?
-
- Kontakt:
niy bydzie...miechowiner13 pisze:czy ten mecz będzie gdzieś w tv ?, jak wogóle wyglądaja prawa do transmisji na mecze eliminacyjne, bo to chyba klub je posiadał czy nie?
ze Super Expressu:
- Rozmawialiśmy z kilkoma telewizjami, a także pośrednikami typu Sportfive, jednak nikt nie był zainteresowany wykupieniem praw do naszego meczu. Drugiej rundy Ligi Europejskiej z naszym udziałem na pewno nie będzie w telewizji - powiedziała w rozmowie z eurosport.onet.pl Donata Chruściel, rzeczniczka prasowa Ruchu Chorzów.
Wszystko przez względy finansowe. Polskie telewizje nie są zainteresowane transmitowaniem meczu Ruch Chorzów - FC Vaduz, gdyż nie da się na tym zarobić.