Transfery - Lato 2014
-
- Kontakt:
Re: Transfery - Lato 2014
Tylko mnie ciekawi jedno. I Szewczyk i Efir i Mikita, mają chyba ważne kontrakty. A mają przyjść transferem definitywnym, a w jakimś wywiadzie Smagor mówił, że tylko wolnych zawodników będziemy brać. Coś mi tu nie gra..
-
- Kontakt:
Szewczyk jest chyba wolny
Efir i Mikita (jeśli wypoli, że obaj definitywnie) to pewnie za drobne, ale z procentem od nastepnej sprzedazy albo opcja odkupu

- Radvan138
- Kontakt:
grac to onu umieja, ino kaj maja grac ? w legii placu do nich niema. legia mo za szeroko kadra obocenie.FredyKruger pisze:Ja sie nie wtrącam, bo bo nic mi nie wiadomo o tych piłkarzach z Legii. Byle nie było tak, ze ich dopiero trzeba bedzie uczyc grać w piłke na odpowiednim poziomie. Gdyby było tak ze sa dobrzy to Legia by ich nie oddała - w bajki nie wierzę.
zoboczmy, mom nadzieja ze ino na tym skorzystomy
-
- Kontakt:
Jeśli oba transfery dojdą do skutku to w Ruchu będzie jeden z najbardziej obiecujących ataków ligi.. Trzymam kciuki 
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

-
- Kontakt:
Oby teraz to sie lepij wszystko ulozylo jak ostatnio po 3 i 2 miejscu....
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
slask.sport.pl pisze:W najbliższych tygodniach w Chorzowie pojawi się liczne grono zawodników, których przetestuje sztab szkoleniowy zespołu. Wśród nich nie zabraknie również obcokrajowców.
-
- Kontakt:
Efir tak
Szewczyk tak
ale Mikita ? Kompletnie nie zainteresowany gra o utrzymanie w Widzewie + nie pokazal niczego ciekawego
No ale to chyba na razie tylko plotki
Szewczyk tak
ale Mikita ? Kompletnie nie zainteresowany gra o utrzymanie w Widzewie + nie pokazal niczego ciekawego
No ale to chyba na razie tylko plotki
-
- Kontakt:
Jeszcze Jagieło na skrzydlo wyppzyczyc z legi hehe.....
Ostatnio zmieniony 12 cze 2014, o 16:59 przez DZIES10NA, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Co do Efira myślę że Legia może nawet nie wie jakim potencjałem ten synek dysponuję,FredyKruger pisze:Ja sie nie wtrącam, bo bo nic mi nie wiadomo o tych piłkarzach z Legii. Byle nie było tak, ze ich dopiero trzeba bedzie uczyc grać w piłke na odpowiednim poziomie. Gdyby było tak ze sa dobrzy to Legia by ich nie oddała - w bajki nie wierzę.
a co do Mikity ponoć gwiazdeczka więc może chcieli się go pozbyć ?
+ Myślę że w Legii by i tak nie pograli a Legia liczy że ich wypromujemy i sprzedamy za grubą kasę z czego Legia odciągnie sobie pewnie jakiś % PEWNIE DOŚĆ WYSOKI
-
- Kontakt:
Michał>Wojtek32-letni słowacki bramkarz Michal Peškovič zagra w Podbeskidziu Bielsko-Biała.

Mikita? aż tak sa zdesperowani.... ten chlopak nie pasuje do Ruchu tak samo jak do Widzewa. A Szewczyk bedzie "wzmocnieniem" ale 3ligowych rezerw, tak jak Chwastek.
- rafraf32
- Kontakt:
wiesz ... jak przyłaził Kowalski to każdy godoł, że cienki gość ... a Janek zrobił z niego piłkarza ... teroz godosz że Szewczyk cienki ... niech przyjdzie , pokorze się ... jo wieża, że Ci ludzie co się ich wymienio nie są przypadkowi i nosz trener wie co robi ...
trocha zaufania chopie ... mogymy mieć z nich tylko pociecha ..., bo strata (nawet jak za 15 000 przyjdą w co nie wierza) raczej mało ...
trocha zaufania chopie ... mogymy mieć z nich tylko pociecha ..., bo strata (nawet jak za 15 000 przyjdą w co nie wierza) raczej mało ...

RuchChorzów1920 pisze:Michał>Wojtek32-letni słowacki bramkarz Michal Peškovič zagra w Podbeskidziu Bielsko-Biała.![]()
Mikita? aż tak sa zdesperowani.... ten chlopak nie pasuje do Ruchu tak samo jak do Widzewa. A Szewczyk bedzie "wzmocnieniem" ale 3ligowych rezerw, tak jak Chwastek.
"W życiu piękne są tylko szpile ! "
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przecież ten Mikita gra piach jak nie wiem co, laluś i egoistyczny syneczek... takich piłkarzy w Ruchu nie potrzeba!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
mnie się to podobo że są młodzi a grać napewno umią wola ich niż zaś ściągać grajków typu kikut czy pankarafraf32 pisze:wiesz ... jak przyłaził Kowalski to każdy godoł, że cienki gość ... a Janek zrobił z niego piłkarza ... teroz godosz że Szewczyk cienki ... niech przyjdzie , pokorze się ... jo wieża, że Ci ludzie co się ich wymienio nie są przypadkowi i nosz trener wie co robi ...
RuchChorzów1920 pisze:Michał>Wojtek32-letni słowacki bramkarz Michal Peškovič zagra w Podbeskidziu Bielsko-Biała.![]()
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiście póki co nie wiadomo czy te transfery wypalą, ale widać, że idziemy obraną drogą ściągania młodych co się gdzieś nie łapią. Wolołbych graczy wyszkolonych za hranicą, bez manier wpajanych naszym gwiazdkom, ale patrząc przez pryzmat ograniczenia oraz zwracając uwagę na fakt, iż przede wszystkim musimy rozszerzyć kadrę to takie transfery wyglądałyby co najmniej przyzwoicie. Ważne jednak by tak jak jest podawane były to transfery definitywne aby w razie jak 1 czy dwóch z tych młodych wypali to coś z tego mieliśmy
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
jeden to właściwie rencista (3 razy złamana noga i więzadła), żeby z nim nie było podobnie jak z Gapciem ze zagra pół meczu i kontuzja na 3 miesiace, drugi się nie łapał specjalnie w Widzewie gdzie umówmy się, wielkich grajkow do konkurencji nie miał..NiebieskiChorzów pisze:Jeśli oba transfery dojdą do skutku to w Ruchu będzie jeden z najbardziej obiecujących ataków ligi.. Trzymam kciuki