Ruch II Chorzów
- SODA
Re: Ruch II Chorzów
takich szkodników jest wiele ale że by do jakiegoś króla porównywac
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W III lidze będzie wystepowac 20 zespołow.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kurrr.... nawet rezerwy musza grac szpil na wyjezdzie ze szczewami latem, a u siebie pod koniec listopada

- Yego
Chyba poleci minimum 8 druzyn plus to co spadnie z II ligii do naszego okregu, bo za rok ta liga ma miec 16 zespolow a 4 druzyny awansuja z IV lig.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
Ale Polonie Bytom mamy u siebie 6 sierpnia!
-
- Kontakt:
Trzeba wysłać petycje żeby ten mecz był imprezą masowąCOBRA pisze:Ale Polonie Bytom mamy u siebie 6 sierpnia!

-
- Kontakt:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7499.htmlYego pisze:Chyba poleci minimum 8 druzyn plus to co spadnie z II ligii do naszego okregu, bo za rok ta liga ma miec 16 zespolow a 4 druzyny awansuja z IV lig.
z tego wynika, że na pewno 5 leci
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Wiadomo po bilety na rezerwy? mam nadzieje że już nie po 10zł bo to wysoka cena i na pare meczy m.in z Polonią Bytom, GKSem Jastrzębie trzeba by było zrobić imprezy masowe 

-
- Kontakt:
K...a następny.morcin1 pisze:Wiadomo po bilety na rezerwy? mam nadzieje że już nie po 10zł bo to wysoka cena i na pare meczy m.in z Polonią Bytom, GKSem Jastrzębie trzeba by było zrobić imprezy masowe
Dopłacą Ci...
Marek Zieńczuk:
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.
- Kibice nam bardzo pomogli i po raz kolejny swoją postawą pokazali, że jedynej rzeczy, której w Chorzowie brakuje, jest stadion z prawdziwego zdarzenia. Atmosfera, którą potrafią stworzyć na wyjazdach może być niczym, w porównaniu z tym, co będą potrafili stworzyć na własnym stadionie.
-
- Kontakt:
ponoc bydzie promocja - 9,99morcin1 pisze:Wiadomo po bilety na rezerwy? mam nadzieje że już nie po 10zł bo to wysoka cena i na pare meczy m.in z Polonią Bytom, GKSem Jastrzębie trzeba by było zrobić imprezy masowe

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Moge byc grosik winna?"robotrix pisze:ponoc bydzie promocja - 9,99morcin1 pisze:Wiadomo po bilety na rezerwy? mam nadzieje że już nie po 10zł bo to wysoka cena i na pare meczy m.in z Polonią Bytom, GKSem Jastrzębie trzeba by było zrobić imprezy masowe
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
- Yego
nie wierze ze zrobia imprezy masowe bo koszta takiej imprezy sa od razu duzo wyzsze (ochrona itp.), czyli zeby sie oplacilo musi byc te 2000 ludzi na meczu.morcin1 pisze:Wiadomo po bilety na rezerwy? mam nadzieje że już nie po 10zł bo to wysoka cena i na pare meczy m.in z Polonią Bytom, GKSem Jastrzębie trzeba by było zrobić imprezy masowe
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kolejny kandydat do debiutanta rokumorcin1 pisze:Wiadomo po bilety na rezerwy? mam nadzieje że już nie po 10zł bo to wysoka cena i na pare meczy m.in z Polonią Bytom, GKSem Jastrzębie trzeba by było zrobić imprezy masowe