Ja nie wiem czy to są bzdety.... Moim zdaniem to jest duży problem jeśli perełki odpływają na zachód bo w Polsce nie ma perspektyw na lepsze wyszkolenie. Dokładnie chodzi o poziom wyszkolenia.SODA pisze:ale o kim my godomy teraz ,temat jest o transferach a niy o jakiś bzdetach
Transfery - Lato 2014
-
- Kontakt:
Re: Transfery - Lato 2014
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Życzę sobie aby Makita był tak dobry jak produkty z tej firmy
a ryzyko z połamanym Elfirem było warte pieniędzy na niego wyłożonych o Skabie się nie wypowiadam niech pokaże co umie byle lepiej jak było do tej pory.
Reszta to raczej zaciąg do rezerwy.

Reszta to raczej zaciąg do rezerwy.
-
- Kontakt:
Efir jak sie nie polamie to odpali na 90% tak sie go juz nachwalono.Ale wlasnie ... jak sie nie polamie.Mikita jezdziec bez glowy troche tylko jak znam nasza lige to moze wystarczyc jak go Janek dobrze wkomponuje.Rzuchowski wielka niewiadoma, Ceglarz wielka niewiadoma.Jednak wole takie niewiadome niz wiadomych Zajacow i Kikutow czy Panki.Wiadomo mianowicie, ze beda chcieli od 30 tys zl w zwyz na miesiac i beda sie za ta kase opier ... .
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Yego
Skaba w wywiadzie:

Ale jak bedzie dawal z siebie wszystko to moze nawet Wodzislaw byc dzielnica Rybnika.
On juz dlugo nie byl chyba w rodzinnych stronach.Przeprowadzam się do Czyżowic, które są 5 km za Wodzisławiem. Kupiłem tam dom i tam będziemy mieszkać. Nie jestem z samego Rybnika tylko z jednej z dzielnic, a dokładnie z Niewiadomia, która w całości sympatyzuje z Ruchem. Drugą taką dzielnicą jest Radlin, która także jest bardzo niebieska.

Ale jak bedzie dawal z siebie wszystko to moze nawet Wodzislaw byc dzielnica Rybnika.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- mpapmp
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Yego pisze:Skaba w wywiadzie:On juz dlugo nie byl chyba w rodzinnych stronach.Przeprowadzam się do Czyżowic, które są 5 km za Wodzisławiem. Kupiłem tam dom i tam będziemy mieszkać. Nie jestem z samego Rybnika tylko z jednej z dzielnic, a dokładnie z Niewiadomia, która w całości sympatyzuje z Ruchem. Drugą taką dzielnicą jest Radlin, która także jest bardzo niebieska.
Radlin otrzymał prawa miejskie w 1954. W 1975 Radlin włączono do Wodzisławia Śląskiego. 1 stycznia 1997 ponownie się uniezależnił, jednak dawne dzielnice Radlin Dolny i Górny, tworzące razem tzw. Radlin II, pozostały w granicach administracyjnych Wodzisławia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z Twittera:
Dzisiaj na treningu Ruchu pojawi się dwóch nowych bramkarzy. Skaba, który już podpisał umowę i walczący o angaż Semir Bukvić z Warty Poznań
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Napastnik z... 2 ligi rumuńskiej.Na dzisiejszym treningu pojawią się kandydaci do gry w Ruchu - Semir Bukvić, Cristian Cristea i Michał Szewczyk.
http://www.transfermarkt.de/cristian-cr ... eler/60698
A Szewczyk na testach-prawidłowo, niech Kocian oceni jego umiejętności
-
- Kontakt:
26-letni rumuński napastnik Cristian Cristea rozpoczął testy w Ruchu Chorzów.
Ostatnio występował w Farulu Constanța, w którym wiosną wystąpił w pięciu spotkaniach. W przeszłości Cristea grał m.in. we Francji (juniorzy Le Mans UC 72), Włoszech (AC Cesena, US Triestina Calcio, SS Juve Stabia) i Australii (Southern Stars FC). Ma na swoim koncie występy w juniorskich reprezentacjach swojego kraju.
szrot. czekamy na kolumbijczyka, chyba, ze jest na mundialu...

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bydymy miec dwa składy jedyn na liga drugi na puchary ☺
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Agenci pociskają zardzewiałych kopaczy, ale jest przecież Mirek Mosór, on sie zna na rzeczy i byle kogo nie wezmie....
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
no ja w pucharze Polski też ktoś musi grać, a najlepsi się skupią na walce o mistrza, recht.
Cristea przez ostatnie dwa lata zaliczył 5 klubów ? jest taki słaby, że nikaj nie uczymoł się dłużej, abo jakiś alkoholik lub z innymi pozasportowymi wadami?
filmik sprzed dwóch lat
Baban też mioł być gwiazdą.
Cristea przez ostatnie dwa lata zaliczył 5 klubów ? jest taki słaby, że nikaj nie uczymoł się dłużej, abo jakiś alkoholik lub z innymi pozasportowymi wadami?
filmik sprzed dwóch lat
Baban też mioł być gwiazdą.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, o 14:19 przez miechowiner13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Przede wszystkim jest Jan Kocian. On na pewno szrotu nie weźmie, a bez akceptacjii trenera transferu/kontraktu nie będzie. Co z tego, że testują? testy odbywają się w każdym klubie i chyba nikt nie robi tragedii.Slawko pisze:Agenci pociskają zardzewiałych kopaczy, ale jest przecież Mirek Mosór, on sie zna na rzeczy i byle kogo nie wezmie....
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, o 14:19 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dodatkowi pilkarze sie przydadza, bedzie wieksza rotacja z skladem, bo praktycznie non stop byla jedna i ta sama jedenastka
Czuja że bedziemy w tym sezonie mocniejszym zespołem niz w poprzednim
Czuja że bedziemy w tym sezonie mocniejszym zespołem niz w poprzednim
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, o 14:22 przez Harry1990, łącznie zmieniany 2 razy.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
- oberschlesien1920
- Kontakt:
Panowie bedziemy walczyc na trzech liniach frontu.PE,PP i EX.
Hej Ruchu nasz, kochany nasz,
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
nie zawiedź nas, nigdy nie opuścimy Cię,
i pokaż wszystkim, że Cię stać,
zaufaj nam, nie będzie źle.
gerhat pisze:Dobra robota Elmer![]()
Rok temu Kopel i jego giermkowie mówili nowy stadion na Cichej zdecydowanie TAK, teraz mówią zdecydowanie NIE.
Oto obraz politycznej hipokryzji, ściemy i gierek tych ludzi bez zasad.