Nie mam nowych informacji co do niego, ale ja bym go na poważnie nie brał. Jak dla mnie nie ma umiejętności żeby do Ruchu przyjść. Ale może jakies kontakty ma i chce sie wyszkolić lepiej, a za jakis czas coś nam da ? Na chwile obecną nas nie wzmocni na pewno jak dla mnie.19aRtuR20 pisze:a cos wiyncy wiysz o nim moze?FC_Radlin pisze:Daniel Szczepan - Radliniok.
Transfery - Lato 2014
- FC_Radlin
- Kontakt:
Re: Transfery - Lato 2014
Nie jestem oficjalnym profilem Niebieskiego Radlina! 

-
- Kontakt:
nawet jakby przyszedl to by na pewno byl sprowadzony do rezerwFC_Radlin pisze:Nie mam nowych informacji co do niego, ale ja bym go na poważnie nie brał. Jak dla mnie nie ma umiejętności żeby do Ruchu przyjść. Ale może jakies kontakty ma i chce sie wyszkolić lepiej, a za jakis czas coś nam da ? Na chwile obecną nas nie wzmocni na pewno jak dla mnie.19aRtuR20 pisze:a cos wiyncy wiysz o nim moze?FC_Radlin pisze:Daniel Szczepan - Radliniok.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czyli podejście nr 2 Kujawy w Ruchuniebiescy.pl pisze:Sztab szkoleniowy Ruchu Chorzów przez najbliższe dni będzie się przyglądał napastnikowi Rafałowi Kujawie. Wychowanek ŁKS-u Łódź przez ostatni rok występował w pierwszoligowej Termalice, dla której rozegrał 26 meczów i strzelił 7 goli.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
oby się nie dostał i oblał testy tak jak rumun
Efir wczoraj pisał, że jedzie do Chorzowa. Ciekawe tylko, czy go "kupujemy" czy to wypozyczenie.

- radzion
- Kontakt:
chyba wypozyczenie i juz klepniete, sam Michał pisał ze juz sie pakuje, a wypozyczenie bo dopiero 16 maja podpisal nowy kontrakt z legia, chlopak ma ponoc wielki talent, kibice legii pozytywnie sie o nim wypowiadaja, chcieliby zeby jeszcze u nich zagral, problemem moze byc tylko jego sklonnosc do urazow, juz chyba 2 albo 3 razy mial zerwane wiezadla
-
- Kontakt:
Kujawa jest przecietny po co nam taki grajek?
-
- Kontakt:
Moze i przecietny ale jak by miol 25 meczy i 20 bramek to by wyladowal w Amice albo Legi proste ... Piech tez byl przecietny Kuswik tez nie jest rewelacjom jak dla mnie ... chodz tyn sezon chyba najlepszy w jego karierze .... nie stac nos na zawodnikow co ciulaja po 15 torow a i nie wiadomo czy by sie sprawdzil w ekstraklasie Kocianowi trzeba zaufac i tyle on decyduje .....
Przyjechali juz te warszawioki .? Czy poczatek tygodnia ale kierego zapomnieli pedziec
za 2 tydnie
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Przyjechali juz te warszawioki .? Czy poczatek tygodnia ale kierego zapomnieli pedziec
za 2 tydnie

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kujawa miał być za Jankesa, ale ten jednak został i transfer nie doszedł do skutku. Teraz ma większe szanse 

-
- Kontakt:
Byli warszawioki i był Kujawa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no ja ale on to pisoł wczorej patrząc po dacie i niby więcej mioł napisać dziś, a dziś nic nie ma jużradzion pisze:chyba wypozyczenie i juz klepniete, sam Michał pisał ze juz sie pakuje, a wypozyczenie bo dopiero 16 maja podpisal nowy kontrakt z legia, chlopak ma ponoc wielki talent, kibice legii pozytywnie sie o nim wypowiadaja, chcieliby zeby jeszcze u nich zagral, problemem moze byc tylko jego sklonnosc do urazow, juz chyba 2 albo 3 razy mial zerwane wiezadla
https://pl-pl.facebook.com/MichalEfirFanpage
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Wszystko wskazuje na to, że 22-letni napastnik w nadchodzącym sezonie będzie wypożyczony z Legii do Ruchu. Jeśli badania medyczne pójdą zgodnie z planem, to w środę podpisze kontrakt z chorzowianami.
- Chyba wszyscy już wiedzą, że pakuję walizki, wrzucam meblościankę i tapczan na przyczepkę i odjeżdżam w stronę Śląska. Idą zmiany... - napisał na swoim profilu na Twitterze napastnik Legii.
- Straciłem dużo czasu z powodu kontuzji. Dla mnie w tej chwili najważniejsza jest gra, dlatego zdecydowałem się na wypożyczenie - powiedział warszawa.sport.pl legionista.
Efir do zespołu Ruchu najprawdopodobniej zostanie wypożyczony do końca sezonu. Dodatkowo zespół z Chorzowa chciałby sobie po tym czasie zapewnić opcję pierwokupu piłkarza.
- Chyba wszyscy już wiedzą, że pakuję walizki, wrzucam meblościankę i tapczan na przyczepkę i odjeżdżam w stronę Śląska. Idą zmiany... - napisał na swoim profilu na Twitterze napastnik Legii.
- Straciłem dużo czasu z powodu kontuzji. Dla mnie w tej chwili najważniejsza jest gra, dlatego zdecydowałem się na wypożyczenie - powiedział warszawa.sport.pl legionista.
Efir do zespołu Ruchu najprawdopodobniej zostanie wypożyczony do końca sezonu. Dodatkowo zespół z Chorzowa chciałby sobie po tym czasie zapewnić opcję pierwokupu piłkarza.
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Leszek Błażyński
Marek Zieńczuk bliski pozostania w Ruchu. Umowę już zaakceptował, ale brakuje jeszcze podpisu.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
Zieniu, Malina i Surma to sa ludzie, dzieki ktorym ukladanka z mlodych bedzie sie trzymac kupy.
Jesli chcemy aspirowac do bycia czolowka ligi, nie mozemy na dluzsza mete ogrywac ludzi legii. Ostatnie lata to rywalizacja ze szczewami, a na legie w zasadzie lejemy, ale bycie w czolowce wymaga patrzenia na nich jak na konkurenta nie mniejszego jak szczewuski. No chyba, ze tradycyjnie po podium bedziemy walczyc jak lwy o utrzymanie.
Jesli chcemy aspirowac do bycia czolowka ligi, nie mozemy na dluzsza mete ogrywac ludzi legii. Ostatnie lata to rywalizacja ze szczewami, a na legie w zasadzie lejemy, ale bycie w czolowce wymaga patrzenia na nich jak na konkurenta nie mniejszego jak szczewuski. No chyba, ze tradycyjnie po podium bedziemy walczyc jak lwy o utrzymanie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- atleticomadryt
- Kontakt:
Z trojki Z-M-S, to Zieniu wyglada na pilkarza majacy najwiekszy problem z wydolnoscia i wytrzymaloscia podczas meczow.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Na jaki podstawie niykiere osoby twierdzom ze bydymy grac o utrzymanie? Bo co puchary? Buahahaha