Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Pavlique
-
Kontakt:
łon nawet mo wyglond taki jaki mo mieć...

I'm a man who walks alone
-
volek
-
Kontakt:
A co z tym Bartnikiem?Temat juz całkowicie upadł?Dzis grał w poznańskiej Arenie w Lotto Cup w barwach gieksy.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
AndRe
-
Kontakt:
I niech tam gra dalej 8)
Jest cienki jak dupa weza , opinia kibica Gks
Brac tego Kuczme , Unierzynski tez niezle zagral w sparolu.To plus Mrozek , Mosor , Bartos , Pokladowski i Balul powinno starczyc
Wczoraj jak ogladalem Kaczorowskiego to zatesknilem za Linesem
Co sie z nim dzieje??
-
Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
AndRe pisze:I niech tam gra dalej 8)
Jest cienki jak dupa weza , opinia kibica Gks
Eee tam AndRe - wierzysz jakiemuś gieksiarzowi
Pamietam Bartnika z czasów 2 ligowego Hetmana- dał się poznać jako bardzo dobry obrońca. Jesliby się angazował w Ruchu tak jak kilka lat wcześniej w Zamościu, to sądze,że byłby to bardzo solidny filar w naszej drużynie 8)
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Alex Kuczma ruuuuleeezzz !!!! 8)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
-
szymczyk
Czy ktoś wie co jest z tym Kuczmą miał podpisać kontrakt i nic sprawa ucichła.
A co do Edwarda Stanforda to coś mi sie nie chce wierzyć zeby groł w Ruchu, to w ogóle strasznie zamieszana sprawa wszyscy piszą ze jest wyporzyczony a dalej gro w rezerwach Legi.
Pożyjemy zobaczymy kto wie może pan Ziętek ma jeszcze jakieś układy w Legi i bedziemy mieć angola w kadrze

-
stan01
-
Kontakt:
Kurde, obiecol zech sie, ze juz niy byda wiyncy dyskutowol, ale niy wytrzymol zech. Nojlepi wyciepcie wszystkich prawdziwie Niybieskich naszych chopcow czyli hanysow w Ruchu i zastapcie ich gorolami z warszawki, sosnowca, itp. No i na dodatek trza przyjac jesce ze dwoch asfaltow. Powstanie nowy GKS Chorzow - GOROLSKI KLUB SPORTOWY. Po hu* te hasla: " TO MY NAROD SLASKI", " LICZY SIE HONOR I TRADYCJA" i inne tego typu? Czy tu na Slasku niy ma chopcow kere wiedza co te jest fusbal? Kaj jest te kilkanoscie druzyn juniorow???
Rozumia, ze na dziyn dzisiejszy sami moze niy domy rady wlyz do 1 ligi, wtos obcy by sie przydol i takich juz chyba momy - dzieki im za to. Ino niy rozumia po co tyn obecny "zaciag" prawie emerytow.
Niy mom zamiaru lobrazic kogokolwiek spoza Slaska, a tym bardzi sympatykow NIYBIESKICH.
A teraz mozecie mnie zj***c - bez odpowiedzi.
-
HBSiwy
-
Kontakt:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
Pavlique
-
Kontakt:
Whehehe Stan 01 prowda jest tako że zdo mi sie co niy ma i trza zacion za wisłom i brynicom robić; tako jest teroski rzec, a jak som modzi "nasi" to grajom teroski w altrajchu - np Pitry; niy wiym wto jest tymu winiyn ale tak to juz jes..
a żeby trocha pieroństwa wciepnonć do gorka to powiym ze i działacze tyż powinni być stond ale na jednym stond my sie już przejechali fest a fest...

:lol:
a jo dociepna drugigo biyra 8)
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
› 21-letni pomocnik Legii Eddie Stanford przechodzi na pół roku do Ruchu Chorzów. Śląski klub zapłaci za wypożyczenie 50 tysięcy złotych. - Wreszcie będę grał "o coś" - mówi Stanford. - Ruch chce walczyć o awans. W rezerwach Legii nie ma żadnej stawki, bo i tak nie mogą one awansować do II ligi - tłumaczy piłkarz.
Anglika do Ruchu ściąga dyrektor klubu, Krzysztof Ziętek. Stanforda trener Jerzy Wyrobek chce zobaczyć w środowym sparingu z Zagłębiem Sosnowiec.
Ja wiem że Fakt to tylko Fakt, ale o tym gościu sie mówi od dawna. zobaczymy....
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
f@n
cieszyłbym sie gdyby Eddi okazał się wzmocnieniem,a za***iście by było gdyby ta drużyna zatrybiła i zrobiła dobry wynik czyli 12 pkt w pierwszych 5 ciu meczach.
Boże chroń Ruch Chorzów!
-
MiG29
hm... Dorosa i Poledicy też nie chcą w Legii... w Pogoni też...
-
USH
-
Kontakt:
f@n pisze:cieszyłbym sie gdyby Eddi okazał się wzmocnieniem,a za***iście by było gdyby ta drużyna zatrybiła i zrobiła dobry wynik czyli 12 pkt w pierwszych 5 ciu meczach.
Boże chroń Ruch Chorzów!
no to by knajpy na piotRowicach zarobiły :lol:
-
maRtol
f@n pisze:cieszyłbym sie gdyby Eddi okazał się wzmocnieniem,a za***iście by było gdyby ta drużyna zatrybiła i zrobiła dobry wynik czyli 12 pkt w pierwszych 5 ciu meczach.
Boże chroń Ruch Chorzów!
zoboczysz 12 pkt bydzie w pierwszych 4 meczach a jak nie to co najmniej 10
-
Pavlique
-
Kontakt:
Mariusz Unierzyski, 31-letni obrońca, który zagrał w sobotnim sparingu Ruchu z Rozwojem Katowice (1:0), zagra także w środowym sparingu z Zagłębiem w Sosnowcu. - Chcę go obejrzeć jeszcze raz. To ciekawy zawodnik, myślę, że mógłby nam pomóc - mówi Jerzy Wyrobek, szkoleniowiec "niebieskich". W kadrze chorzowskiego klubu nie znajdzie się raczej miejsce dla Łukasza Antczaka z Zagłębia. - Miał być w sobotę, a nie przyjechał. Dla mnie zachował się niepoważnie - dodaje szkoleniowiec. Trener nie jest też przekonany do testów Tomasza Twardawy (również Zagłębie). - Nie znam chłopaka, dawno nie widziałem go na boisku - mówi.
Wyrobka martwi uraz Pawła Sibika, który narzeka na ból w kolanie. - Mam nadzieję, że to nic poważnego i nie zakłóci przygotowań do sezonu - tłumaczy. O normalnych przygotowaniach na pewno może zapomnieć Dariusz Mrózek. Obrońca Ruchu po zabiegu artroskopii kolana chodzi na razie o kulach. Przerwa w treningach może trwać nawet sześć tygodni.
Dodajmy, że dziś do Chorzowa ma przyjechać 20-letni pomocnik Eddie Stanford. Anglik w rundzie jesiennej był zawodnikiem Legii Warszawa. Być może chorzowscy działacze podpiszą z nim kontrakt.
No cóż jedyn szpil co poniykftorzy zagrali i juz sie rozklekotali... :?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości